|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak Sie Całować?
Mam do was taka nietypowa sprawe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak Sie Całować?
przyloz usta do jego ust i potem samo pojdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
www.bravo.pl
goraco polecam, cos dla ciebie. tam na pewno szybko odpowiedza ci na pytanie tego typu. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
W sumie to moim zdaniem nie ma recepty na całowanie... po prostu kiedy nadchodzi odpowiednia chwila, to to samo wychodzi
![]() ![]() http://www.nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=2455
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
to samo wychodzi ale pamiętaj żeby lekko rozchylić usta to ma wyglądać ładnie a nie jak pocałunek traktorów
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | ||
Rozeznanie
|
Moim zdaniem całowania nieda sie nauczyć bo każdy chłopak całuje inaczej :P Wszystko wyjdzie spontanicznie..zobaczysz. .jeszcze sie rozkrecisz
![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze musisz uświadomić sobie ważna rzecz: Nie szukaj w nim przyjaciela! To zawsze bedzie twój przeciwnik!!
Musisz powoli sie podkrasc, krok za krokiem, od zawietrznej zeby cie nie wyczuł,powolutku,musisz sie stac jednością z otaczającymi cie ogłosami.Kiedy juz znajdziesz sie w odpowiedzniej odległości wykonujesz bylyskawiczna natarcie.Masz tylko jedną szanse !! Dopadasz go, chwytasz jego głowe w dłonie i przyciągasz do swojej.Bedzie sie wyrywal, nie przjemuj sie!! Teraz najtrudniejsze: musisz dostac sie w okolice jego ust i probować wygyść mu migdaly lub chociaż zmolestowac je jezykiem ! To trudne...wielu na tym poległo... ![]() Pamietaj ze bedzie walczyl jak o swoje zycie,nie przejmuj sie tym! NIe daj mu szans, szybko opadnie z sił i będzie Twoj ![]() Przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba niebyt pomogłes....a wiadomo czy załozycielka wątku nie obrała sobie Ciebie jako tego pierwszego...i co wtedy? a jesli chodzi o pierwszy pocałunek-niegdy nie pij wczesniej bo musisz to pamietac do konca życia!!!! po drugie -jak przyłozysz usta do jego ust to juz napewno bedzie wiedzała co robic, a jesli nie to on przejmie inicjatywe. To ze sie nie całowałas jest Toim plusem i nie musisz sie tego wstydzic, faceci lubią być nauczycielami, wiec badź uczennicą. Zycze miłych i niezapomnianych wrazen!!!!
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Coz wtedy bede bez szans...zostane upolowany ![]() Naprawde uwazasz ze da sie powaznie pomoc tej wizazance? Ze twoj post pomogl bardziej od mojego? Sądze ze nie, bo tez pomóc sie tu nie da. To wyjdzie w praniu, w kazdym filmie na nastek jest ok 2-3 całusow na minute, wieć Sunflower90 napewno widziala jak sie do tego zabrać, a dalej jzu zawsze uruchamia sie "automat".Na szczeście ![]() Mozna napisac jakomś "całuśną intrukcje" ale czy to mialo by sens? ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozliwe ze Twój post doda, ale nie tyle otuchy co dobrego humoru.... pozdrawiam
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem - żadnych technik, czysty spontan, to przychodzi samo z siebie
![]() Wazne jednak aby nie być spiętym i nie mysleć o tym jak się całuje czy wygląda, ale poodać się chwili. Powodzenia ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ależ się rozczuliłam
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tak, żeby było przyjemnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się ze Sweet Things, każdy facet całuje inaczej, dlatego żadne instrukcje nie pomogą
![]() ![]() ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ojej ja juz zapomnialam jak to jest sie calowac
![]() ale szczeze mowiac to z kazdym chlopakiem mam ten sam problem, ze nie wiem jak sie z nim calowac, potem jakos wychodzi, albo nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Nie ma żadnej techniki całowania. to przychodzi samo w tej pięknej intymnej chwili z mężczyzną. To magiczna chwila - zapamiętasz na całe zycie....Życzę ci tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.