|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Spotkanie
Pisalam okolo kilku tygodni z jednym chłopakiem. Zaproponowal spotkanie na piatek. Poszlismy na spacer, a potem zaszlismy do knajpy na obiad. Spoznilam sie okolo 30 min i bylam bardzo spieta na tym spospotkaniu, nie wiem czemu jakos sie wstydzilam... I chyba bylo to widac, bo potem mi to napisal. Po spotkaniu odprowadzil mnie na autobus i jak wracalam napisal czy dojechalam. Pisalismy tego dnia jeszcze duzo i on sam zagadywal, tylko mowil, ze wydawalo mu sie, ze zwracalam uwage na jakiegos chlopaka w restauracji, co jest nieprawda, ale moglo mu sie tak wydawac, bo troche sie z nerwow wszedzie rozgladalam... No ale myslalam ze wszystko ok, skoro sam zagadywal po spotkaniu. Potem sie nie odzywal i sama napisałam w niedziele wieczorem. Bardzo sie rozpisywal, pytal co u mnie i sspytalczy niedługo wybierzemy sie na piwo. Zgodzilam sie. Pisalismy do pozno, ale do tej pory sie nie odzywa... Nie wiem o co chodzi....
Ogólnie tak poza tym konkretnym facetem, to mialam w przeszlosci wiele przypadkow, ze faceci pisali do mnie jednego dnia i proponowali spotkanie na następny i tego następnego dnia sie nie odzywali. I sie zastanawialam tez od czego to zalezy..
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Spotkanie
Hmmm co by tutaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A w przyszłości bądź mniej zestresowana
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ile ty masz lat? Najlepiej być sobą. Nie mówić o byłych facetach. Nie narzekać bo faceci tego nie lubią. Nie analizować i nie wypatrywac dziury w całym. Byłam na setce randek. Ostatnia okazała się sukcesem bo jesteśmy razem. Wg mnie warto się odezwać po spotkaniu i np podziękować za miło spędzony dzień itp. Jeśli pociągnie temat to może co z tego będzie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lokalna gwiazda
|
Napisz, zapytaj, czy to piwo co proponował, jest aktualne.
Ten facet wart zachodu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ale nie wiem czy to dobry pomysl, zeby pisac, bo zrobilam to ostatnio, a skoro on cos zaproponował, to teraz sam chyba powinien sie odezwać... Jak sadzicie? Ogólnie to bardzo czesto mam takie sytuacje i prawie nigdy mi z nikim nie wychodzi.
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Sorry. Nie tu mialem pisac
![]() Edytowane przez AdiG2014 Czas edycji: 2016-12-14 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przede wszystkim czym się tak stresujesz? W miłym towarzystwie powinnaś miło spędzać czas. To nie casting, ani rozmowa kwalifikacyjna. Wyjdzie to wyjdzie, nie wyjdzie, to trudno. Może tak naprawdę nie miałaś ochoty na to spotkanie, skoro potem siedziałaś i rozglądałaś się, zamiast skupić się na osobie, z którą się umówiłaś? O czym przez kilka tygodni pisałaś z facetem, skoro potem aż tak się wstydziłaś? Facet mógł to tak odczuć. Możesz zaproponować drugie spotkanie, zamiast czekać na zbawienie. Możliwe, że nic z tego nie będzie (na razie nie zaiskrzyło), ale co Ci zależy? Przynajmniej potrenujesz randkowanie. Zadzwoń do niego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na marginesie dodam odnośnie Tego co Ci napisał chłopak,że zwracałaś na kogoś innego uwagę jak byliście na spotkaniu. Takie coś u mnie i u wielu moich znajomych od razu oznacza że dziewczyna nie jest zainteresowana nawet sobie nie zawracamy głowy dalszymi randkami. Albo ktoś jest zainteresowany albo nie. Napisałaś że nie zwracałaś na nikogo innego uwagi czy ewentualnie przez stres ale napisałem Ci jak to postrzega część facetów a skoro tamten Ci to wypomniał to też się zalicza to tego klubu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ok. W takim razie przekonaliscie mnie i sie odezwe, w ostatniej rozmowie byl rozgadany wiec... Ale moze napisze po prostu co slychac? Bez dodawania o tym piwie?
