|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Farbowanie- Powrót do naturalnego. Możliwe?
Mam problem.... Otóż jakiś czas temu pofarbowałam włoski na blond...bardzo jasny...po dłuzszym czasie mi żżólk...no i mam odrostu(kolor ciemny blond). chcialabym wrócic do naturalnego koloru. niestety na rynku nie znalazłam odpowiedniego koloru. Ktoś mi podrzucił wontek profesjonalnych farb. Czy ja(zwykła śmiertelniczka) moge je kupic bez problemu?? Gdzie mieszcza sie sklepy z takimi farbami-konkretnie warszawa? Znalazłam kolory londy http://armod.webd.pl/images/IM002757a.jpg 9/1 lub 8/1. czy to jest dobra firma?? Mogłybyscie mi cos doradzic...bo ejstem w tym ciemna masa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Farbowanie- Powrót do naturalnego. Możliwe?
Kupisz w każdym sklepie dla fryzjerów. Naśląsku jest ich mnóstwo to i w warszawie na pewno też. Ale do farby potrzebujesz jeszcze odpowiednią wodę. poza tym nie wiadomo czy na tym kolorze co teraz masz otzrymasz właśnie taki kolor jaki sobie wybrałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.