Huśtawka nastrojów.... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-29, 07:25   #1
z_agnieszka
Raczkowanie

Angry

Huśtawka nastrojów....

Napiszcie prosze jak sobie radzicie z huśtawka nastrojów.
Nie wiem czy to przez to ze jestem przed okresem czy tez moze z innego powodu(tylko nie moge powiedziec z jakiego dokladnie) ostatnio wiele rzeczy mnie denerwuje, normalnie nie wiem co mam z soba zrobicWkurzam sie o byle co...Pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi
z_agnieszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-29, 08:04   #2
marcelina73
Wtajemniczenie

Dot.: Huśtawka nastrojów....

Może to aura za oknem Cię tak wkurza?
A tak serio - kup sobie jakiś preparat z magnezem i mitaminami z grupy B.
marcelina73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-29, 08:23   #3
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcelina73
Może to aura za oknem Cię tak wkurza?
A tak serio - kup sobie jakiś preparat z magnezem i mitaminami z grupy B.
Zgadzam sie. A tak doraznie to zjedz kawałek czekolady.
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-29, 08:29   #4
KNOPFLER
Raczkowanie

Hmm, dobry pomysł

...
Chyba się skuszę
KNOPFLER jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-29, 10:22   #5
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

ja jestem takim typem furiatki wtedy muszę się po prostu wykrzyczeć .
Czekolada to niezły pomysł, czesto pomaga

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-29, 11:25   #6
taszkin
Zakorzenienie

Jam też furiat
Gdy jestem w parcy-zamykam się w toalecie, siadam na oparciu od kabiny i uspakajam się w ciszy... kilka minut wystarczy i wracam do kompa z uspakajającą herbatką
Gdy jestem w domu staram się uwazac na to co mówię, bo podczas takiej huśtawki często mówię za dużo (mimo, ze uważam to i tak orientuje się po fakcie, ze emocje wzięły górę...dlatego gdy widze, ze zaczyna się robić gorąco-utleniam się do pokoju)
Bardzo pomaga mi też zabawa z kotem
Podobno ważne jest by wtedy (trochę wczesniej nawet) nie pić dużo mocnej kawy, nie jeść tłusto. Krótki spacer wieczorem na powietrzu dobrze robi, człowiek naprawdę lepiej się czuje na duchu.
Najważniejsze jednak to : wyspac się. U mnie niewyspanie potęguje ten zły stan o jakieś 200%. Nie pomijam faktu, ze największym wsparciem jest TZ, choć Jemu tez się czasem obrywa
Pozdrawiam i główka do góry! Na pewno niedługo się poprawi
ps. oczywiście mam na mysli tylko huśtawki nastroju niczym waznym nie spowodowane.

Edytowane przez taszkin
Czas edycji: 2006-03-29 o 20:52
taszkin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-29, 19:20   #7
czuczenka
Zakorzenienie

Ja ostatnio miewam az za czesto takie huśtawki nie chcem sie tak huśtać ale samo to tak nachodzi i nie mam na to wplywu lamentuje osttanio czesto nad swoim losem i nad zyciem nie moge spac wieczorem bo zasnac nie moge mimo zmeczenia mam nadzieje ze mi to przejdzie

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-30, 18:00   #8
**LINKA**
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czuczenka
Ja ostatnio miewam az za czesto takie huśtawki nie chcem sie tak huśtać ale samo to tak nachodzi i nie mam na to wplywu lamentuje osttanio czesto nad swoim losem i nad zyciem nie moge spac wieczorem bo zasnac nie moge mimo zmeczenia mam nadzieje ze mi to przejdzie
mam tak samo.... niestety to najbardziej odbija się na moim chłopaku... również mam nadzieję, że to przejdzie... i oby jak najszybciej, bo to z leksza i mnie samą wykańcza
**LINKA** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-30, 18:30   #9
czuczenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez **LINKA**
mam tak samo.... niestety to najbardziej odbija się na moim chłopaku... również mam nadzieję, że to przejdzie... i oby jak najszybciej, bo to z leksza i mnie samą wykańcza
bedzie dobrze mam nadzieje moze to efekt przesilenia wiosennego tak na nas niekorzystnie wplywa

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-30, 18:48   #10
**LINKA**
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czuczenka
bedzie dobrze mam nadzieje moze to efekt przesilenia wiosennego tak na nas niekorzystnie wplywa
hehhe to ja mam chyba efekt przesilenia, jesiennego, zimowego i wiosennego bo to już trochę trwa... ale mam nadzieję, że przejdzie.
**LINKA** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-30, 19:54   #11
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

moja huśtawka tez jest nieźle rozbujana ... a zaczyna szalec jak pomysle o maturze.. na zmiane , płacz , lament i zgrzytanie zębów.. wtedy to bez kija i czekolady nie podchodz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-31, 13:06   #12
ciapuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez **LINKA**

Ja już przeszłam samą siebie. Mama chciała sama malowac łazienkę, więc poprosiłam o to mojego TŻ.
Kończył prace o 6, do domu przyjechał dopiero po 9, miał wcześniej dać znać o której będzie, nie odezwał się, musiałam sama do niego zadzwonić i pytać co jest że jeszcze go nie ma, powiedział że będzie przed 10, zdenerwowałam się że tak późno, chciałam do 14 skończyć, rąbnełam słuchawką, siedziałam jak na szpilkach i czekałam na niego, przyszedł, zaczął malować, chlapał jak cholera, ciągle na niego warczałam bo mama prosiła żeby nie nabrudzić i rozłozyć folie ochronną.
A tak naprawde (przemyślenia po uspokojeniu się) było tak, biedaczek przyszedł padnięty, po 24h w pracy, nie spał całą noc, przyleciał do domku, zjadł tylko śniadanko i od razu przyszedł do mnie, zaczał malować łazienkę, raz, drugi, trzeci, kupe roboty, pełno trudnodostępnych miejsc, takie paćkanie się. Po skończonej robocie pomył narzedzia, kafelki, powycierał podłogi, powiesił lustro, lampy, łazienka wyglądała jak nowa.

Sama już nie wiem czemu tak marudze, najbardziej odbija się to na TŻ, powstrzymuje się jak mogę, ale nie zawsze wychodzi
ciapuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości