|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nasz najpiękniejszy dzień
No i mija prawie tydzień, odkąd jestem żoną. Ślub udał się na piątkę z plusem, wszystko zgodnie z planem, nawet lepiej
![]() ![]() Chociaż nasze przygoowania nie były porywające, i tak na przykład pierwszy taniec ćwiczyliśmy tylko dwa razy: w dzień i przeddzień ślubu, wyszło rewelacyjnie. Wspaniały walc bez pomyłek, co mnie się żadko zdarza... ale największym przeżyciem był nie sam taniec, nawet nie przysięga, ale...ojciec prowadzący do ołtarza- to było niesamowite wsruszenie i radość jednocześnie... czegoś takiego jeszcze w życiu nie przeżyłam. Jak mi się zmieszczą, wkleję parę zdjęć na forum. No i przy okazji: dziękuję Eli i wszystkim pomocym dziewczynom z forum. To także dzięki Waszym radom i pomysłom ten dzień był niezapomnianym, cudownym przeżyciem. Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz najpiękniejszy dzień
Taverney - ale się cieszę że wszystko się udało no i zdązyłaś ze wszystkim, pamietam jak sie obawaiałaś czy zdąrzysz wszystko pozałatwiać
![]() Życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej dordze życia, dużo , dużo miłości, wyrozumiałości i cierpliwości ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Taverny, cieszę się przede wszystkim że "mimo wszystko"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
A ja coe pamietam, miła osóbko
![]() ![]() Oby mój dzień wypadł tak szczesliwie i słodko
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Taverney cieszę się bardzo, że Ci się udało. Napewno byłaś najszęśliwsza na świecie w takim dniu
![]() ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Gratulacje Taverney, ja też jestem tydzień po ślubie więc zaczynamy RAZEM. Ja miałam ślub o 16 a Ty?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Taverney- każdy stawiany przez nas uważnie krok otwiera przed nami nowy świat cudów i radości - moje gratulacje oby tak dalej
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Tav wszystkiego najpiekniejszego na nowej drodze życia!
czekamy na fotki ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wiem, ze to juz dawno temu bylo, ale moje gratulacje. Wlasnie przegladalam liste moich subskrybcji i jest tam tan bardzo przygnebiajacy watek z lipca 2006, ze nawet dog niemiecki nie pomogl a tu prosze: szczesliwa panna mloda. Spoznione, ale bardzo szczere gratulacje
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.