|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
:(
Wyczulam u siebie jakas 'gulke' co to moze byc?
Edytowane przez magda548 Czas edycji: 2006-07-05 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zgrubienie pod pochwą
Trudno wyrokować co to może być,może jakiś wrzód,cysta.Poszukaj innego lekarza,bo 4 miesiące to strasznie długi okres.Może należy to usunąć póki jeszcze nie jest duże,a z biegiem czasu może urosnąc i będzie gorzej.Z takim problemem możesz nawet iść do lekarza ogólnego,nie musi to być koniecznie ginekolog.Lekarze niejedno już widzieli,więc nie masz się co wstydzić,że będziesz musiała to pokazać.
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Czesć Madziu! Radzę jak najszybciej udać się do lekarza, chyba będziesz musiała to zrobić prywatnie żeby nie czekać kilku miesięcy na wizytę. Mi przyszedł na myśl hemoroid, o ile jest on w bliższej odległosci odbytu aniżeli pochwy (ale hemoroidy chyba bolą). Moze to byćteż jakiś wrzód, zwłaszcza, ze może gdzieś przeziębiłas te swoje okolice intymne. Mam nadzieję, ze lekarz pomoze.Pa,pa!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a moze to po prostu taki dzyndzel ktory został po kości ogonowej?? tez taki mam zreszta kazdy ma ....
![]() pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witam
Wydaje mi się,że powinnaś pójść do lekarza takiego ,który Cię zaraz przyjmie.Może to jakiś wrzód od przeziębienia czy przewiania róże rzeczy się zdarzają asia26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.