|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jaki makijaz do cery okraglej zielone oczy
mam okragla buzke zielono-szare oczy i nie sa one duze, mowia ze najlepiej mi w kolorach lata cieplych ... najczesciej to maluje sie rozami stonowanymi badz czerniami ale chcialabym cos zmienic zeby powiekszyc oczy a zarazem zeby ten makijaz nie wygladal tak sztucznie zbytnio..wysylam taka fote bo chyba ta najlepiej pokazuje jaka mam buzie okragla a wlosy mam proste dluge ta fryzura nie aktualna chodzi mi aby zeby pokazac jakiej wielkosci mam oczka i owal twarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: jaki makijaz do cery okraglej zielone oczy
Zdjęcie słabe
![]() ![]() By powiększyć oczy,musisz je raczej podkreślać cieniem nie kredką.Nakładaj ciemniejszy w zagłębienie powieki i rozcieraj do góry ![]() Jeżeli chodzi o kolory,to trudno stwierdzić po czarno-białym zdjęciu.Masz jakieś kolorowe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
agaus mam ale one sa za duze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
okrutnica jakaś... |
Koniecznie wyślij
![]() dziękuję za miłe słowa ![]() mój mail to aga_b-j@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Zdjecie faktycznie przydałoby się nieco lepsze.......
![]() Piszesz ze "najlepiej mi w kolorach lata cieplych". Te dwie rzeczy się wykluczaja- kolory lata to barwy chłodne. Najlepiej prześlij zdjecie w kolorze. Jeżeli chodzi o makijaż i otyczne wyszczuplenie buzi to mozesz to zrobić nakładajac pod kości policzkowe szerokim pędzlem puder brązujacy ![]() Z tego co widze masz bardzo ładne oczka, które by warto mocniej podkreślić. Są one dość 'długie" dlatego nie przedłużaj kreski czy cienia daleko poza zewnetrzne kąciki - cień nakładaj raczej w kierunku góry. pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
okrutnica jakaś... |
Redia-zmniejszyłam i wykadrowałam Twoje zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.