|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Czyżby wątek do przeniesienia na Gry...?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=174583
podobno tego typu watki moga byc tylko na podforum "gry", dlatego dziwie sie, ze ten jeszcze nie zostal przeniesiony ![]() poprawcie mnie, jesli sie myle ![]()
![]() |
#2 | |
Raróg
|
Dot.: Czyżby wątek do przeniesienia na Gry...?
Skoro modowe i kulinarne są na odpowiednich tematycznie podforach a nie na Grach, tego też nie przenosiłam. Jeśli powinny tam trafić (bo jak już, to chyba wszystkie), proszę o decyzję "góry"
![]() A na marginesie mówiąc, mi taki lekki temacik na K. nie przeszkadza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mi tez nie przeszkadza
![]() ale w takim ukladzie chcialabym, zeby ten watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=skojarzenia wrocil na bizuteryjne ![]() a zostal wywalony na gry, zeby sobie bezsensownie "postow nie nabijac". jak sprawiedliwosc to sprawiedliwosc - trzeba sie zdecydowac, w ktora strone isc ![]()
![]() |
#4 |
Wiedźma
|
Co, wobec powyższego, z ciuchowym i kulinarnym "tak - nie"?
Wątek wymieniony przez Gemini nie ma nic wspólnego z biżuterią i jest zwyczajną grą w skojarzenia. Dostrzegam różnicę.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.