| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejd¼ i zobacz jak mo¿esz podnie¶æ jako¶æ swojego ¿ycia. | 
|  | 
|  | Narzêdzia | 
|  2016-11-06, 10:55 | #1 | 
| Konto usuniête Zarejestrowany: 2013-11 
					Wiadomo¶ci: 274
				 |   Zabieg pokrycia recesji dzi±s³owych metod± przeszczepu

Hej dziewczyny, pewnie nie znajdzie siê nikt, kto prze¿y³by ten zabieg, ale warto spróbowaæ, bo w internecie nie mogê znale¼æ ¿adnych opinii ludzi po tych zabiegach. Mam recesje (ods³oniête szyjki) i bêdzie to robione metod± przeszczepu z mojej tkanki (podniebienia) lub tkanki z Banku Tkanek. Zabieg trwa 2 h i bêdzie w znieczuleniu miejscowym. Bardzo siê bojê, ¿e nie zniosê tego psychicznie.... Zabiegu nie da siê wykonaæ w znieczuleniu ogólnym, bo tkanka nie mo¿e byæ wiotka. Czy która¶ z Was mia³a taki d³ugi zabieg wykonywany "na ¿ywca" i mo¿e mi opisaæ czy te ¶rodki uspokajaj±ce s± wystarczaj±ce ¿eby pozbyæ siê tej "paniki" i strachu podczas zabiegu? dziêkujê za ka¿d± odpowied¼. Pozdrawiam serdecznie | 
|     |   | 
|  2016-11-24, 17:34 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2016-07 
					Wiadomo¶ci: 30
				 | 

Dot.: Zabieg pokrycia recesji dzi±s³owych metod± przeszczepu

[1=59948cd2ebf6af35ac1fc5f  cbd1b9d76a13fc081_60625bf  257f97;67215926]Hej dziewczyny, pewnie nie znajdzie siê nikt, kto prze¿y³by ten zabieg, ale warto spróbowaæ,  Co masz na my¶li to co mówi±c?  raczej to nie jest zabieg od którego siê umiera? Ja co prawda jeszcze nie mia³am takiego zabiegu, ale prawdopodobnie mnie czeka w przysz³o¶ci. Tak¿e te¿ chêtnie poczyta³abym opinie osób, które mia³y wykonywany ten zabieg | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe w±tki na forum Medycyna estetyczna | 
|  | 

| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.