|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() do dr Kazimierak -omdlenie w czasie I trymestru
Bardzo prosze o poradę.Dziś w autobusie jadąc do pracy zemdlalam, moj maz twierdzi ze trwalo to pare sekund ale odplynelam zupelnie od swiadomosci. Fakt ze bylo strasznie goraco w autobusie i zero powietrza. Zrobilo mi sie goraco i duszno. Po odzyskaniu swiadomosci czuje se okey. Zastanawim sie jedynie czy nie jest to zagrozeniem dla cieży i czy takie obiajwy mogą mi często towarzyszyć. Jak można sie ustrzec przed nimi. Nadmieniam ze jestem w 9 tyg ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: do dr Kazimierak -omdlenie w czasie I trymestru
Milałam podobnie w 1 i 3 trymaestrze ,w autobusie musialam siedziec koniecznie ,a jeszcze jak bylo duszno,to masakra.
co prawda nie zdarzylo mi sie zupelnie odjechac ale czulam ze moge zemdlec dlatego juz wczesniej wysiadałm lub nie korzystalm z autobusu,podobnie w kolejce do kasy zdarzylo mi sie poczuc zimny pot na plecach ,okropnosc. zawsze mam niskie cisnienie i poblemy z kązeniem ,w ciazy tymbardziej to odczuwalam.lekarz mowil ze to sie zdarza i aby unikac stojących sytuacji,gorących miejsc i w miare mozliwosci siedziec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: do dr Kazimierak -omdlenie w czasie I trymestru
paula87...dzieki, juz poczytalam troche i uspokoilam sie ze to raczej spotykany objaw w ciazy
![]() pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.