Problem z graczem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-11-08, 14:44   #1
Rodoina
Przyczajenie

Problem z graczem

Witam, jestem w związku od 2 lat, wszystko jest ok poza jednym. Mam wrażenie, że mój chłopak mnie oszukuje. Sytuacja wygląda tak, że w zależności od tego w co gra, wydaje na grę pieniądze. I to samo w sobie nie powinno mnie obchodzić bo to jego pieniądze i nic mi do nich. Ostatnio gra w LOLa, zapytałam się go skąd ma tyle nowych skórek - powiedział, że ze skrzynek z gry. Nie znam się na tym, w każdym razie wydało mi się to podejrzane żeby w tak krótkim czasie przybyło mu kilka nowych akurat jak mnie nie ma i akurat do takich postaci, które lubi. Poza tym po jakimś czasie zapytany o tą samą postać powiedział że ma bo zdobył jakoś te punkty za które się to kupuje = sprzeczność. Stąd moje pytanie - jak mogę się upewnić że mój chłopak mówi prawdę? Bo jeśli teraz miałby kłamać na ten temat to kto wie co będzie później...
Rodoina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-08, 15:23   #2
kennedy
Zakorzenienie

Dot.: Problem z graczem

Cytat:
Napisane przez Rodoina Pokaż wiadomość
Witam, jestem w związku od 2 lat, wszystko jest ok poza jednym. Mam wrażenie, że mój chłopak mnie oszukuje. Sytuacja wygląda tak, że w zależności od tego w co gra, wydaje na grę pieniądze. I to samo w sobie nie powinno mnie obchodzić bo to jego pieniądze i nic mi do nich. Ostatnio gra w LOLa, zapytałam się go skąd ma tyle nowych skórek - powiedział, że ze skrzynek z gry. Nie znam się na tym, w każdym razie wydało mi się to podejrzane żeby w tak krótkim czasie przybyło mu kilka nowych akurat jak mnie nie ma i akurat do takich postaci, które lubi. Poza tym po jakimś czasie zapytany o tą samą postać powiedział że ma bo zdobył jakoś te punkty za które się to kupuje = sprzeczność. Stąd moje pytanie - jak mogę się upewnić że mój chłopak mówi prawdę? Bo jeśli teraz miałby kłamać na ten temat to kto wie co będzie później...
Wyszukaj na necie te rzeczy ktore on ma i sprawdz czy pisza ze mozna zdobyc w grze czy trzeba kupic.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-08, 16:01   #3
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Skórki kupuje sie tylkl za pieniądze, nie ma możliwości za zdobyte pkt. Ze skrzynek mozliwe ale trzeba ich bardzo duzo by cos fajnego dostać. Z tym ze skrzynki można kupić, czylo niby mowi prawde, ale...

nadane z dziupli.
Domcia2605 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-08, 16:07   #4
Luxanna
Zadomowienie

Ogólnie jeśli to jest częste to jest to problem, natomiast jeśli chodzi tylko i wyłącznie o LoLa to mogę pomóc. Wygląda to tak, że skrzynki dostaje się za dobrą grę - jeśli gra naprawdę dużo to jest w stanie ich namnożyć, tak samo klucze do otwierania ich jeśli wygrywa te gry. Jeśli chodzi o coś innego do postaci oprócz skinów (skórek) to mogło mu jeszcze z punktami chodzić o tokeny postaci - ale one dają tylko wstążeczki.
Prawda jest taka, że mógł mieć farta i te rzeczy rzeczywiście ze skrzynek dostać (ale one są LOSOWE), a mógł też i na skrzynki kasę wydać i je dokupić "nadprogramowo".
PS. Ostatnio był spersonalizowany sklep Halloweenowy dla każdego z obniżkami na kilka losowych skinów, przeważnie wybieranych przez częstotliwość grania, wiec to też mogło być to i mógł kupić
Stary 2016-11-08, 16:13   #5
ehed
Przyczajenie

.

