![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Boje sie rozczarowania moim wygladem przez chłopaka z neta.
Czesc dziewczynki,
mam problem, ktory nie wiem jak ugryzc. Nie jestem kobieta o wielkim powodzeniu, chyba niespecjalnie sie facetom podobam, ot raczej mocno przecietna uroda. Problem w tym, ze tych brakow chyba nie widac na zdjeciach, bo na portalach randkowych mialam jako taki odzew. Tym sposobem umowilam sie na randke z neta.. na ktora boje sie isc. Boje sie tego rozczarowania w oczach mezczyzny, ze spotkal sie z delikatnie mowiac niezbyt urodziwa dama. Zwlaszcza ze chlopak jest dosyc przystojny, dobrze zbudowany, wiec pewnie i oczekiwania moze miec wyzsze. Co robic? Jak przekonac sama siebie? Do randkowiczek z neta -mialyscie doswiadczenie w ktorym facet dal Wam odczuc ze jest rozczrowany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Boje sie rozczarowania moim wygladem przez chlopaka z neta.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
może powinnas wstawiać zdjęcia które oddają to jak naprawdę wyglądasz wówczas nie będziesz miała takich dylematów
istnieje również prawdopobienstwo że on też nie zupełnie wygląda tak jak na zdjęciu więc nie nakręcaj się za bardzo nastaw się że idziesz poprostu kogoś poznać a nie na wielką love od pierwszego wejrzenia może on nie spodoba się tobie ? zdjęcia nie oddają sposobu mówienia,gestów,złych nawyków. to wszystko wyjdzie w trakcie spotkania i często nawet ładna osoba może poprostu nie być w naszym typie z uwagi na coś nie wytlumaczalnego poprostu brak tego czegoś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze. Jeżeli masz powodzenie na portalu, to znaczy, że jednak się podobasz. Rozumiem, że Twój wygląd na fotkach może nieco różnic się od wyglądu w realu, ale też bez przesady. Jeżeli nie ma na tych zdjęciach miliona filtrów, itd, to nie wierzę, że różnica będzie tak kolosalna, że gość stwierdzi "na fotkach ładna, w realu nie".
Po drugie. Twoja samoocena jest strasznie niska i to daje mi powody do tego, żeby twierdzić, że zdecydowanie przesadzasz i nie oceniasz w zdrowy sposób swojego wyglądu. Po trzecie. Nie wiem, czy jesteś gotowa na randki, a tym bardziej związek. Zamęczysz potencjalnego partnera swoimi kompleksami i zapewne pytaniami "a czy ty na pewno? z taką kobietą? a czy ja naprawdę się podobam? bla bla". Nikt czegoś takiego nie wytrzyma. Najpierw powinnaś popracować nad sobą i swoją samooceną, żeby nie stworzyć toksycznego związku. Edytowane przez trzyrazypiec Czas edycji: 2016-11-12 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Nawet jak jesteś brzydka (chociaż wcale tak nie musi być) to i tak facet może udawać zachwyconego byle cię bzyknąć i olać. Tak więc uważaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Jedyne co możesz zrobić, to popracować nad samooceną, bo przejmowanie się opinią jakiegoś randoma z internetów jest po prostu chore.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Boje sie rozczarowania moim wygladem przez chłopaka z neta.
Hej mam pytanie dlaczego uważasz się za osobe nieatrakcyjna?
Ma to związek z np. wieksza waga ciala? Masz jakies problemy z czyms? Fatalnym gustem jeśli chodzi o jakikolwiek ubiór? Nie wiem czy wiesz ale nad wieloma rzeczami można pracować. Możesz uprawiac sport (na dworze lub w domu) cwiczyc i wysmuklac swoje ciało. To działa bo sam tak robilem. Możesz zacząć interesować się ubiorem by wygladac bardzo atrakcyjnie nawet niedużym kosztem. Możesz także zacząć poznawać ludzi ich zachowania by dużo więcej z nich wyczytywać i wplywac na nich. W końcu seksapil to bron kobieca ![]() Jeśli chcesz możesz podzielić się jakims swoim zdjęciem na priv bo może tylko za dużo się martwisz a nie masz czym ![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest też opcja numer dwa: masz koszmarnie niską samoocenę. W lustrze wydaje ci się, że wyglądasz bardzo źle, a na fotografiach wyłącza ci się ten filtr, który w twoim mózgu mówi ci do twojego odbicia w lustrze "eh, przeciętne" i oceniasz siebie obiektywnie. Opcja numer trzy - jesteś przeciętna, ale jednak - co naturalne - dla niektórych jesteś bardzo ładna. Nie ma osób pięknych dla wszystkich, tak samo nie ma takich przeciętnych dla wszystkich. Słowem, spotkaj się i zobaczysz, czy facet dał w ogóle swoje zdjęcie, że taki przystojny. I naprawdę, możesz mu się podobać, bo tak. ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
Miałem raz wielkie rozczarowanie. Dziewczyna na zdjęciach wyglądała kompletnie inaczej, do tego zdjęcia były sprzed kilku lat i jeszcze w słabiej jakości. Nie oddawały bardzo niskiego wzrostu, co było już pierwszą przeszkodą, a krzywe zęby były ostatecznym gwoździem do trumny.. Autorko - przejmuj się tym, na co masz wpływ. To co możesz zrobić to zadbać o siebie najlepiej jak się da, wykonać możliwie realne zdjęcia (czyli bez żadnych instagramowych filtrów, jedne niech pokazują buzię, inne całą figurę) i wtedy nie będziesz miała rozkmin. Idź i się normalnie spotkaj, nic nie tracisz. Jak nie pójdziesz to na 100% nic nie wyjdzie. A tak to jest szansa. Poza tym dostaniesz jakąś informację zwrotna, która pozwoli Ci określić na czym stoisz, a to ważne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Skreślam raczej za głupotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A zdjęcia miałam normalne? Czy szopem przejchane, filtrami i innymi? xD
