|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zwichnięty staw skokowy u dziecka a ubezpieczenie
Witam , mój syn uwielbia piłkę nożną.... Pech chciał , że zaraz na początku tego roku synek źle stąpnął na treningu (trening odbywa się na terenie szkoły do której chodzi) , i niestety - noga bardzo pobolewała (..)
Szybko przychodnia,skierowanie,s zpital,zdjęcie rtg i ... odmowa umieszczenia syna w szpitalu , gdyż w/g lekarza wystarczy założona opaska uciskowa (bandaż elastyczny) i okłady z kwasu borowego. Dodam iż noga nie była opuchnięta , bez śladu krwiaków, sińców itp... Tylko pobolewała... Dodam iż parę dni syn był w domu , po czym posłałam go do szkoły (nie było przeciwwskazań od lekarza). Czy mam szansę uzyskać pieniążki z ubezpieczenia szkolnego (syn ubezpieczony jest w szkole PZU jak i u mnie również w PZU , z tytułu mojego ubezpieczenia w pracy). Proszę o poradę , prawdę mówiąc nie zależy mi na tym tak bardzo ale trener podpowiedział mi taką możliwość... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zwichnięty staw skokowy u dziecka a ubezpieczenie
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Zadzwoń do agenta ubezpieczeniowego i dowiesz się wszystkiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczyny za porady
sądzę że jednak dam sobie spokój (jeszcze się zastanawiam) wiadomo że będę wezwana z synem przed komisję lekarską a to się wiąże z wyjazdem do większego miasta (dnia wolnego w pracy,w szkole) więc chyba gra nie warta świeczki .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
warta, bo za dojazd tez ci zwrócą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.