|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CZĘSTOCHOWA-gdzie dobra Kosmetyczka?
Witam serdecznie, proszę napiszcie jeśli wiecie gdzie można się udać na jakiś piling czy coś żeby poprawić swoją cere... a żeby nie zaszkodzić idąc do jakiegoś niesprawdzonego salonu....
dzieki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: CZĘSTOCHOWA-gdzie dobra Kosmetyczka?
Polecam Salon Kosmetyczny Guinot na Waszyngtona, kosmetyczna Renata Dudek, włascicielka. Rewelacyjnie oczyszcza, pilingi, dermobrazja, nie jest droga, a bardzo dokładnie i czysto robi zabiego, to ważne
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki za odpowiedz... jesli bede sie wybierala to sie zasugeruje Twoja opinia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Z "blaszaka" a coś bliżej o lokalizacji dla osób z okolic Częstochowy
![]() Dla koleżanki, która wcześniej się wypowiadała i wymieniała cuda kosmetyczki i pojawiła się " DERMABRAZJA" to polecam poczytać troszeczkę i się dokształcić ... bo pewnie miała na mysli MIKROdermabrazję ... zazwyczaj takie zabiegi są wykonywane przez kosmetyczki ... bo zwykła dermabrazja jest zabiegiem niemalże chirurgiczno-kosmetycznym ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Kosmetyczka - Częstochowa
Witam serdecznie wszystkich
![]() To mój pierwszy raz tutaj ![]() Zarejestrowalam się z potrzeby uzyskania informacji na temat gabinetów kosmetycznych w Częstochowie. Nie mieszkam w tym mieście długo i nie zdążylam zorientować się do kogo mogę udać się bez obaw w celu poprawy kondycji skóry i depilacji. Mam cerę mieszaną z licznymi wrednymi grrrr ![]() Bardzo proszę zatem o poradę, gdzie mogę oddac mą twarz ![]() Będę wdzięczna za każdą poradę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyczka - Częstochowa
tez jestem zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Jakiś czas temu tez miałam podobny problem z cerą. Nie mogłam sobie sama z nią poradzić wiec poszłam na oczyszczanie. Kosmetyczka robiła jakieś cuda, nakładała mi przeróżne maseczki i inne specyfiki.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
polecam gabinet "Ewa".zajmuja sie tam tylko twarza.wiem ze troszke trzeba poczekac na wizyte - no ale warto!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ewa? a gdzie to jest?
ja bylam kilka razy w gabinecie pani Edyty, tylko w tej chwili nie pamietam nazwy salonu, jest on w alejach przed biblioteka glowna, w bramie po tej samej stronie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za informacje
![]() A czy ta "Ewa" znajduje się na Obrońców Westerplatte 21? Ostatnio jedna osoba poleciła mi Solmed. Czy ktoś z Was korzystał z ich uslug? Jakie są wasze odczucia? Pozdrawiam wiosennie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
poszperalam w necie i poprawiam moj post: gabinet anita czekaj alNMP20
solmed jest na rakowie, bylam tam na serii zabiegow zamykania naczynek na twarzy i jestem zadowolona, nic nie moge powiedziec o innych zabiegach, bi nie korzystalam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
ja polecam gabinet ' Ewa ' chodzę tam od roku na oczyszczanie i widzę efekty. mama chodzi na zamykanie naczynek i też jest zadowolona. jutro jadę tam na kawitację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
ja polecam salon kosmetyczny NIKORDIA na ul Czecha 16 .salon jest mały ,ae usługi tam naprawde na wysokim poziomie i to w przystępnych cenach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
polecam salon NIKORDIA na ul Czecha 16 na północy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
tak, miałam na myśli mikrodermabrazję, zwykłe przejęzyczenie (przeliterowanie). A dokształcona jestem. Nie cierpię u ludzi takiego czepiania sie, I do tego takie niszczenie innych, już każą się douczac, czytać. Troszkę kultury nie zaszkodzi.
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Byłam na oczyszczaniu w Solmedzie. Zabieg miałam u p.Marty. Po zabiegu ani pół syfka mi się nie zrobiło. Polecam.
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Ja polecam salon carpe diem NMP 31 kosmetyczka tam wyleczyla mnie z tradziku. Robilam tam rowniez paznokcie ktore tez byly swietne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Odświeżę temat. Chodzi o kosmetyczkę, która dobrze wykona zabieg kwasem migdałowym. Mam niezbyt miłe doświadczenia z jednego gabinetu(był zachwalany) w którym wykonano mi glikolowy i mam dziury w twarzy ;/
Zniechęciło mnie to na 2 lata korzystania z usług kosmetycznych, ale chcę teraz spróbować z czymś łagodniejszym. Z góry dziękuję za wszelkie informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczyny a czy któraś z Was może powiedzieć coś o Orient Spa na ul. Wieluńskiej?? Mają teraz jakieś promocje na Grouponie i się zastanawiam czy warto kupić? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Witam.
Sądzę że grupon to nie jest dobry pomysł szczególnie eksperymentować z twarzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się. Na kwas powinno się pójść do zaufanej kosmetyczki bo mozna sobie sporo krzywde zrobic. Ja chodze do Magdaleny Radeckiej na Dabrowskiego. Uratowala mi twarz po zabiegu w innym salonie i juz zostalam. Jak ktos chce byc pewny ze bedzie dobrze to polecam Magde z czystym sumieniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.