|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zapomniany email i hasło
Witam! Zapomniałam emaila i hasła (i hasło na email do ewentualnego maila) na konto, które zakładałam bardzo dawno, ale nie logowałam się, bo miałam domyślnie zapisane. Teraz utworzyłam to konto,ale chciałabym do tamtego wrócić. Da się coś z tym zrobić? Login novelove
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
|
Dot.: zapomniany email i hasło
Cytat:
e-mail przypisany do konta jest podoby : kxxxxxxa@o2.pl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Witam, mam pewien problem. Otóż zapomniałam e-maila i hasła do mojego drugiego konta, ze względu na sprawy prywatne mam ogromną potrzebę odzyskania danych
![]() Chociażby sam email, do którego hasło już pamiętam... Jestem załamana, mam nadzieję, że dostanę pozytywną odpowiedz od administracji prędko... ![]() ![]() ![]() Potrzebuje jedynie email, lub jakiekolwiek wskazówki do niego. W końcu email nie jest prywatnym rodzajem danych Edytowane przez 201612201142 Czas edycji: 2016-12-15 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
A czy jest możliwośc na zresetowanie hasła jeśli nie pamiętam hasła do konta i maila, ale maila znam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.