|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak się dogadać z facetem ?
Witam. Bardzo kochamy się ze swoim facetem ale bardzo często się kłócimy. Niestety mamy takie same charaktery i żadne nigdy nie odpuści. Czasem mam Go tak dość , że co bym miała pod ręką to bym mogła na niego użyć . Ja jestem bardzo nerwowa , nie mogę tego czasem pochamować , zawsze tak było. Teraz do tego jestem w 5 msc ciąży . Dziś była następna jadka . Kazałam mu jechać do siebie no i on jak to on zebrał się i wyszedł , jak zwykle pare sms z pociskiem do siebie i z nerwów napisałam że nie ma sensu się ze sobą męczyć. Czasem mam myśli czy po prostu lepiej nie będzie się rozstać, ale niee, nie chce się z nim rozstawac bo Go kocham i wiem że on mnie też , a teraz tymbardziej jak jest dzidziuś w drodze. Dzziewczyny proszę pomożcie mi znaleźć jakiś kompromis bo mam dość . Co robić żeby się nie żreć o byle błachostkę , wiem .. ja też czasem powinnam spuścić z tonu ale nie zawsze się da . Nie pomyślałam nawet że przybrnę tu na forum żeby o tym napisać, ale juz po prostu męczą mnie te kłótnie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
wańka wstańka
|
Dot.: Jak się dogadać z facetem ?
Cytat:
Jak te kłótnie wyglądają ?
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
O wszystko, o byle gó*** możemy się kłócić
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- ja jedno słowo a on dziesięć i na odwrót , zadne nie odpuści |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Jak nie chcecie pracować nad komunikacja powinniście się rozstac.
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moze wspolna terapia uczaca dobrej komunikacji i radzenia sobie z emocjami pomoze, ale z drugiej strony nikt was szacunku do siebie nawzajem nie nauczy. Wg mnie nie mozna sie kochac i tak klocic o byle ☠☠☠☠☠☠☠e. Dziwna definicja milosci.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ale czego dokładnie ? Nie mieszkamy razem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
często się kłócicie? skoro kłócicie się o byle pierdołę to sorry ale chyba lepiej byłoby się rozstać, bo nie ma sensu się męczyć i kłócić na każdym kroku. tylko dziecka szkoda bo widok rodziców którzy nie mogą się dogadać tylko kłócą na każdym kroku wcale nie będzie dla niego dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.
|
współczuję dziecku.
nie zamierzacie po pierwsze - skorzystać z pomocy specjalistów, żeby nauczyć się ze sobą rozmawiać, po drugie - zamieszkać ze sobą?
![]() |
#11 |
ReklaMO(D)żerca.
|
pomyśl, jak spieprzoną psychikę będzie miało dziecko, które będzie musiało non stop słuchać waszych kłótni.
"kocham go" nie jest żadnym argumentem w przypadku, kiedy związek opiera się niemal wyłącznie na kłótniach. Nie potraficie ze sobą rozmawiać, to musicie się nauczyć dla dobra dziecka albo rozstać- również dla jego dobra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jak dogadać się z facetem? No po prostu z nim ... gadać, dużo i o wszystkim, nie wychodzić z pomieszczenia gdy macie nie zdanie, nie unosić się gniewem
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.