Edytowane przez ehed
Czas edycji: 2017-01-10 o 15:14
ehed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-08, 18:47   #6
Rodoina
Przyczajenie

dzięki za podpowiedzi mam nadzieje że mam tylko urojenia
Stary 2016-11-08, 20:03   #7
Frezja__
Zakorzenienie

A duuużo gra?
Spokojnie może dostawać skrzynki za grę - 1 skrzynka na postać w sezonie. Możesz sprawdzić czy w ogóle jakieś skrzynki zdobył.
Mógł również 'kupić' RP za punkty np ze strony lub wymienić punkty payback.
Robiłaś od początku jazdy za wydawanie pieniędzy na gry?

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-11-08, 22:25   #8
cholernarejestracja
Copyraptor

Ale w sumie co Cię obchodzi na co on wydaje swoje pieniądze?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-08, 22:36   #9
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Hmm niby wydaje swoje pieniądze i tak dalej, ale ja wolałabym wiedzieć, że mój facet ślepo pakuje forsę w takie bzdury. Raz, drugi spoko, rozrywka. Ale jak to się powtarza to cóż, dla mnie facet nie rokuje. Równie dobrze mógłby na radio Maryja słać.
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-08, 22:40   #10
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;67324276]Hmm niby wydaje swoje pieniądze i tak dalej, ale ja wolałabym wiedzieć, że mój facet ślepo pakuje forsę w takie bzdury. Raz, drugi spoko, rozrywka. Ale jak to się powtarza to cóż, dla mnie facet nie rokuje. Równie dobrze mógłby na radio Maryja słać.[/QUOTE]
Ciekawe jakbyś sie poczuła gdyby Twoj facet tak skomentował twoje hobby.

nadane z dziupli.
Domcia2605 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-08, 22:41   #11
cholernarejestracja
Copyraptor

No mógłby, i co? Są kobiety, które wydają kupę kasy na lakiery do paznokci i mają ich dziesiątki, albo perfumy. A gość gra i ma ochotę wydawać kasę na skórki do gry. W czym to niby jest takie naganne?
Stary 2016-11-08, 23:07   #12
eyo
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;67324276]Hmm niby wydaje swoje pieniądze i tak dalej, ale ja wolałabym wiedzieć, że mój facet ślepo pakuje forsę w takie bzdury. Raz, drugi spoko, rozrywka. Ale jak to się powtarza to cóż, dla mnie facet nie rokuje. Równie dobrze mógłby na radio Maryja słać.[/QUOTE]

a jakby wydawał identyczne kwoty na np. książki? albo na snowboard? albo na wędkowanie? gdzie jest granica "rokowania" i "nie rokowania" które zainteresowania zasługują na Twoją aprobatę a które uznajesz za bzdury?

ja mam w sypialni wystawkę perfum i lakierów hybrydowych o nieprzyzwoitej wartości - czy mój TZ powinien mnie rzucić bo wydaję kasę (którą sama zarobiłam) na bzdury

autorka nie napisała żadnych konkretów a ważne kwestie to chociażby:
- mieszkają razem? mają wspólny budżet?
- chłopak ma jakieś życie poza grą? normalnie spotyka się z autorką czy może zaczął ograniczać kontakty ze światem zewnętrznym przez grę?
- chłopak zarabia? ma jakieś długi czy inne problemy finansowe?

nie wiemy czy chłopak sobie po prostu lubi pograć i traktuje to normalnie (moim zdaniem rozsądny poziom wydatków na "bzdury" jest akceptowalny i jak kogoś zwyczajnie stać to czemu by nie sprawić sobie przyjemności) i ma dziewczynę z zapędami do kontroli portfela czy może facet przestał z domu wychodzić i zapomina rachunków płacić bo przywiązał się do komputera - a rozróżnienie tych dwóch kwestii trochę zmienia w odbiorze całej sytuacji

tymczasem autorka wpadła na wizaż zapytać jak może faceta przyszpiegować no bo przecież ustalenie czy ładuje kasę w grę jest nieco trudniejsze niż klasyczne przegrzebanie historii telefonu/maila/facebooka moim zdaniem moralnie to w zasadzie żadna różnica czy mu przegrzebie prywatne wiadomości czy wyciąg z konta (w pewnym sensie - po części ustalając jakie transakcje związane z grą miały miejsce)

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-09, 00:04   #13
201707171403
Konto usunięte

Cytat:

Współczuję, chłopak 2 lata w związku i nie może sobie skórek w grze kupić. Za własne pieniądze jak mniemam.
201707171403 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-09, 07:13   #14
Caudofemoralis
Tęczowa Jaszczurka

