|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zapraszam na wymiane ;)-dokładka...
NIEAKTUALNE
- Niebieska koszula nocna na ramiaczkach, dlugosc do kolan,na metce jest rozmiar:S, dostalam ją od chlopaka w prezencie ale niestety jest na mnie za duza i caly biust mi widac wiec wogule nie używana. NIEAKTUALNE (Atoska)Załącznik 314837 - granatowy stanik, sztywne miseczki, Rozmiar na staniku: 34. Dostalam jako prezent ale niestety ten ktos sie przeliczyl co do mojego biustu NIEAKTUALNE powedrowalo do babyface2- Czarny stanik, sztywne miseczki, sprzodu podwojne ramiączka, Rozmiar: 70 bardzo ladnie sie prezentuje ale niestety takie sztywne miseczki nie sa dla mnie.Zapinany z przodu.NIEAKTUALNE (Atoska) Załącznik 314853 - spodnica, czarna w fioletowe kwiatuszki,raz zalozona, ale jednak spodnice nie sa dla mnie wole spodnie rozmiar:M (do kolan)Załącznik 314854Załącznik 314855 - Golf "Oliwia" kolor dzinsowy jednak nie jest z dzinsu. Raczej na szczupłą osóbke. Załącznik 314865 Edytowane przez zanecia Czas edycji: 2006-04-28 o 09:50 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zapraszam na wymiane ;)
............cd.........
- Kremowa bluzka z czerwonymi dodatkami "SEMA Collection" Rozmiar: 38 Załącznik 314895 - Niebieska bluzeczka odkrywająca brzuszek, kołnierzyk zapinany na zamek. Załącznik 314896 - czarna bluzeczka z różowo bialymi napisami "only for..." rękawek krotki,bardzo lubialam w niej chodzic zwlaszcza na dyskoteki ale juz mi sie znudzila ![]() Załącznik 314897 - zielona bluzka,dekold obszyty bialymi kwiatuszkami, dlugi rękaw, moze komus sie taka bluzka spodoba bo mnie ten kolorek nie odpowiada dlatego lezy w szafie i zajmuje miejsce. Załącznik 314898 - koronkowa jak ja ujzalam to musialam ja miec, zalozona tylko raz bo jednak gryzie mnie taka koronka NIEAKTUALNE(Joanna16)Załącznik 314899 Edytowane przez zanecia Czas edycji: 2006-03-29 o 19:35 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
......cd........
- bluzka w paseczki z granatowym kołnierzykiem. Załącznik 314912 - czarna bluzka z dlugimi rekawami(raczej 3/4), biale napisy na srodku i na rekawach mialy pasek.zalozona chyba ze 2 razy, bardzo obcisla a ja zbytnio takich nie lubie Załącznik 314919Załącznik 314920 - Złocisty balsam podkreślajacy opalenizne z AVONu (ubytek taki jak na zdjeciu)NIEKATUALNE Załącznik 314923 moze jeszcze cos znajde to dołącze POZDRAWiAM Edytowane przez zanecia Czas edycji: 2006-04-15 o 23:20 |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz cos za te bluzeczke??
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1141036892 pozdrawiam ![]()
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
eMPi, kelsye, cinkapooh przykro mi ale nic nie znalazlam w waszych wątkach
mimi44 wydaje mi sie ze to sa rozmiary 75B ale to tak na moje oko bo na metce nie pisze. Marlenusia a mnie sie u Ciebie spodobała ta torebka http://img17.imageshack.us/my.php?image=pcdv00297kj. jpg jak bys mogla to podaj mi jej wymiary i napisz czy jestes zainteresowana taka wymiana, acha napisz jeszcze ktora bluzeczka bo są 2 czarne POZDRAWiAM |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety torebusie właśnie idę wysłać.
Nie zdążyłam jeszcze napisać że jej nie ma. a u Ciebie ta czarna z różowymi obwódkami z napisem only for.. W razie co zerknij jeszcze do nowego watku tam jest porzadek i jak cosik to sie odezwij
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Zapraszam na dokładke......
- zapinana bluza czerwona na ciepłe wieczory, na rekawach mają motywy widoczne na zdjeciu, z tyłu również maja żółty napis. Rozmiar L - ciepła niebieska bluza zapinana na zamek, wzdłuz rekawa po obu stronach ma napis "out of control" - biały sweterek, na rekawach i dekoldzie czarne wykonczenia, rękawy na dole poszerzane - srebrny łańcuszek na noge, ma regulowane zapinanie ale na mnie i tak jest za duży, nie trzyma sie na kostce. NIEAKTUALNE powedrowało do Connie - łańcuch na reke z napisem "adidas" Załącznik 316351Załącznik 316352Załącznik 316353 Załącznik 316354Załącznik 316355Załącznik 316356 Edytowane przez zanecia Czas edycji: 2006-03-03 o 19:48 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
up up
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
ella1980 wymiarki bluzy:
długośc 55 cm szerokość 36 cm długosc rekawa 64 cm ale niestety nic u Ciebie nie znalazlam za ta bluze chociarz jedna bluzeczka mi sie podoba ale obawiam sie ze jest mi za duza |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Connie a mnie sie spodobała u ciebie ta Bordowa bluzeczka z Orseya
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1140961493 Czy moglabym zobaczyc jak ta bluzeczka leży na tobie, wtedy lepiej bylo by mi ocenic jak by wygladala na mnie Pozdrawiam |
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
mała dokładka......
- nowiutkie sexowne majtusie jak na mnie troche za male. NIEAKTUALNE (Atoska)- szare spodnie, dwie kieszonki z przodu, małe rozcięcia na bokach nogawek - czarne eleganckie spodnie, u dalu na nogawkach rozciecia z dwoma guziczkami (widoczne na zdjeciu) roz:38 - łańcuszek do spodni lub sukienki, ładnie sie prezentuje ale ja nie lubie jak mi cos zwisa NIEAKTUALNE (Ratata)Dla zainteresowanych podam dokladniejsze szczególy Załącznik 318086Załącznik 318087Załącznik 318088 Załącznik 318089Załącznik 318090 Edytowane przez zanecia Czas edycji: 2006-03-17 o 23:41 |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
buuuu nie myslalam ze ten kołnierzyk bedzie taki wysoki
mnie takie rzeczy bardzo denerwują.....szkoda ale dzieki za zdjecie.Jak bedziesz miala jakąś dostawe to sie odezwij |
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Zapraszam na wymiane ;)
Mozesz mi podac wymiarki czarnej spodniczki i koronkowej bluzeczki?
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Hiacynth jasne ze moge
spodniczka długosc:55 cm w pasie: 31 cm ale jest na gumke wiec sie rozciaga szerokośc: 41 cm bluzeczka dlugosc: 44cm (bez kołnierzyka) czerokość: 32 cm dł. rekawka od zewnetrznej strony: 49 cm Connie to mi wyglada bardziej na złoto ale skoro mowisz ze srebro to jestem zainteresowana ta bransoletka po lewej stronie |
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Zapraszam na wymiane ;)
Bluzeczka zbyt wąska
![]() A spodniczka hmm. A czy ona nie wyglada kretynsko jak sie ja rozciagnei do 35?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

wiec wogule nie używana. NIEAKTUALNE (Atoska)
NIEAKTUALNE powedrowalo do babyface2