|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Miłego Weekendu!
Na balkonie w bloku opala się piękna naga kobieta. Nagle z góry zjeżdża kartka na sznurku. Na kartce jest napisane:
"Jeśli chcesz się ze mną kochać pociągnij 2 razy, jeśli nie pociągnij 50 razy z czego ostatnie 10 bardzo szybko". Zmarła teściowa ! Na ceremonii pogrzebowej zięć klęczy i tuli się do policzka teściowej... Żałobnicy znając napięte relacje zięcia z teściową podchodzą i pytają... - Widzę ze pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem... - Nie, nie oto chodzi... jak się dowiedziałem wczoraj, że umarła to piłem ze szczęścia z kumplami cala noc, a teraz mnie tak głowa napierdala. ... ONA taka zimniutka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Miłego Weekendu!
z tesciową dobry
![]() ale z tą kartką nie rozumiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() dobre
![]() |
#6 |
|
ej no. wszyscy sie smieją a ja nie wiem czemu
![]() znajdzie sie ktos kto moglby mi wytlumaczyc? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Znałam pierwszy (P.S. Ufcio PW, żeby nie było, żeśmy zboki
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#9 |
xxyy
|
:d
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Baco, a umiecie powiedzieć "chrząszcz brzmi w trzcinie" ?
- A co mom nie umieć ! - No to mówcie. - Robok burcy w trowie. Pedał do pedała podczas stosunku: - Zrobiłem sobie dziś test na HIV. - Dopiero teraz mi to mówisz?! - Żartowałem. Lubię, jak ci się dupa kurczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() dobre
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ufcio - o ile dobrze zrozumiałam (kawałunie słyszałam wcześniej) to ten sznurek był przywiązany do ptaszka sąsiada z góry - pociągając 40 razy i 10 szybko sznurek będzie pociągał ptaszka - no i wynikiem czego będzie koleś miał dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dobre bez kitu...hehehe......
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jasio spotyka na ulicy swoją starą nauczycielkę - No co u ciebie słychać Jasiu, co porabiasz? - A wie Pani, chemię wykładam. - Niemożliwe, no kto by pomyślał..... a gdzie? - W Biedronce... Podczas kursu na skalkach wspina sie mloda adeptka razem z instruktorem. Nagle dziewczyna zaczyna szukac reka nerwowo... i mowi: - Panie instruktorze, nie mam chwytu! Instruktor uspokaja: - Poszukaj, sprawdz po prawej. Po chwili dziewcze krzyczy uradowane: - Mam! Mam szpare, cala reka wchodzi! - Ty sie kurna nie reklamuj, tylko wspinaj. W jednej celi siedzi dwóch więźniów. Do jednego przyszła paczka. W paczce były dwa kotki... Siedzą i patrzą... w pewnym momencie jeden mówi: - Dobra... Jeden będzie mój, a drugi Twój, abyśmy mogli je rozpoznawać, ja swojemu obetnę ogonek! Co powiedział, to zrobił! Drugi więzień siaedzi patrzy i mówi: - Ojej, jaki on piekny bez tego ogonka, mojemu też obetnijmy... Ciach... i obcieli ogonek drugiemu... Drugi: - Ojej, ale jak je teraz będziemy rozpoznawać??? Pierwszy: - Spoko, ja swojemu obetnę uszka. Ciach, ciach... po uszkach... Drugi: - Ojej, jaki on śliczny, bez tych uszek, bez ogonka... Mojemu tez obetnijmy!!! ciach, ciach... Drugi: - Ojej, ale jak my teraz je rozpoznamy??? Pierwszy: - Hmmm, to ja swojemu obetnę łapki... ciach, ciach, ciach, ciach... Drugi: - Ojejku, jakże on śliczny bez tych uszek, bez ogonka na tych kikutkach... Mojemu też obetnijmy... Pierwszy: - OK ciach, ciach, ciach, ciach... drugi: - Ojejku, jak my teraz je poznamy??? Pierwszy: - q r d e, mój będzie ten biały, a Twój ten czarny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
"Robok burcy w trowie"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
ha ha, świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
oj wszystkie fajne tylko kotkow szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() ![]() ![]() mona-już wiem o co chodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hahahaha
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Przychodzi Jasio do taty, który remontuje mieszkanie i pyta się:
- Tatusiu... może pomóc ci w czymś? A tato: - Tak, pomaluj okna. Po godzinie przychodzi i ponownie się pyta: - A ramy też? Mlody nauczyciel i stary ida razem na lekcje. Mlody - stosy kserowek, teka wypchana ksiazkami, dziennik w zebach. Stary idzie na luzaka, niesie tylko klucz od sali. Mlody mówi z podziwem: - No no, po tylu latach pracy, to pan ma to wszystko w glowie? - Nie synu, w dupie... Nad jeziorem sa dwie smoczyce. Jedna plywa, druga tylko moczy nogi. - Czemu nie plywasz? - Okres mam... - To co? Nie uzywasz owieczek? Rozmowa dwoch przypadkowo spotykajacych sie w Londynie Polakow: - Eee.... what watch? - Eee.... five watch. - Ooo.... such much? Siedzi dwóch pijaków przed pomnikiem Kopernika. Jeden mówi do drugiego - Ty wiesz kto to był ten Kopernik? -Nie. -On odkrył, że ziemia się kręci. -Znaczy taki sam pijak, jak my? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Wszystkie niezle ale najlepszy ten ze sznurkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() biedne te kocurki ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]()
12-letni synek, pyta sie ojca (w miescie otwarto wlasnie agencje towarzyska):
- Tato, a co wlasciwie robi sie w takiej agencji? Ojciec mocno zaklopotany odpowiada: - Synku, ogólnie rzecz biorac mozna powiedziec, ze robi sie tam czlowiekowi dobrze. Zaciekawiony synek, gdy dostał od ojca pieniadze na kino, zamiast na film biegnie do owej agencji i dzwoni do drzwi. Otwiera mu zdziwiona pani: - A co ty chlopczyku chciales? - No, chciałem, zeby mi zrobic dobrze, mam nawet pieniadze! Pani zaprosila chlopca do srodka, nastepnie zaprowadzila go do kuchni, ukroila trzy duze pajdy swiezego chleba, posmarowala maslem i miodem i podala chlopcu. Chlopiec wpada do domu i krzyczy: - Mamo, tato, bylem w agencji towarzyskiej Ojciec malo nie spadl z krzesla, mamie oczy nas wierzch wyszly. - I co?! - pytaja niesmialo rodzice - Dwóm dałem rady, ale trzecią juz tylko wylizalem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.