Doris1981, no domyslam sie, ze cos ze mna jest nie tak, ale nie wiem co.. Pytalam znajomych, ale oni mówili,ze tez nie wiedza co to moze byc. WampirZwanyCzosnkiem, myslisz ze tak moglo byc? Ale jest jeszcze szansa to odkrecic? Ten facet wydawal mi sie spoko i dlatego chcialabym to pociagnac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sama się wpychasz w koło podchodów i niepewności. Zadzwoń, powiedz, że w piątek masz wolne i pomyślałaś o tym piwie. Tyle, bez kręcenia. Będzie dobrze ![]() PS I popracuj nad tym rozglądaniem się, bo to świadczy o Twoim niezainteresowaniu rozmówcą na pierwszy rzut oka. Taki ekwiwalent ciągłego zerkania na telefon. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Musisz zrozumieć jedno: facetowi też zależy (powinno zależeć), aby dobrze wypaść i Ci się spodobać. To jest obustronne. A nie że tylko Ty musisz. Okazujesz komuś zainteresowanie, dajesz coś z siebie - powinnaś otrzymać to samo. Zagadałaś, facet pisał chętnie, potem kontakt umarł. Raczej wielkiego iskrzenia w tym przypadku nie było, skoro żadne z Was nie pociągnęło skutecznie tematu kolejnego spotkania. Albo szansa na iskrzenie jest, ale wystąpił poważny problem natury komunikacyjnej. Po prostu przemyśl w których momentach znajomość "siada". Jasne, że nie jest tak, że Ty masz wszystko ciągnąć i cały czas się odzywać, natomiast zastanów się, czy w pewnych przypadkach sama nie uśmierciłaś znajomości np. nie odzywając się, nie okazując facetowi zainteresowania, wydając się osobą rozkojarzoną. Jeżeli trafisz na faceta, który serio serio bardzo Ci się spodoba, to staraj się mu to okazać tak, aby nie miał wątpliwości, a jak się odezwie to umów się konkretnie. Oczywiście, jeżeli oleje, będziesz widziała, że on nie jest tak samo zainteresowany, to nic na siłę. Nie ten facet. ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2016-12-15 o 07:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zobaczymy jak wyjdzie, gdy sie odezwę.
Ogólnie to byłam na wielu randkach i nigdy nie wychodzilo z tego nic powaznego... Wiem, ze problem jest we mnie. Nie zawsze bylam spieta albo sie stresowalam, czasem bylo tak, ze czułam sie swobodnie. Niby randka sie udawala (tak mi sie przynajmniej wydawalo), bo facet wykazywal zainteresowanie, ciągle bylo o czym gadac, byly pocalunki jakies przytulanie. Potem po spotkaniu zawsze pisał, ale potem z coraz mniejsza częstotliwościa... Sama tez pisalam pierwsza, ale i tak nic z tego nie wychodzilo. Mialam tez tak, ze spotykalam sie z kims ok miesiąca dosc intensywnie, a potem nagle urwanie kontaktu tak po prostu... Juz tyle raz tak miałam, ze ktos mnie olal, a zawsze to Ci faceci zaczynaja znajomosc i do mnie pisza. Mysle, ze to nie jest problem z wygladem, tylko z moim charakterem, ale sama nie wiem juz co to moze byc... Tym bardziej ze niby na tych randkach jest spoko ciągle o czymś gadamy, calujemy sie a tu nagle nic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
lokalna gwiazda
|
Nie chciałabym być złym prorokiem, ale czarno to widzę.
Po pierwsze - nie napisałaś na temat tego chłopaka nic pozytywnego. Po drugie - byłaś tak spięta na randce, że chłopak pewnie uznał, iż to raczej skok w bok z twojej strony, niż niewinne spotkanie. Po trzecie - mam wrażenie, że szukasz kogokolwiek. A potem dziwisz się, że odchodzą. Facet powinien budzić emocje. Przytulanki i buziaki na nic, jeżeli nie lecisz na randkę, jak na skrzydłach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
W jakim sensie skok w bok? Nie pisalam nic, bo to chyba nie jest glowna częścią watku. Po prostu jednak dobrze mi sie gadalo i chcialabym to kontynuowac to tyle. Nie wydaje mi sie, zebym szukala kogokolwiek, bo tez troche chlopakow odrzucalam, jesli mi nie pasowalo cos. Uwazasz, ze juz nie da sie nic zrobic?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Umówiłaś się z facetem, on przychodzi spóźniony, a potem z niepokojem obserwuje otoczenie. Jakby się bał, że ktoś was zobaczy. Zamiast poświecić całą uwagę tobie. To raz. Dwa - facet szukający związku nie będzie zbyt zainteresowany dziewczyną, z którą mu się tylko dobrze gada, bo on koleżanki do pogaduszek nie szuka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
No wiem, ze to byl blad, ale myslisz ze nie da sie juz tego odkrecic skoro jak napisałam to proponowal spotkanie? Wiem, ze nie zachowywalam sie dobrze...
W sensie nie tylko do pogaduszek to o co konkretnie chodzi? Na 1 spotkaniu ciezko chyba cos jeszcze pokazac..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Dlatego uważam, że powinnaś go zapytać, co z tym piwem. Jeśli zaproponuje konkretny termin, to się spotkasz i wyjaśnisz, że nerwy cię zjadły. A jeśli się wykręci, to będziesz wiedziała, na czym stoisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz z niego nie korzystają ... ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Autorko, ten facet i tak wykazał dużo cierpliwości, że wytrzymał Twoje 30-minutowe spóźnienie i dziwne zachowanie. Jeśli zależy Ci, żeby go jeszcze zobaczyć, postaraj się o to! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.