|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() szampon koloryzujący Wella
chciałabym zasięgnąć waszej rady odnośnie szamponów koloryzujących Welli. Kiedyś używałam Palette, ale niestety większość kolorów na włosach wychodzi tak samo, czyli farbuje na kolor ciemny brąz/czerń
![]() ![]() aktualnie mam włosy w kolorze raczej średnio brązowym, podobałoby się coś właśnie z brązu, jakiegoś orzecha czy coś w tym stylu. Doradźcie jak te szampony wyglądają na włosach w rzeczywistości, jakie kolorki wychodza naprawdę. Z góry wielkie dzięki za wszystkie informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szampon koloryzujący Wella
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Osobiście nie używałam, ale gdzieś czytałam, nie pamiętam już czy tu, czy na gazecie, że te brązy wychodzą ciemne..
Może poszperaj z wyszukiwarką? Osobiście używałam Casting Loreala, kolor ciemny brąz - fajny, ładnie się zmywał, ale niestety przetłuszczały mi się włosy, potem zaczęły wypadać i podziękowałam mu za współpracę ![]() Ostatnio zdradziłam moją farbę dla Welli bez amoniaku (Color Touch - dostępny w hurtowni fryz. - to jakby lepsza wersja tych szamponów ze sklepu) . Za tubkę dałam ok. 30 zł, do tego jest woda 1,9%. Farbka jest tak wydajna, że spokojnie starczyłaby mi na dwa razy, a ja od razu władowałam całą tubke ![]() Kolor gorzka czekolada, na moich odrostach (ciemny blond) wyszedł trochę jaśniejszy niż na palecie, ale włoski po tej farbie...miodzio. Mięciutkie, lśniące.. Moim zdaniem opłaca się zainwestować. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja zauważyłóam że większość farb różnych firm koloru brąz robia ciemne brązy, a jeśli sie użyje koloru ciemny blond to wychodzą jasne brązy. Nie wiem czemu sie tak dzieje. Ale osobiście nie używałam Welli wiec nie moge pomóc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
może jeszcze ktoś mi doradzi ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja uzywam szamponów Welli juz od poł roku jestem z nich zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a nie wiecie czy z tych szamponów dostanę odcień ciemny blond ? lub jakiś ładny brązik ? czy brązy na włosach też wychodzą bardzo ciemne ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
używam tylko welli, bo w przypadku innych firm pozostaje mi taki rozowy dziwny odblask na wlosach, koszmar
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a jaki odcień z welli da jakąś rudą poświatę na włoskach ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.