|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
![]() Nie wiem co zrobiæ z w³osami, pomó¿cie . . .
Hej, mam problem , nie wiem co zrobiæ z moimi w³osami, s± krêcone , puszyste , kompletnie "sianowate", co do uk³adania to raczej ciê¿ka sprawa. Chcia³abym zmieniæ fryzurê, jednak nie wiem w jakiej bêdzie mi ³adnie, co w ogóle pasuje do mojej bu¼ki , zazwyczaj mam szczepione w³osy ale mam ju¿ tego do¶æ, chcia³abym sie zmieniæ na ³adniejsz± dziewczynê zewnêtrznie, pomó¿cie proszê
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 48
|
Dot.: Nie wiem co zrobiæ z w³osami, pomó¿cie . . .
Mo¿e niewiele pomogê, ale gdybys spróbowa³a u¿ywaæ jaki¶ kosmetyków do w³ósków z serii ujarzmiaj±cej niezdycyplinowane w³oski albo serii wyg³adzaj±cej - mo¿e cos by pomog³o na tê "sianowato¶æ". Co do zmiany fryzurki - odda³abym sie w rêce jakiego¶ do¶wiadczonego fryzjera/fryzjerki. Z prawdziwego zdarzenia - który wie jak dobraæ fryzurkê do twarzyczki (kszta³tu i koloru cery). Nie my¶lala¶ o jakiej¶ delikatnej koloryzacji (nadanie jakiego¶ ³adnego odcienia)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jestem szatyk±, jako¶ nie my¶la³am o zmeinie koloru, jedyby to czarny , bo chcia³abym mieæ takie w³osy, mo¿e jakie¶ pasemka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 48
|
Ja pomy¶lalam o czym¶ delikatnym np. br±zik z jakim¶ ³adnym po³yskiem. Czarnego sie ciê¿ko pozbyæ.. A pasemka to mo¿e takie miodowe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziêki w ka¿dym razie za prpozycje, pomysle o tym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
|
Ja my¶lê ¿e jak by¶ podcie³a w³oski i uzy³a jaki¶ kosmetyków do loków to by³o by ³adnie. Odradzam grzywki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
pocieniuj troszke i uzywaj kosmetykow podkreslajacych skret wlosow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
Ja te¿ jestem szatynk± i aby dodaæ g³êbi koloru u¿ywam szmponu glisskur ,,satynowy br±z'' i mam wra¿enie,¿e w³oski nabra³y barwy, bo by³y jakie¶ takie wyp³awia³e. Do tego jest jeszcze od¿ywka, ale ja mam l'oreal energia i blask. JAk u mnie ten zestaw siê sprawdza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
dziêki kochanieñkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.