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Załóżmy że masz 167 cm, to jest średnia więc zapewne bardzo się nie pomylę. Poznajesz fajnego, acz niskiego i drobnego faceta 160 cm. I jak? ![]() Tak samo mi wzrost robi, bo duża różnica mi się po prostu nie widzi i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W trakcie swoich 32 lat życia nigdy nie spotkałam faceta, który by mnie odrzucił, bo jestem za niska czy za wysoka. Zgadzam się z przedmówczynią - wymyślasz. Dorosły facet ma głęboko wzrost, czy licówki. Patrzy na figurę, twarz, charakter, wyciąga wniosek z całości - zainteresowany lub nie. Edytowane przez 201803071142 Czas edycji: 2016-11-12 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Analogicznym porównaniem byłby tutaj dla Ciebie facet o wzroście dajmy ~~ 155-158 cm - ciekawe czy wtedy dalej byś się tak mądrowała ![]() Poza tym...kim jesteś aby decydować co powinien i jaki powinien być dorosły facet? Nie wiesz, że każdy ma swoje upodobania? Tak jak większość lasek woli wyższych facetów, tak i mi się podobają wyższe panie. Proste. Jeden patrzy bardziej na tyłek, drugi na piersi. Jeden woli brunetki, inny blondynki. Jedne panie wolą szczupłych, inne większych facetów. Więc skoro ktoś może patrzeć na ciało, charakter...to czemu nie na wzrost? Nie narzucaj swojego zdania, są różne gusta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez trzyrazypiec Czas edycji: 2016-11-12 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wyrośniesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
A to podły! Jak on śmie mieć preferencje?!?!?!? one111!!one!111!!!1
Jak jaa nazywam facetów świniami z chlewni bo mają inne preferencje niż ja to świadczy o tym jaka porządna ze mnie dziewczyna, jak facet powie, że lubi wysokie to pewnie niedorozwinięty emocjonalnie gówniarz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Trochę przesadzasz. Ja wolę brunetów, bo tak. Po prostu, blondyni są dla mnie mniej atrakcyjni, nic na to nie poradzę.
Co nie znaczy, że się nie zdarzyło, żebym zakochała się w blondynie. ![]() Czasem się zdarzy, że człowiek nagnie swoje zasady estetyczne, bo się zakocha, ta osoba i tak mu się podoba taka, jaka jest, etc. Historia zna takie przypadki, ale na ogół mamy swój gust i każdy ma do niego prawo. ![]()
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Za bardzo sie przejmujesz zwyklym kolesiem z neta. Nawet jak mu sie nie spodobasz to co takiego sie stanie? Idziesz dalej. Popracuj nad swoja samoocena bo problem nie lezy w Twoim wygladzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Nie bój się ,nie nasz się czego bać . Jeśli się umówił to znaczy, że uważa cię za ładną i tyle. Idz ,baw się dobrze, bądź pozytywnie nastawiona, miła i uśmiechnięta. Niczym się nie przejmuj, nawet jeśli nic z tego nie będzie to co? Będziesz miała to nowe doświadczenie.
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sam jest pewnie misterem universum ![]() To słabe i mam nadzieję, że autorka postu nie będzie się nakręcała wpisami tego typu kolesi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej i dla niego, i dla dziewczyny, że tak się stało. Ona ma szansę na poznanie kogoś, komu się spodoba i kto oszaleje na jej punkcie, a nie "zaakceptuje" ją, bo przecież olewanie człowieka z powodu preferencji dotyczących wyglądu jest taakie niedojrzałe i płytkie. Nie wiem, na jakim świecie żyjesz, ale to świat pełen hipokryzji, w którym można skreślać ludzi, którzy bawią się na imprezach i dodatkowo obrażać ich, nazywając "prosiętami" (jakoś w tym przypadku nie przejmujesz się, że ktoś może sobie wziąć do serca te obraźliwe posty ![]() ![]() Edytowane przez trzyrazypiec Czas edycji: 2016-11-12 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
- ja lubię facetów umięśnionych, a więc chudych raczej nie = jest OK ! - on lubi wysokie, a niskich nie = to jest słabe! Boże co za typ! A jeszcze do tego odrzuca ją za krzywe zęby! Jak tak można, masakra! Podwójne standardy pełną parą. Teraz się nie dziwię, że w wieku 32 lat nadal nie masz męża, ale za to zaliczyłaś już 17stu facetów ![]() Nie znasz mnie, więc nie komentuj tego kim jestem i jak wyglądam, bo nie o tym jest temat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Niestety mam dokładnie tak samo jak autorka... Zgadzam sie, że jest to kwestia samooceny. Tylko co zrobić żeby ją poprawiać?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Erudycja
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.