|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
spóżnialscy faceci........
ehhhh
pewnie nie jedna z was ma taki problem jak ja Mój ukochany notorycznie sie spóżnia Nawet w waznym momecie np. na wigilie domnie (wtedy to juz byłam tak zła ze az sie poplakałam)a dzis hmmmmm tez umówilismy sie i sie spóznia dzwonil ze bedzie koło 20 i jak tu nie wyjsc z siebie najczesciej mu sie zdarza jak ma domnie przyjechac choc jak umawiamy sie na miescie to te 5 minut poprostu musi sie spóżnic jak to u niego zlikwidowac???? Brak mi juz pomysłów były prożby tłumaczenia kłotnie draki kupilam mu juz nawet 3 zegarki i nic juz sama niewiem chyba musze go przez kolano przełożyc i dac klapsa
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: spóżnialscy faceci........
Skąd ja to znam??
Hehe..Jestem z Marcinem ponad 4 lata i nic się nie zmieniło. Może jedynie to, że nie spóźnia teraz aż tak tragicznie. Jego rekord to 24 godziny![]() Próbowałaś już czegoś takiego?? Jeśli chcesz się z nim umówić na 20 to powiedz mu żeby przyszedł na 19 Czasami działa
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
eh ... pamietam jak dzis sms do Gosi : "Kazda minuta bez Ciebie jest wiecznoscia!" hehe i spoznilem sie 2 godziny
ale nie zebym to robil specjalnie ... cos mi czasem wypada ze sie nie wyrabiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Sama jestem z natury raczej spóźnialska
i nie wiem jak temu zaradzić... Ale myśle, że Twój TŻ się troche bardziej spręży, jeśli odpłacisz mu pieknym za nadobne. Czyli sama umów się z nim gdzieś i od czekaj pare minut aby to on mógł na Ciebie cierpliwie poczekać Na mnie to czasem działa,
NaSteczkA ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
w moim zwiazku to raczej ja jestem ta spoźnialska... nigdy sie wyrobic nie moge
moj TŻ zawsze jest na czas ![]() wiec nie mam na co narzekac
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
a ja polecam dosc drastyczna metode,ktora jednak przynosi blyskawicznie efekty
jesli np umawiacie sie na 20,to o 20:10 po prostu wyjdz,niech ktos z domowników,przekaze spoznialskiemu,ze czekałas,ale nie zjawił sie,wiec wyszlas,powinno poskutkowac od razu
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Rozeznanie
|
Mój na początku też sie spóźniał a ja jestem punktualna więc mnie to drażniło.A swojego nauczylam szybko
Jak sie umawialiśmy na mieście to też sie spóźniałam ale np 30,40 min ,wiele razy mókł,wqrzał sie..i wkońcu sie nauczył.Nierób drugiemu, co tobie nie miłe
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
My oboje się nie spóźniamy nigdy
więc nie wiem jak to jest
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ehh zasada powiedzenia ze mam byc 0 19 a tak naprawde to zeby był o20 jakos niezbyt dziala bardziej by skutkowala zasada badzo o 18 a bedzie o 20 ale to chyba nic nie rozwiazuje
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
oj dla mnie - osoby na wskros punktualnej poczatki z TŻem byly ciezkie. ale jak mu zrobilam pare razy afere to jakby zaczal sie... uczyc punktualnosci! widocznie i tego mozna sie nauczyc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

pewnie nie jedna z was ma taki problem jak ja Mój ukochany notorycznie sie spóżnia Nawet w waznym momecie np. na wigilie domnie (wtedy to juz byłam tak zła ze az sie poplakałam)a dzis hmmmmm tez umówilismy sie i sie spóznia dzwonil ze bedzie koło 20 i jak tu nie wyjsc z siebie najczesciej mu sie zdarza jak ma domnie przyjechac choc jak umawiamy sie na miescie to te 5 minut poprostu musi sie spóżnic jak to u niego zlikwidowac???? Brak mi juz pomysłów były prożby tłumaczenia kłotnie draki kupilam mu juz nawet 3 zegarki i nic juz sama niewiem chyba musze go przez kolano przełożyc i dac klapsa

Hehe..Jestem z Marcinem ponad 4 lata i nic się nie zmieniło. Może jedynie to, że nie spóźnia teraz aż tak tragicznie. Jego rekord to 24 godziny
i nie wiem jak temu zaradzić...