|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Decore - Elegancki brąz
Hej kobietki
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Decore - Elegancki brąz
podciągam wątek, bo również jestem ciekawa.
Jesli któraś z Was używała jakiegokolwiek brązu Decore (jest też chyba zmysłowy brąz, b.ładny na pudełeczku) to dajcie znac, jak wychodzą. Również nie chciałabym efektu czarnych włosów.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hello!! :}
Może nie o brązach ale o tej farbce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
......................... ."^_^"................... .............. ....-->.....Yoi mono-ni yasui mono nashi....<--........ ..............Kyuyu-ni masaru kagami nasi................. ........Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare........ ..........Koromo bakari-de osho-wa dekinu............... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hejka! To ja jeszcze raz
![]() ![]() A i mam do Was jeszcze jedno pytanko - moze ktoras z Was farbuje wloski na kolorek glebokiej czekolady??? Ten, ktory mi teraz wyszedl na glowie jest zblizony do czekolady a ja chcialabym taka porzadną, ładną czekoladke!!! Byłabym wdzieczna za nazwe firmy i numerek kolorku ![]()
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Decore - Elegancki brąz
Cytat:
Ja tez kupilam sobie ta farbe ale boje sie bo mam jasno brazowe wlosy, zebym czasem czarna nie wyszla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Decore - Elegancki brąz
ja mam taka sobie opinię o trj farbie. Kolor ładny jedynie na opakowaniu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.