Oj, już się tak nie czepiajcie—autorka sama powiedziała "I to samo w sobie nie powinno mnie obchodzić bo to jego pieniądze i nic mi do nich". W temacie chodzi o to, że prawdopodobnie chłopak ją okłamał, i co ma z tym fantem zrobić.
Caudofemoralis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-09, 07:20   #15
Czarna2000
Inez

To ja się wypowiem z perspektywy gracza. Różne wirtualne przedmioty mogą być albo tanie i stosunkowo łatwo można je zdobyć, ale są też przedmioty za miliony monet. Jeśli gra się dużo, to normalne, że chciałoby się mieć coś ekstra (jak jeżdżę konno wolę mieć piękny odjechany czaprak, mimo że jakiś szaro bury przeciętniak też da radę).

Pragnę zwrócić uwagę, na to, że gry mogą być pasją, albo chociaż przyjemnością. Dokładnie tak samo jak gra w nogę albo czytanie książek. Ludzie niestety nie rozumieją graczy, a to hobby jak każde inne.
Mi było by strasznie przykro, gdyby mój facet uważał moje hobby za gorsze.

To strasznie dziwne, że po 2 latach związku ten biedny chłopak nie może wydać swoich pieniędzy na coś, co lubi, bo jego dziewczyna nie traktuje tego poważnie.
Tak samo nie wyobrażam sobie, że partner przegląda mi historię zakupów na prywatnym koncie. No ludzie! Przecież to tak samo jakby przejrzeć komuś telefon albo Facebooka.

Czarna2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-09, 07:33   #16
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Domcia2605 Pokaż wiadomość
Ciekawe jakbyś sie poczuła gdyby Twoj facet tak skomentował twoje hobby.

nadane z dziupli.
Pewnie bym się popłakała.
Nie wiem gdzie widzicie problem, że wg mnie coś jest nie do zaakceptowania. Chyba każdy ma jakieś swoje standardy dot. faceta? Chyba że Wy nie macie i bierzecie jak leci.

Wszystko jest do zaakceptowania jeśli jest się w tym temacie szczerym, a partner akceptuje takie fisie.
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-09, 08:16   #17
Asiula_92
Raczkowanie

Sama jestem graczem, mój TŻ również (gramy nie tylko w LOLa) i jakoś tak smutno mi się zrobiło... Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś wypominał mi, że kupiłam sobie coś tam w grze za daną kwotę. Zarabiam, więc 50-150 zł miesięcznie mnie nie zbawi, a takie dodatki to fajna sprawa i w jakimś stopniu dają frajdę z gry.
Dlatego nie rozumiem w czym leży problem autorki? Ile kasy wydaje Twój facet na gry (mniej więcej)? Pracuje? Stać go na to? To hobby jak każde inne... Wkurza mnie nierozumienie tego .
Mój facet często mnie namawia na zakup czegoś, gdy widzi, że jaram się np. jakimś nowym skinem/totemem czy ikonką. Tym bardziej, że wie iż ja poza tym nie wydaję kasy na pierdoły.

Nie ma ludzi bez uczuć, są tylko tacy których przeraża to, że je mają.

Asiula_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-09, 08:46   #18
Rodoina
Przyczajenie

Mieszkamy razem i jak mówię - nie mam nic przeciwko wydawaniu pieniędzy na grę, nie o to mi chodzi. Sama gram w wota, hs, cs i inne w zależności od chęci i wiem, że to hobby jak każde inne. Nie robiłam mu z tego powodu jazd - raczej z zainteresowaniem patrzyłam na wszystkie nowości, a czasem sama coś kupowałam (nie da się ukryć, że mam parę czołgów premiium w garażu). Mój chłopak nie pracuje - pieniądze dostaje od rodziców. W lola zaczął grać niedawno - ja też trochę pograłam ale mnie to nie wciągnęło. Po postu to co mówi wydało mi się mało prawdopodobne - wcześniej nie miał prawie nic teraz jakieś nowości co chwile. To wzbudziło mój niepokój. Zastanawiam się głownie nad tym, dlaczego mnie mógł okłamać (jeśli faktycznie skłamał tak jak mówi mi to intuicja) a nie ile pieniędzy na co wydaje...

