|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dj
Hej Dziewczyny
![]() Może uznacie mój problem za dziwny, ale postanowiłam się nim podzielić z resztą ludzkości ![]() ![]() Otóż chciałabym się dowiedzieć, co trzeba zrobić ,aby zostać profesjonalnym DJ'em ? Właśnie zamarzyło mi się "djejowanie", ale nikt z moich znajomych nie siedzi w tym "biznesie" ![]() Będę wdzięczna, jeśli ktoś mi odpowie ![]() Z góry dziękuję ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dj
Ja mam kilku znajomych
![]() Przede wszystkim - musisz naprawdę dobrze znać się na muzyce. Nie pobieżnie ![]() Musisz obsługiwać programy dla DJ, pozwalające miksować i modyfikować muzykę. Musisz umieć tworzyć swoje własne sety. Moi koledzy przez starszego kolegę-DJa wkręcili się w granie na imprezach masowych w moim mieście, w ciągu jednej imprezy grają po kolei - czterech albo pięciu. Jeśli masz wyczucie w muzyce, wiesz czego lubią słuchać ludzie, Twoja muzyka wpadnie im w ucho, masz szanse wybić się. Nie każdemu się udaje ale bez tych zdolności niestety traci się szanse ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.