![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() TŻ nie chce się ze mną kochać!!!
TŻ od kilku tygodni nie chce się ze mną kochać! Uważa, że seks co ok. 5,6 tygodni zdecydowanie powinien wystarczyć !!! Próbowałam z nim porozmawiać, szczerze wszystko wyznać, że mam swoje potrzeby i czy coś się zmieniło w naszym związku, dlaczego itd Doszło do kłótni. Teraz okazuje się, że myślę tylko o jednym i jestem z nim dla seksu! Co jest oczywiście nie prawdą! TŻ ma 25lat, zawsze był pełen temperamentu. Niedawno awansował, ma więcej obowiązków i twierdzi, że po prostu jest zmęczony, a do tego wykańczają go ostatnio upały.
Naprawdę, nie wiem czy przesadzam, ale kiedyś nasze życie seksualne wyglądało zupełnie inaczej. Jedyne, na co ma ochotę to (wiadomo) natomiast ja potrzebuje czegoś więcej, chce czuć się kochana! Nie mam ochoty być panienką na zawołanie od loda, kiedy on nie ma ochoty na seks ze mną! Dziewczyny pomóżcie ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: TŻ nie chce się ze mną kochać!!!
Moja Droga!
Po pierwsze nigdy nie daj sobie wmówić, że to twoja wina- tzn. ''że zależy Ci tylko na jednym". Nie jestem wyrocznią, ale co do upałów się zgodzę- na wiekszość ludzi działają osłabiająco...chociaż te ''co 5 tygodni'' nie jest fair... Z drugiej jednak strony faceci chcą uchodzić za twardych i żeby nie obciążać partnerki i nie okazywać słabości, rzadko rozmawiają z nią o tym co naprawdę przeżywają- po prostu uważam, że rzeczywiście jego nowe stanowisko, obowiązki zrobiły swoje. Nie jest Ci łatwo, ale kiedy on poczuje się pewniej, wszystko powinno wrócić do normy. Tym bardziej, że ma fajną kobietę- zazwyczaj jest tak, że ona nie chce a on musi ciągle prosić... Nie naciskaj- on nie może czuć się jeszcze bardziej winny. Wszystko się ułoży.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak, to może jakies problemy zdrowotne? Albo przez to zmęczenie ma np. problemy z erekcją i mu wstyd...?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ale autorka sama napisała że seks oralny jest czyli raczej nie w tym problem... może się 'rozleniwił' a dziewczyna dobra to zrobi dobrze.... on zadowolony, zaspokojony i tylko to się liczy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W łóżku trzeba być czasami egoistą. I skoro ktoś ma Cię gdzieś, tak samo go potraktowac, a nie jeszcze dopieszczać jak lubi. Cytat:
Sorry, niemożliwe. ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- P.s Co do upałów, może grę wstępną, a i jak niektórzy ludzie lubią seks przenieść pod prysznic, albo wentylator ustawić na łóżko. Chłodno, fajnie, a jeszcze wrażenia dodatkowe jak tak sobie powiewa. Dla chcącego nic trudnego ![]() btw. pracuje w wakacje na dworze teraz, 8h dziennie na tym upale spędzam. Wracam do domu, biorę prysznic, odpoczywam trochę i póki co ochota na seks mnie nie opuściła. No, ale każde wytłumaczenie jest dobre ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie- racja, chyba po prosu się rozleniwił. Ja bym lody ograniczyła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
oooooookej
![]() wybacz ale jak to przeczytałam to wybuchnęłam śmiechem ![]() co 5-6 tygodni ?! WTF? ![]() I chłopak ma 25 lat? To powinno być 5-6 razy w tygodniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem jest tak: robisz mu loda mu jest dobrze jest zaspokojony więc po co ma się z toba kochac? no sama powiedz... a wie ze za kazdym razem bedize mial bo jestes za dobra...
ok wiem lenistwo jest goraco chlopak zmeczony z moim tez tak jest ze jest teraz mniej bo zmeczony ale go rozumiem (ale o nic nie prosi mnie) bomitez czasem sie nie chce juz nawet po calym ciezkim dniu... no ale twoj facet to egoista... powiedz ostro nastepnym razem jesli poprosi o zaspokojenie to ty powiedz ze jestes zmeczona albo cie usta bola bo przegryzlas warge czy cos.. i nie ma zaraz mu sie zachce i nauczy sie !! wrrr... wkurzylam sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Faceci raczej do seksu są pierwsi, klasycznie też mógłby być egoistą. Może się boi biedaczek, że się zgrzeje w taki upał... ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
taaaak...nie ma to jak sobie ulżyć bez kiwnięcia palcem
chłopak sie nastawił tylko na branie...a autorka wątku popełniła błąd - sama przez zaślepienie zgodziła się na taki układ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zacznij byc wredna i myslec o sobie. Zero sprawiania mu przyjemnosci.