I nie wiem ile pieniędzy wydaje średnio bo tego nie śledzę, ale przybyło mu 6 skórek nowych w ciągu tygodnia.

Edytowane przez Rodoina
Czas edycji: 2016-11-09 o 08:48
Stary 2016-11-09, 09:00   #19
Asiula_92
Raczkowanie

Możliwe, że wydropił te skiny ze skrzynek. Wszystko zależy od tego ile gra i czy za każdym razem inną postacią.
Może po prostu usiądź i z nim porozmawiaj, że obawiasz się iż wydaje za dużo pieniędzy na gry, tym bardziej, że nie ma pracy a utrzymują go rodzice. My niewiele możemy zrobić.
Ewentualnie jak odejdzie od komputera to sprawdź (tak jak ktoś pisał powyżej) historię zakupów. Wtedy się dowiesz czy ściemnia, czy jednak mówi prawdę.

Nie ma ludzi bez uczuć, są tylko tacy których przeraża to, że je mają.

Asiula_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-09, 14:53   #20
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Mieszkamy razem i jak mówię - nie mam nic przeciwko wydawaniu pieniędzy na grę, nie o to mi chodzi. Sama gram w wota, hs, cs i inne w zależności od chęci i wiem, że to hobby jak każde inne. Nie robiłam mu z tego powodu jazd - raczej z zainteresowaniem patrzyłam na wszystkie nowości, a czasem sama coś kupowałam (nie da się ukryć, że mam parę czołgów premiium w garażu). Mój chłopak nie pracuje - pieniądze dostaje od rodziców. W lola zaczął grać niedawno - ja też trochę pograłam ale mnie to nie wciągnęło. Po postu to co mówi wydało mi się mało prawdopodobne - wcześniej nie miał prawie nic teraz jakieś nowości co chwile. To wzbudziło mój niepokój. Zastanawiam się głownie nad tym, dlaczego mnie mógł okłamać (jeśli faktycznie skłamał tak jak mówi mi to intuicja) a nie ile pieniędzy na co wydaje...

I nie wiem ile pieniędzy wydaje średnio bo tego nie śledzę, ale przybyło mu 6 skórek nowych w ciągu tygodnia.
Może dlatego, że chociaż twierdzisz, że nic Ci do jego pieniędzy, to zakładasz o tym wątki na forum, kontrolujesz go i analizujesz na prawo i lewo? Wątpię, żeby on nie wiedział jakie masz do tego podejście
Stary 2016-11-09, 15:51   #21
Rodoina
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Może dlatego, że chociaż twierdzisz, że nic Ci do jego pieniędzy, to zakładasz o tym wątki na forum, kontrolujesz go i analizujesz na prawo i lewo? Wątpię, żeby on nie wiedział jakie masz do tego podejście
Nie zakładam wątków - to wątek jedyny to po pierwsze. Po drugie nie szperam mu nigdzie - on sam pokazywał mi wszystkie nowości które ostatnio zdobył i gdyby tego nie robił nawet bym nie wiedziała że coś takiego jak skórki w lolu są, dlatego nie sądzę że go kontroluje. A gdyby nie chodziło o granie a o zwyczajną rozmowę gdzie raz by dajmy na to powiedział że był u koleżanki, a innym że u lekarza opowiadając o tym samym dniu to też nie miałabym prawa się zastanawiać co jest prawdą? Mam wrażenie że wiele z osób wypowiadających się nie zwróciło uwagi na to co według mnie stanowi problem w sytuacji :/ chciałam się dowiedzieć jakie są możliwości - lepiej rozmawia się z drugą osobą wiedząc coś na dany temat...

Stary 2016-11-09, 17:08   #22
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No mógłby, i co? Są kobiety, które wydają kupę kasy na lakiery do paznokci i mają ich dziesiątki, albo perfumy. A gość gra i ma ochotę wydawać kasę na skórki do gry. W czym to niby jest takie naganne?
Bo nie może pochwalić się na insta nową skórką.

