|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Prosze, Pomozcie Mi!!!!!!!! Zrobcie Cos Ze Mnie !!!!!
Zbliza sie wiosenka i tak jakos chcialabym zrobic porzadek z moja glowa i zmienic cos na lepsze, dodam, ze wlosy mam calkiem proste i raczej niepodatne na ukladanie, zastanawiam sie nad czekoladowymi pasemkami, co wy na to? a moze ktoras z was zrobilaby z moim zdjeciem te cudenka w photoshopie,bylabym bardzo wdzieczna. Aha i mam pytanko, czy to prawda, ze na wlosach farbowanych na blond nie mozna robic trwalej? zawsze mi sie marzyly takie sliczne fale, a tu nic, wlosy proste jak druty, w dodatku nawet jak je podkrece, to po godzinie znow sa proste. Moze musze zaczac juz odkladac na jakas porzadna peruke???
teraz dopiero zdalam sobie sprawe jaki ze mnie burak hihi; normalnie tak nie wygladam, ale dzien wczesniej przesadzilam z solarka, a poniewaz mam jasna karnacje, wiec wyszedl mi taki purpurowy kolorek Edytowane przez nikita402 Czas edycji: 2006-03-10 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Metamorfoza
Prosze, blagam, chcialam isc jeszcze w tym tygodniu do fryzjera, dziewczyny, czesto tu zagladam i wiem, ze sie na tym znacie, doradzcie mi !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dodam tylko, ze mam naprawde powazny problem, bo sama jestem szczuplutka, nosze 36-tke, a z twarzy wygladam na 44-ke, to chyba genetyczne, czy da sie to jakos zakamuflowac? nie wiem czy to wazne, ale moj naturalny kolor wloskow to ciemny blond i rozowawa cera jak u babe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witaj Nikitka!To zdjecie zamieszczone przez Ciebie sie za bardzo nie nadaje do przerobek, musialabys zamiescic takie ze spieta grzywka i wieksze zblizenie, wtedy bedzie duzo latwiej cos skombinowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Aha, dzieki, postaram sie cos takiego wkleic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
To moze chociaz propozycje fryzurek, macie jakies fajne fotki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Jesli chodzi o fryzurki to proponowalabym cos lekkiego i zwiewnego, zeby nie przytlaczaly buzki, cos a la "artystyczny nielad" i zeby kosmyki plataly sie przy twarzy, to optycznie ja zmniejszy. Jesli chodzi o kolor to pozbylabym sie tego zoltawego odcienia, bo skoro mowisz ze Twoja cera jest rozowawa to znacznie lepiej wygladalby jakis chlodniejszy odcien.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosze, Pomozcie Mi!!!!!!!! Zrobcie Cos Ze Mnie !!!!!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Powiedz mi nikita402 czy ty masz wloski swoje czy farbowane czy moze jakies pasemka? baljeaz? bardzo mi sie podobaja .. jak tak to napisz jaki kolor i farba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny, ze mnie podtrzymujecie na duchu.Tak prawde mowiac to sama nie wiem jaki to kolor, wloski mialam pofarbowane na b.jasny naturelny blond, potem chcialam zrobic czekoladowe pasemka, ale wyszly takie bezowe, fryzjerka uprzedzala mnie, ze na rozjasnianych moze tak byc, ze kolor wychodzi duzo jasniejszy niz powinien, niestety po tylu farbowaniach trudno wymagac, zeby moje kudelki zachowywaly sie normalnie, teraz chce sprobowac ciemniejszym kolorem, moze wkoncu mi wyjdzie ta czekoladka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.