Wybacz ale gdyby ktos robil mi laske i kochal sie ze mna raz na 5 tygodni i jeszcze do tego mowil ze jestem z nim dla seksu, to kopnelabym go w dupe. Predzej czy pozniej mozesz zaczac fantazjowac o innych facetach, jesli wasze relacje sie nie zmienia. Zacznij wymagac od niego, zeby zachowywal sie jak prawdziwy facet. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą, że w łóżku każdy musi dać coś od siebie, akurat zawsze było świetnie w tej kwestii. Teraz pod wpływem emocji okazało się, że przecież facet musi się więcej napracować! dlatego też - ja nic nie rozumiem, szczególnie jego argumentów. Zawsze oboje, na wzajem dbaliśmy o swoje potrzeby. Nie, nie było tak, że tylko ja jego zaspokajałam - teraz rzeczywiście może tak wynikać, bo kiedy on nie ma ochoty na seks po pracy, a ja chce przecież sprawić mu dobrze, bo go kocham i zawsze to było dla mnie naturalne, że dbam o niego i w życiu i w seksie! Cytat:
![]() Tylko z mojej strony nic się nie zmieniło w kwestii, zachowania, wyglądu itp Cytat:
![]() Cytat:
Może rzeczywiście awans, pogoda wszystko się nasiliło na raz - to nie trwa pół roku, lecz kilka tygodni. Może przesadzam. Może jednak ja jestem egoistką, że chce się z nim kochać, kiedy on jest zmęczony po pracy (ja nie pracuje) Cytat:
Chciałabym przywrócić mu chęci, ale nie wiem jak!
![]() |
![]() |
#13 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
.
'Signora, please stop being so sad. If you continue like this, I will be forced to make love to you. And I've never been unfaithful to my wife.' 'Under the Tuscan Sun' Edytowane przez emer Czas edycji: 2011-02-21 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno sama sobie zaprzeczasz, ile wy jestescie razem skoro on juz nie chce sypiac z Toba, czesciej niz raz w miesiacu? To co bedzie po 10 latach? Jeszcze sugeruje ze jestes z nim dla seksu, no prosze Cie jak w ogole mozna cos takiego powiedziec, kobiecie ktora niby kocha. Chcesz krecic tylkiem byle by go zachecic do seksu? A co on od siebie daje? Z tego co napisalas, to Ty zaspokajasz jego, a on Ciebie w ogole. Nie zmusisz go do zmiany podejscia, bo w momencie kiedy zaczynasz temat, to on gasi Cie tekstem "ty tylko o jednym". Zwiazek moja droga polega na wspolnym wysilku. To ze kiedys byl czuly i wspanialy to nie znaczy ze to wroci, niech nie przyslania Ci oczu przeszlosc, tylko skup sie na terazniejszosci.
Daj mu jasno do zrozumienia, ze oczekujesz zmiany w waszym zwiazku, bo jesli nie no to pa pa. Zacznij wiecej od niego wymagac. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja chyba powinnam założyć oddzielny wątek, ale poruszę na razie problem, który ma autorka.
Mój TŻ również nie chce ze mną współżyć. Jesteśmy razem prawie 2 lata, na początku było cudownie. Problem w zasadzie pojawił się od kiedy mój facet zaczął brać psychotropy, czyli niecały rok. Ja mam świadomość tego, że takie leki obniżają popęd. I robiłam chyba naprawdę wszystko, żeby zainteresować swoim ciałem mojego TŻ. Przychodziłam w seksownej bieliźnie, na szpilkach, pończochy były, seks oralny w jego stronę, by go zmotywować też nie raz, nie dwa. A jak już do czegoś dojdzie to seks oralny do końca tylko w jego stronę, on się odwraca i zasypia. Próbowałam rozmawiać, tłumaczyć, że to on zrobił ze mnie kobietę świadomą swoich potrzeb, że jest dla mnie najwspanialszy, że go pragnę. Żadne argumenty do niego nie przemawiają. Są momenty, że mam ochotę przespać się z kimś na imprezie, totalnie niezobowiązująco, nigdy więcej nie zobaczyć tego faceta. Ale wiem, że to zdrada i nie chcę tego robić mojemu facetowi. Czasami mówię mu nawet w nerwach, że jeśli nie zacznie się starać to znajdę sobie kogoś innego do łóżka. I nie wydaje mi się, że chyba nawet nie szczególnie by się tym przejął. Dziewczyny, czy macie jakieś pomysły, żeby to zmienić? Poznałam niesamowitego faceta w innym mieście, ciągnie mnie do niego niesamowicie. Boje się, że zdradzę. Boje się, że nie będę umiała nad tym zapanować. Mam świadomość, że jestem atrakcyjna, wielu facetów się za mną ogląda. Uwielbiam szpilki, ubieram się