|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejd¼ i zobacz jak mo¿esz podnie¶æ jako¶æ swojego ¿ycia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 274
|
![]() Zabieg pokrycia recesji dzi±s³owych metod± przeszczepu
Hej dziewczyny, pewnie nie znajdzie siê nikt, kto prze¿y³by ten zabieg, ale warto spróbowaæ, bo w internecie nie mogê znale¼æ ¿adnych opinii ludzi po tych zabiegach. Mam recesje (ods³oniête szyjki) i bêdzie to robione metod± przeszczepu z mojej tkanki (podniebienia) lub tkanki z Banku Tkanek. Zabieg trwa 2 h i bêdzie w znieczuleniu miejscowym. Bardzo siê bojê, ¿e nie zniosê tego psychicznie.... Zabiegu nie da siê wykonaæ w znieczuleniu ogólnym, bo tkanka nie mo¿e byæ wiotka. Czy która¶ z Was mia³a taki d³ugi zabieg wykonywany "na ¿ywca" i mo¿e mi opisaæ czy te ¶rodki uspokajaj±ce s± wystarczaj±ce ¿eby pozbyæ siê tej "paniki" i strachu podczas zabiegu?
dziêkujê za ka¿d± odpowied¼. Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
Dot.: Zabieg pokrycia recesji dzi±s³owych metod± przeszczepu
[1=59948cd2ebf6af35ac1fc5f cbd1b9d76a13fc081_60625bf 257f97;67215926]Hej dziewczyny, pewnie nie znajdzie siê nikt, kto prze¿y³by ten zabieg, ale warto spróbowaæ,
Co masz na my¶li to co mówi±c? ![]() Ja co prawda jeszcze nie mia³am takiego zabiegu, ale prawdopodobnie mnie czeka w przysz³o¶ci. Tak¿e te¿ chêtnie poczyta³abym opinie osób, które mia³y wykonywany ten zabieg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.