|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Tusze z allegro
Zastanawiam się nad kupnem MF 2000Calorii ale nie mam pojęcia czy one są podróbkami czy oryginalne.Czy ktoś już się przejechał na aukcji??
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tusze z allegro
zależy u kogo kupujesz i co jest napisane w aukcji...
jeżeli ten kosmetyk kosztuje dużo mniej niż oryginalny to sprawdź jaka jest jego pojemność. no nie wiem ciężko cokolwiek stwierdzić w ciemno. kupując przez allegro jesteśmy niestety skazani na kapkę ryzyka, acz jest ono mniejsze przy odbiorze własnym. taką formę odioru wybieram kiedy mam zainwestować w coś większe pieniądze, a najczęściej szukam allegrowiczów będących dystrybutorami bądź firmami oferującymi dane produkty. wtedy jest dużo większa nadzieja że towar jest w porządku a może i na gwarancję uda się załapać... także życzę owocnego licytowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a masz jakiegoś zaufanego sprzedawce?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
niestety w kwestii kosmetyki kolorowej nie pomogę. raz kupiłam tusz rimmel volume flash i był bardzo ok. nie wnikałam czy oryginalny czy nie. myślę że jeżeli produkt jest nowy i nieprzeterminowany to nie ma się czego obawiać
![]() z resztą na allegro to jestem bardziej sprzedającym niż kupującym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.