elegancko, noszę śliczną bieliznę i z mojego poczucia piękną i seksowną zostało tylko to... Naprawdę nie mam pojęcia, jak naprawić sferę łóżkową w swoim związku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Aisha, mam ostatnio podobny problem. Mój TŻ też od jakiegoś czasu kocha się ze mną raz na tydzień, przy czym wczoraj było to prawie wymuszone przeze mnie. On nie bierze żadnych leków, jest zdrowym młodym facetem, a jego wymówka to ... upał. Widujemy się około 5 razy w tygodniu, z czego kochamy się raz. Oczywiście rozmawiałam z nim na ten temat, on twierdzi, że to kwestia upałów i że po prostu mu się nie chce, ale zanim zrobiło się tak gorąco też kochaliśmy się tak rzadko... I też zaczynam mieć myśli w stylu: "A może jakiś niezobowiązujący seks?"...:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Masakra to jest jakas, prawdziwi mezczyzni to gatunek zagrozony. Wspolczuje wam dziewczyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Zmniejszone libido u facetow moze powodowac kilka czynnikow. Zmecznie, upaly, stres w pracy/szkole, choroba?, brak bliskosci i porozumienia w zwiazku, znudzenie partnerem.
Sproboj z nim porozmawiac. Poswieccie na te sprawe wiecej niz 10 sekund. Powiedz mu co Cie boli, a on co jego. Moze dojdziecie do jakichs wnioskow? I wiecej optymizmu. Facet czasem jak widzi na twarzy kobiety tylko smutek to tez mu sie odechciewa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Wiem że powinniśmy porozmawiać dłużej, ale on się wścieka jak poruszamy ten temat, mówi, że nie jest maszyną i nie jego wina, że mu się nie chce, jak jest upał i jest zmęczony. I koniec dyskusji...A potem mam wyrzuty sumienia, że mam takie wymagania i czuję się upokorzona, że muszę się faceta prosić o seks.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie jest tak, że od tych kilku tygodni nie kochamy się wcale, kochamy się rzadziej, bo ja tego chce! Ale ja chciałabym się kochać z moich facetem co najmniej co 2-3 dni! Tak jak było kiedyś! A nie co drugi weekend - a najlepiej raz w miesiącu. Cytat:
Dziewczyny, nie zrozumcie mnie źle - to nie jest tak, że nie zgadzam się z Wami. Macie całkowitą rację. I wasz punkt widzenie także jest słuszny, ale ja to widzę trochę inaczej. Brak seksu / brak loda - on chcąc loda, będzie chciał się kochać - a ja nie chce aby to było wymuszone - tylko prawdziwe. Czy wy nie zaspokajacie swojego faceta, dla JEGO satysfakcji ? Tak po prostu, aby zrobić mu przyjemność? Zawsze działacie "coś za coś" ?! Cytat:
Co on od siebie daje? Wsparcie, poczucie bezpieczeństwa, mogę na niego liczyć itp Związek to nie tylko seks, chociaż to także jest ważne - ale nie najważniejsze. Nie napisałam, że NIE zaspokaja mnie W OGÓLE! Tylko jest inaczej, rzadziej i nie ma ochoty jak wcześniej. Nie chce go do niczego zmuszać, tylko sprawić by było jak dawniej. Tak zgasił mnie tekstem "tylko o jednym" i to jest irytujące, ale ja też pod wpływem emocji tak potrafię powiedzieć, gdy nie chce się powtarzać w temacie. Nigdzie nie napisałam że "nie jest już czuły i wspaniały". Czułość to nie tylko zawsze codzienny seks - a raczej przytulenie, pocałunek zapytanie jak minął dzień. I na koniec mam zerwać związek z człowiekiem którego kocham, tylko dlatego, że nie chce się ze mną często kochać, jak dawniej ?! Ty byś tak zrobiła? ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
.
'Signora, please stop being so sad. If you continue like this, I will be forced to make love to you. And I've never been unfaithful to my wife.' 'Under the Tuscan Sun' Edytowane przez emer Czas edycji: 2011-02-21 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoją drogą leki psychotropowe mogą rujnować potencję. Może niech Twój facet w ramach ratowania związku pogada z lekarzem czy nie da się tych leków zamienić na jakieś inne. ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
A od siebie mogę dodać, że brak seksu zrujnował już niejeden związek. Owszem seks to nie wszystko. Podobnie jak jedzenie to nie wszystko, ale spróbuj bez niego żyć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.