|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
prosze o pomoc
Witam dziewczyny proszę o pomoc w charakteryzacji mojej osoby ,pomórzcie mi sie zmienić. Od dłuższego czasu wyglądam tak samo czyli "niezbyt elegancko"
Prosiłabym , żebyście mi doradziły jak się malować w jakich kolorach byłoby mi dobrze jak również jaką fryzurkę dobrać do mojej twarzy.Szukałam w moich okolicach jakiegoś dobrego wizażysty ale niestety nikogo dobrego tutaj nie ma . Dlatego proszę o pomoc. Niedługo stanę na ślubnym kobiercu wiec chciałabym wygladać inaczej niż zwykle. Prosze o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: prosze o pomoc
moze krotrzawycieniowana fryzurkai bardziej zywy kolorwlosow albo ciut ciemniejsze pasemka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Masz fascynującą twarz
![]() ![]() Jak na moje oko,jesteś Latem,chłodnym i pastelowym.Pasują do Ciebie chłodne pastele,kolory rozbielone-jasne... Włosy zostawiłabym długie,może bym pokusiła się tylko o lekkie wycieniowanie przy twarzy...Według mnie do Twojej urody nie pasują szalone cięcia i ekstrawaganckie kolory.Delikatny balejaż i to wszystko ![]() Załączam kolorystykę dla Lata i sposób ,w jaki powinnaś malować oczy-masz opadające powieki i zewnętrzne kąciki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witaj przedewszystki jak tak patzre na ciebie radziłabym Ci zrobic brwi nadac im ładny kształt i trożke pofarbowac moze nie na bardzo czarny ale brazowy. przed ślubem nawilzyć sobie buske robia to w każdym kosmetycznym za 20 zł wtedy przy makijazu ślubnym wyglada o wiele lepiej. mysle że w koloże włosków nie musisz wiele zmieniać zrób sobie tylko rozjasienie czyli pasemka to odswieża włoski i ładnie wygladają jak uczeszesz sie w koczka jakiegos. mozesz jeszcze pomyśleć nad grzyweczka troszke ja sciac i wycieniować.jeśli chodzi o makijazyk to jakiś delikatny z roztarciem cieni by Ci pasował do ubioru. zalezy jaka będziesz miała sukienke i dodatki. ponizej przesyłam pare zdjec moze cos wpadnie ci w oko. pozdrawiam serdecznie i życze szczęścia na nowej drodze życia mam nadzieje że troszkę pomogłam. jeśli moge zapytać z kąd jestes? jeśli by się okazało ze z tego samego miasta co ja polece ci osobe która robi makijaże ślubne.powodzonka@
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
barzdi przepraszam za błędy ale pisałam prawie po ciemku i w pospiechu @
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj! ja bym na poczatku zajela sie kolorkiem wloskow, bo nad zmiana fryzurki nie ma co teraz myslec bo pewnie bedziesz chciala upiac wloski, proponuje baleyage w kolorkach jasnego i ciemnego blondu, podaje propozycje makijazy oraz frzurki po slubie , wycieniowane wloski i moze grzywka na bok? napewno powinnas malowac oczka!a masz wybrana juz fryzurke slubna? kolorek jak na ostatnim zdjeciu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Aga Tobie również dziękuję za pomoc . Nio jeśli chodzi o zrobienie mi makijażu to nie wiem , czy byłoby to realne ale kto wie może kiedyś. pozdrawiam wszystkich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
a z kąd jestes jeśli mozna wiedzieć moze ja Cie umaluje ? pozdr.@
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.