Gdyby nie spowolnione PD to jeszcze pewnie bym nawalał w Old republic :3

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2016-11-09 o 17:10
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-09, 18:29   #23
d3cf6193653186a4c77432cb2a71eec9d8d01e8d_63b3705ea84bc
Konto usunięte

Ej, ale on mógł mieć zwykłe szczęście - skoro gra od niedawna, testuje postacie, wydropił skrzynki i klucze to może brał skiny jak leci.. sama w pewnym momencie miałam ich tyle, ze po zniszczeniu niektórych (ehhhh jak to trudno wytłumaczyc ;P ) żeby mieć takie jakby punkty odblokowałam na raz chyba ze 4. Zupełnie nic przy tym nie płacąc. Poza tym to nie są jakieś kolosalne kwoty zeby kupić RP, jestem pewna że niebotycznie więcej niejedna kobieta wydaje na swoje kosmetyki w miesiącu.
d3cf6193653186a4c77432cb2a71eec9d8d01e8d_63b3705ea84bc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-09, 18:41   #24
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Domcia2605 Pokaż wiadomość
Skórki kupuje sie tylkl za pieniądze, nie ma możliwości za zdobyte pkt. Ze skrzynek mozliwe ale trzeba ich bardzo duzo by cos fajnego dostać. Z tym ze skrzynki można kupić, czylo niby mowi prawde, ale...
Bez przesady, autorka napisała, że "dużo" skórek, a nie, że ma DJ Sonę, Spirit Guard Udyra, Pulsefire Ezreala, Championship Riven (wylosowałam w Hextechu, a miesiąc później była do kupienia, no Rito!) i PAX Sivir. Tu free, tam free, tu hextech, tam project, bla, bla, bla i naprawdę można uzbierać sporo (sama mam chyba ze 30, a gram tak z jedną grę dziennie, czasem wcale). Nie będą to twoje wymarzone skórki, ale można.

Sprawa wygląda tak, że to loteria, mam znajomego, któremu non stop coś fajnego wypada, ja mam skórki do postaci, których nie lubię. Kwestia szczęścia.

Bo rozumiem, że martwisz się tylko tym, że chłopak cię okłamuje, tak?

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Luxanna Pokaż wiadomość
PS. Ostatnio był spersonalizowany sklep Halloweenowy dla każdego z obniżkami na kilka losowych skinów, przeważnie wybieranych przez częstotliwość grania, wiec to też mogło być to i mógł kupić
O, to też. Wtedy często można kupić porządne skiny za jakieś 200RP - to chyba 8 zł będzie na nasze...

Teoretycznie można też dostać w prezencie od znajomego.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Na co na przykład mądrze jest wydawać pieniądze twoim zdaniem? Tak serio pytam.

Edit. Sorry, pomylił mi się nick autorki wątku.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.

Edytowane przez Limonka2738
Czas edycji: 2016-11-09 o 18:45
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-09, 18:55   #25
Rodoina
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Bez przesady, autorka napisała, że "dużo" skórek, a nie, że ma DJ Sonę, Spirit Guard Udyra, Pulsefire Ezreala, Championship Riven (wylosowałam w Hextechu, a miesiąc później była do kupienia, no Rito!) i PAX Sivir. Tu free, tam free, tu hextech, tam project, bla, bla, bla i naprawdę można uzbierać sporo (sama mam chyba ze 30, a gram tak z jedną grę dziennie, czasem wcale). Nie będą to twoje wymarzone skórki, ale można.

Sprawa wygląda tak, że to loteria, mam znajomego, któremu non stop coś fajnego wypada, ja mam skórki do postaci, których nie lubię. Kwestia szczęścia.

Bo rozumiem, że martwisz się tylko tym, że chłopak cię okłamuje, tak?

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

O, to też. Wtedy często można kupić porządne skiny za jakieś 200RP - to chyba 8 zł będzie na nasze...

Teoretycznie można też dostać w prezencie od znajomego.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Na co na przykład mądrze jest wydawać pieniądze twoim zdaniem? Tak serio pytam.

Edit. Sorry, pomylił mi się nick autorki wątku.
Tak serio odpowiadam po raz kolejny - na cokolwiek co się lubi I nie napisałam nigdzie ze chcę mojego chłopaka wysledzic, zapytałam jedynie czy to co mówi jest możliwe bo jestem zielona w temacie. Po prostu nie lubię być oklamywana, jeśli ty lubisz?

