|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ooo...slub za 2 miesiace-mozecie poradzic?
no wiec...slub na poczatku czerwca a ja wciaz nie jestem pewna co ze soba zrobic zeby rzucic kochanego na kolana
![]() bardzo prosze o porade w zwiazku:co zrobic z wlosami?jaki makijaz?bizuteria bedzie srebrna z perelkami i krysztalkami swarowskiego-wiszace kolczyki, suknia jest biala, oczy mam brazowe i lubie je podkreslac...szczegolnie czarna kredka wewnatrz...no i to chyba tyle...jak tylko potrzebne wiecej info-to smialo mowic ![]() zalaczam zdjecie swoje i sukni( a takze fryzurki nad ktora myslalam i ciagle niewiem czy rozpuszcone czy spiete wlosy...no i ten kolor...ktory strasznie mi sie podoba a pojecia niemam co to za kolor i czy mi pasuje?) bede straszliwie wdzieczna!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: Ooo...slub za 2 miesiace-mozecie poradzic?
Monika
![]() ![]() Masz może większe zdjęcie swej twarzy? Na tym mało co widać ![]() Do brązowych oczu taki kolor włosów na pewno będzie pasował ![]() Malować będziesz się sama,jak rozumiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witaj
Suknia bardzo fajna- troszke w stylu vintage ![]() Biżuteria, którą wybrałaś jak najbardziej pasuje. Co do włosków to w obydwu przypadkach bedzie ładnie- a jak lepiej się czujesz i jak częściej chodzisz...? Może jeżeli chcesz oczarować narzeczonego warto wybrać fryzurke, w której żadko ma okazje Cie widzieć, np jeżeli chodzisz w kucyku może tym razem rozpuszczone...? Co do makijażu powinnaś wysłać wiekszą fotke buzi ![]() Ja ostatnio, oprócz takich typowych naturalnych i świetlistych czy matowych makijazy ślubnych wykonywałam takie bardziej wiosenne i soczyste z dodatkiem zieleni, zółtego czy pomarańczu. też wygladają fajnie- o ile są wykonane z umiarem i pasują dododatków, np. kwiatów. Podsyłam kilka propozycji pzdr i życze WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ![]() Sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
no to juz wklejam cos wiekszege, mam nadzieje ze wystarczy
![]() hmmm...co do wlosow, to roznie bywa, raz spiete w kucyka, innym razem rozpusczone, innym jeszcze spiete w polowie tak sobie mysle...zalezy mi zeby miec tego typu bukiecik(zreszta cala reszta dekoracji bedzie w takich barwach pomieszanych z czerwienia), myslicie ze mozna cos do tego dobrac? aaa...no i cos jeszcze...bede miala welon z krysztalkami a szala nie bedzie(to pewnie tez ma znaczenie) NO I OCZYWISCIE WIELKIE DZIEKI ZA ODPOWIEDZ!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
okrutnica jakaś... |
Masz taką hinduską urodę
![]() Myślę,że do tak zdobnej sukni ,welonu z kryształkami i biżuterii makijaż zbyt kolorowy będzie nieciekawie wyglądał-ogólny obraz będzie przeładowany.Bardzo podoba mi się propozycja,która wkleiła Sam-zdjęcie JLo.Takie bardzo naturalne kolory różu i beżu,lekki połysk i długie czarne,porządnie wytuszowane rzęsy -będą idealne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
no kurcze myslalam ze to ostatnie zdjecie bedzie wieksze, no i oczywiscie nie wkleilam bukietu
![]() no to teraz jus ostatni i poprawny raz ![]() no i jeszcze jedno pytako(zasypuje was nimi co?)polecilybyscie mi obciecie grzywki?tzn pocieniowanie?bo wiem ze mam dosc wysokie czolo...co myslicie? AGUS BJ-makijaz robie w salonie(jeden klopot mniej z glowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rzabbocop
|
Co do grzywki ... hmmmm
Masz wysokie czoło ale moim zdaniem jakoś bardzo Ci ono pasuje, tzn nie zakłuca wizerunku. Po prostu jest dobrze, tak jak jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
okrutnica jakaś... |
Uważam,że będzie Ci dobrze zarówno w grzywce jak i bez.Masz wysokie czoło,ale bez przesady
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
mowiac o grzywce myslalam o czyms takim jak te zdjecie 3 w moim pierwszym poscie a moze nawet dluzsze, zastanawiam sie czy nie bedzie ten luzny koczek ktory wczesniej zostal wklejony lepiej z nia wygladal...no i niewiem
czyli co?pozostajemy przy brazach?cholipa tak sobie mi sie widzi bo pasowac z reszta nie bedzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
no i poszperalam troche...myslicie kochane ze cos takiego by nie pasowalo?
ps.jesli nie sadzicie ze trzymanie sie tego typu kolorystyki (no i kwiatow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
okrutnica jakaś... |
suknia będzie biała czy złamana kolorem kremowym?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
suknia jest snieznobiala, te krysztalki na koronce poswituja w leciutko w blekit...a zreszta...wrzucam zdjecie z przymiarki-niewyrazne niestety, juz nie wspomne o tym jak na nim wygladam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
okrutnica jakaś... |
Wyglądasz bardzo ładnie
![]() ![]() Myślę,że pierwsza i ostatnia propozycja makijażu wklejona przez Ciebie będzie pasować (pierwsza to chłodne kolorki pasujace do bukietu,ta ostatnia jest neutralna ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
a ja polecam jeszcze takie makjaze! a moze cos wpadnie Ci w oko z fryzurek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
dzieki aga
![]() ale pewnie powinnam sobie to wywalic z glowy ![]() lilu te wloski co wkleilas w 6 i 7 zdjeciu bardzo ladnie ![]() myslicie ze do tej fryzurki w polowie rozpuszczonymi wloskami welon pasuje? CO MYSLICIE O TYCH FRYZURKACH? wielkie usciski przesylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
okrutnica jakaś... |
jestem za takimi niskimi i luźniejszymi upięciami... Suknia jest bardzo zdobiona,wręcz królewska i kok na czubku spotęgowałby to wrażenie.Zaś takie upięcie o jakim mówisz ,złagodzi nieco wizerunek i doda romantyzmu oraz wdzięku.
Tylko welon wówczas też niżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
ja uwielbiam mocno pomalowane oczka i nie zamierzam z tego rezygnowac w dniu slubu! bo chce czuc sie dobrze!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
aga czytasz w moich myslach
![]() wrzucam fryzurki ktore mi sie podobaja i pasuja do welonu...no i licze na Was zeby mi przesegrujecie je porzadnie bo ja to przeciez oczaplasu od nich dostaje i zdecydowac sie nie umiem a za kilka tygodni na probny ide A I ZAZNACZAM ZE WLOSKIE NIE BDE TAK MOCNO KRECONE TYLKO W FALE I UPIECIA BEDA NISKO nie macie pojecia jak wdzieczna jestem za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
okrutnica jakaś... |
tak,tak-o taki styl mi chodzi.Zwłaszcza pięć pierwszych fotek (najbardziej pierwsza i piąta właśnie) jest super dla Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
lilu mowiac o niskim upieciu mialam na mysli cos takiego(dolaczam zdjecie), nie chce zeby bylo za wysoko bo moj "chlop"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.