|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jedwab - samodzienie.
Witajcie !
Chcę sobie sama załozyc jedwab, kupic ten aktywator itd. Tyle, że nie chcę na tipsie, lecz na naturalnej płytce w celu jej wzmocnienia. Może doradzicie mi z jakiej firmy byłabym zadowolona ? Może ktoś mógłby mi poradzic w ogóle jak się do tego zabrać ? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jedwab - samodzienie.
Witam
Osobiscie odradzam Ci jedwab jest słaby jezeli masz mozliwości załóz sobie żel na naturalne paznokcie a najlepije specjalny do naturalnych alessandro ![]() Edytowane przez ORION_Rzeszow Czas edycji: 2006-03-23 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja bym jednak proponowała iść do stylistki założyc ten jedwab.
Jedwab powoduje ze pazurki sa troszkę mocniejsze, wygladem sa bardzo cieniutkie i naturalne (przy jedwabnej tkaninie bo są jeszcze inne). Zel czy akryl tez sie nadaje na naturalne pazurki. Z firm robiacych zele na naturalne pazurki badzo dobre sa Christrio. Samej robienie sobie jedwabiu odradzam bo to wcale nie jest tak prosto do tego potrzeba jednoczesnie 2 rak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hmmm... no to chyba muszę się zastanowić, myślałam, że będę potrafiła sama sobie założyć jedwab - napewno się nie da ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Perceive girl: Oj to bardzo zdolna jesteś.
Mi jest dość trudno samej sobie zrobić tak by niedotknac palcami płutna, niedotknąć odtłuszconymi paznokciami podrodze o nic. No ale ja to zazwyczaj nie mam czasu bawiś się z moimi paznoikciami dłuzej niz godzinke no moze dwie na tydzień. A z firm, na miałam zestaw Magnetics lub Kinetics (zawsze mi sie te 2 firmy mylą ale predzej to było Magnetics). Oni mają w ofercie juz takie poprzycinane w paseczki o kształcie pazurka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
nie zgadzam sie.od 3 lat zakladam jedwabie i jeszcze nie mialam niezadowolonej klientki.uzupelniami raz na miesiac lub nawet, jednej z pan, raz na 3 miesiace.Wejdz na strone la femme.jest tam bardzo ladny artukul na temat roznych sposobow przedluzania i utwardzania paznokci.Jedwabie maja najwieksze powinowactwo do naturalnych paznokci i trzeba tylko umiec je nalozyc a najlepiej sie trzymaja.
nie polecam jednak samodzielnego nakladania jedwabi-nawet mi najlepiej to niewychodzi i jest meczace ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.