|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chanel Basic Eye Colour!!!! Czy znacie to???
Oststnio moja przyjaciólka dostała w prezencie Chanel Basic Eye Colour i nie wie co z nim zrobić..... Podobno jest to rewelacyjna basa cieni pozwalajaca na zabawę okiem. Bede wdzieczna za informacje, moze któraś z Pani uzywała tego i może z doswiadczenia powiedziec jak najlepiej je wykorzystac? Dziekuje i pozdrawiam....w imieniu przyjaciółki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Chanel Basic Eye Colour!!!! Czy znacie to???
Tyle udało mi się znaleźć w necie na ich temat. Mam nadzieję, że odrobinkę pomoże
![]() Chanel Basic Eye Color Trio Palette Three powder eye shadows. One totally great look. Three coordinated shades for high eye drama. Two lighter colours shadow subtly; darker shade accents and contours. Creamy, blendable, long-lasting formula for extremely smooth application. Complementary shades for foolproof coordination. Give greater depth to eyes by drawing a line with the darkest shade along the upper and lower lashes using the fine point of the applicator. Use the lighter shade to highlight lid and browbone. To make your shadow last even longer, dampen the applicator before applying lighter shades. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.