Stary 2016-11-09, 19:00   #26
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, to zrobimy symulację. Jeśli rzeczywiście gra od niedawna to na dzień dobry dostał 400 RP, jedną skrzynkę zawierającą sporo niebieskiej i pomarańczowej esencji, jeden skin do postaci, jedną postać i jeden skin do warda, bo ta pierwsza zawsze jest wypasiona, żebyś myślał, że pozostałe też takie będą.

Na Teemoing był spersonalizowany sklep z obniżkami - mógł za te 400 RP kupić dwa (przy dobrych wiatrach) skiny do postaci, którymi często gra. Trzecia fajna skórka wypadła mu z tej pierwszej skrzynki.

Zostały trzy. Nie widzę przeszkód, żeby w ciągu miesiąca wylosować trzy fajne skórki z hextechu, jeśli się ma szczęście (zwłaszcza, że im krócej się gra, tym łatwiej się zdobywa). Najwyżej kupił trochę RP i mu głupio było, to się nie przyznał.

Jeśli załapał się jeszcze na project hextech (nie pamiętam, ile czasu temu to było, o pamiętam - pod koniec lipca, początek sierpnia) to mógł spokojnie wylosować jakiegoś Project skina i "kupić" za blueprinty, które też się losowało.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Tak serio odpowiadam po raz kolejny - na cokolwiek co się lubi I nie napisałam nigdzie ze chcę mojego chłopaka wysledzic, zapytałam jedynie czy to co mówi jest możliwe bo jestem zielona w temacie. Po prostu nie lubię być oklamywana, jeśli ty lubisz?
Pytanie było do autorki posta, którego zacytowałam, nie do ciebie.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Stary 2016-11-09, 19:05   #27
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Cóż, jeżeli gra od niedawna, to pewnie Cię okłamał - wnioskuję to jako gracz LoLa (marne szanse na tyle skórek, bo pewnie nie ma zbyt wielu postaci i nie dostaje tak często kluczy i skrzynek; szczególnie że na początku nie za wiele się ogarnia). Ja bym zapytała jeszcze raz, wydaje mi się, że facet poczuł się przyparty do ściany i wymyślił na prędce wymówkę, żebyś nie była zła (czego nie popieram).

Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Czas edycji: 2016-11-09 o 19:06
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-09, 21:24   #28
Limonka2738
Zakorzenienie

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;67360526]Cóż, jeżeli gra od niedawna, to pewnie Cię okłamał - wnioskuję to jako gracz LoLa (marne szanse na tyle skórek, bo pewnie nie ma zbyt wielu postaci i nie dostaje tak często kluczy i skrzynek; szczególnie że na początku nie za wiele się ogarnia). Ja bym zapytała jeszcze raz, wydaje mi się, że facet poczuł się przyparty do ściany i wymyślił na prędce wymówkę, żebyś nie była zła (czego nie popieram).[/QUOTE]

A co z darmowymi skórkami? Przecież Dreadknight Garena, Riot Girl Tristanę i Unchained Alistaira (chyba, bo w 100% pewna nie jestem) dostaje się za polubienie czegośtam, Facebooka, Youtube'a i Twittera chyba... No to już są trzy darmowe dla nowego gracza.

Ja tam nie wiem, jak było. Ale wnioskuję, że facet nie miał powodu, żeby kłamać (jeżeli autorka rzeczywiście się nie czepia w ogóle i sam jej pokazał), a fuksa mógł mieć, żeby dwie skórki akurat upolować, z czego jedna mogła być na promocji i kupiona za te darmowe 400RP na dzień dobry.

Stary 2016-11-09, 21:31   #29
Rodoina
Przyczajenie

Te które wymieniłeś nawet ja mam i wiem że są za darmo dziś znowu chwalił się nowością więc miałam pretekst do rozmowy i sie okazało ze 4 z nich kupił za pieniądze. Cieszę się ze już to wyjasnilam, dzięki wszystkim za pomocne rady

Stary 2016-11-09, 22:27   #30
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Te które wymieniłeś nawet ja mam i wiem że są za darmo dziś znowu chwalił się nowością więc miałam pretekst do rozmowy i sie okazało ze 4 z nich kupił za pieniądze. Cieszę się ze już to wyjasnilam, dzięki wszystkim za pomocne rady
Czyli wszystko się wyjaśniło. Rozumiem, że awantury nie będzie?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości