|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Potrzebna zmiana.
Witam
![]() Chcialabym bardzo zmienic fryzure, no i w koncu jakos po ludzku sie malować, bo tych ekserymentow już mój portfel nie wytrzymuje. Od razu mówie, ze w brązach wyglądam na chorą - to wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Re: Potrzebna zmiana.
cd zdjęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
a tak bylo w pażdzierniku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie jestem ekspertem- ale jakoś nie bardzo widze cie w jaśniejszych włosach.
za to bardzo mi się podoba kolor na pierwszych zdjeciach- ale ja mam obsesje na punkcie ciemnych włosów ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że jesteś latem, ew. typem lato-zima. Takze dobrze Ci w ciemnych ale nie czarnych włosach - spróbuj może z zimnymi czerwieniami i fioletami... to takie spostrzeżenia na gorąco - Trochę pokombinuję z Twoim zdjeciem i napiszę co jeszcze mi przyjdzie do głowy....
![]() |
![]() |
#6 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() Brwi powinny być nieco mniej wyskubane (zwłaszcza na początku),teraz jest między nimi zbyt duża odległość.Tak samo wydaje mi się,że przestrzeń pomiędzy okiem a brwią jest za duża ![]() Taką zieleń tęczówek ładnie podkreśla kolory wrzosu,fioletu ,lila czy różowości. Unikałabym czarnej konturówki na wewn. powiece-zmniejsza to niepotrzebnie oczy. włosy...hmmm- Lepiej Tobie w ciemniejszych,ale też nie przesadzajmy ![]() Myślałaś o grzywce? Ładnie byś w niej wyglądała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Dziękuję dziewczyny za odzew.
Ja siebie również nie widzę jako blondynki, a to coś co mialam na glowie to efekt poczynań fryzjerki-wizjoreki. Okropnie zrobiony balejaż, wogóle mi nie pasowal ![]() Na zdjęciach wlosy wychodzą czarne, ale takie nie są, na pewno. Na 3 zdjęciu twarzy mam wlaśnie oberżynę ![]() Aguś, te brwi nie chcą rosnąć,kiedyś ich prawie wcale nie bylo ![]() ![]() Jeśli chodzi o grzywkę to miewalam ją często, w różnych wariantach, ale moje wloski są takie slabe i cieńkie, że opanowanie tej grzywki graniczylo rano z cudem. Struktura mojego wlosa pozostawia wiele do życzenia. Dziękuję za odpowiedzi i czekam może na jakieś konkretne przyklady. Dolączam też siebie z grzywką. Wlosy wyszly czarne jak węgiel, ale byly ciemno-brązowe. Jeszcze rz dzięki za rady dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
A może spróbuj przybliżyć te brwi nakładając na nie cień pędzelkiem od strony nasady nosa?? Skoro same tak rosną,to niewiele poradzisz
![]() ![]() Z tą grzywką znacznie lepiej ![]() ![]() Z grzywką wyglądasz radośniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
zmieniłaby tylko odcień brwi, te wyglądają nienaturalnie w stosunku do ciemnych włosów.Zdecydowanie przyciemnić i zagęścić.Będzie super.
No jeszcze dłuższa grzywka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Moim skromnym zdaniem nie potrzebujesz zadnych zmian, bo jestes bardzo bardzo ladna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Cześć
Więc mojim skromnym zdaniem powinaś zrobić sobie grzywkę prostą nie na bo ! Kolor zostaw jaki masz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A pozatym jesteś bardzo ładna mam nadzieje ze skorzystasz zmojej rady i jak się zmienisz to napisz od mnie ok to moj e-mail agusiach88@interia.pl POWODZENIA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.