|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z pozycjami
Ahoj!
Krótko: Moja partnerka jest w stanie osiągnąć orgazm tylko i wyłącznie w pozycji na jeźdźca (ruszając biodrami do przodu i w tył (głównie do przodu mocniej), oraz w podobnej pozycji, tylko na siedząco. W pozycji na misjonarza np. nie jest jej tak dobrze i nie osiągnie orgazmu choćbym nie wiadomo ile miał się natrudzić. Domyślam się, że ma to związek ze stymulacją konkretnej ścianki pochwy, wydaje mi się, że tej od strony brzucha (nie wiem jak się to fachowo określa). Dlatego zastanawiam się jakie jeszcze pozycje będą odpowiednie do stymulowania właśnie tych samych miejsc?Jesteśmy trochę laikami w tych sprawach, puki co próbowaliśmy: łyżeczki, od tyłu, na jeźdźca i misjonarza. Orgazm jest tylko w tej jednej przeze mnie wymienionej. Mogę prosić o jakieś porady? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z pozycjami
Wiesz, na pewno są jakieś inne pozycje które by się jej spodobały. Widze, że sporo próbowaliście ale jest jeszcze więcej do wypróbowania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
on tired little feet
|
Po prostu próbujcie różnych rzeczy, zobaczycie co wam najbardziej odpowiada.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Najprościej będzie wygooglac pozycje, samemu potrenować. Metodą prób i błędów dojdziecie do tych idealnych pozycji.
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Większość kobiet dochodzi tylko przez stymulację łechtaczki, na jeźdźca właśnie taka stymulacja jest i nic na to nie poradzisz
![]() Jak chcesz żeby doszła w innych pozycjach podczas sexu to stymuluj też jej łechtaczkę ręką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Albo nakładką w innych pozycjach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
lokalna gwiazda
|
A któremuś z was przeszkadza, że ona tak dochodzi?
Ja też dochodzę w konkretnej pozycji i po co mam kombinować i szukać czegoś innego? Można się bawić z innymi pozycjami, ale kończyć tą jedną, która daje satysfakcję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.