|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Do uzytkowniczek i osob znajacych sie na samusngach. Prosze o pomoc.
Witam
![]() Od wczoraj jestem szczesliwa posiadaczka samsunga e330, i wlasnie odnosnie niego mam pytanie ![]() Czy wiecie cos moze o tak zwanych dzwiekach informacji? Pojawia sie (slychac je) kiedy usuwamy np. zdjecie, kiedy jakas usluga jest niedostepna, kiedy wyskakuje jakis blad. Chodzi o to ze bardzo chcialabym ten dzwiek wylaczyc a niestety nie wiem jak. Jedyne co mi sie udalo to wyciszyc go jaknajciszej sie da.. niestety nadal go slychac ![]() Bardzo serdecznie prosze o pomoc. Zrobilam sobie prezent gwiazdkowy i chcialabym pozbyc sie tych irytujacych dzwiekow. Z gory dziekuje i zycze Wesolych Swiat i szampanskiej zabawy sylwestrowej ![]() Edit : przepraszam za blad (literowke) w tytule watku. Oczywiscie chodzi o samsungi ![]() EDIT : Mam jeszcze jeden problem otorz nie wiem jak wysylac i odbierac mmsy.. nie wiem czy mam cos zle skonfigurowane.. czy co?! ale niestety kiedy probuje wyslac mmsa wyskakuje mi ze USLUGA NIEDOSTEPNA ![]() ![]() KOLEJNY PROBLEMIK : czy da sie w kalendarzu zmienic dzien ktory ma byc jako pierwszy? w moim przypadku jest to niedziela a wolalabym zeby to byl poniedzialek . Chodzi mi tutaj o konkretny model telefonu - e330, poniewaz wiem ze w innych samsungach sie da (np. w x660 - ale tam gdzie sie zmienia ta opcje wlasnie w x660 u mnie jej nie ma ![]()
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2006-12-25 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do uzytkowniczek i osob znajacych sie na samusngach. Prosze o pomoc.
ja mam samsunga E720.
w moim przypadku trzeba wjesc w Menu -> Ustawienia-> Dźwieki i tam powinnas miec do wyboru mozliwossc wlaczenia/wylaczenia dzwieku klapki etc. w zakladce dodatkowe jest mozliwosc wylaczenia dzwieku bledow etc tyle moge pomoc, jesli chodzi o samsunga ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie masz zakładki "dodatkowe" w dźwiękach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
niestety nie.
jedyne co mam to : USTAWIENIA DZWIEKU : 1. Dzwonek : 1.1 DOmyslne melodie 1.2.Moje dzwieki 1.3. Glosnosc dzwonka 1.4. Rodzaj alarmu 2.Wiadomosci 1.1. wiad. tekstowe 1.2. wiad.graficzne 3.Wl/wyl zasilania 4.Ton polaczenia 5.dzwiek klawiszy 6.sygnal minutowy 7.tryb cichy 8. powiadomienia podczas rozmowy i tyle eh ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
i opcji dzwiek klawiszy nie da sie wylaczyc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale nie sa sie tego wylaczyc. Mialam kiedys samsunga x640 czy jakos tak i tez probowalam sie tego pozbyc, bo bylo to strasznie irytujace, ale niestety nie udalo sie.. w zwiazku z tym pozbylam sie tego telefonu najszybciej jak sie dalo i wymienilam na nowszy model, bo w nowszych nie ma juz tych dzwiekow na szczescie.. Ale ogolnie samusungi sa cudowne, tylko te dzwieki...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Czerwona satynowa sukienka na Sylwestra. Jaka do niej biżuteria białe czy żółte złoto
Dziewczyny pomóżcie. Kupiłam czerwoną satynową sukienkę na Sylwestra i nie wiem jaką biżuterię założyć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie pocieszylas mnie ta informacja ![]() moj Tzt cos mowil, ze jak bede miec kabel to on mi z pamieci ten dzwiek usunie..a ja nie wiem jak to mozliwe ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwona satynowa sukienka na Sylwestra. Jaka do niej biżuteria białe czy żółte
Cytat:
![]() A w trybie cichym tez je słychać?
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwona satynowa sukienka na Sylwestra. Jaka do niej biżuteria białe czy żółte
W trybie cichym nie
![]() no to chyba ze za kazdym razem jak bede cos robic na tel bede wlaczac tryb cichy .. a tak to bede spowrotem wlaczac glos :P mozna i tak w tym telefonie denerwujace jest to ze nie mozna ustawic zeby naraz telefon i dzwonil i wibrowal eh ... nawet moja najprostsza motorolka miala ta funkcje.. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
W Samsungach nie ma opcji dźwięk + wibracja. Za to dźwięk jest taki, że ciężko go nie usłyszeć, bardzo ciężko...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
komus sie przypadkiem watki skleily chyba..
odklejcie ta sukenike prosze ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
prosze o pomoc nadal.. mam 2 problem
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nadia ja zwykle jak nie mogę sobie poradzić z moim samsungiem (swoją drogą to liczą się tylko nokie, samsungi i motorole reszta to...) to dzwonię na *500 i tam zawsze mi poradzą. Spróbuj. Współczuje Ci bardzo serdecznie. Ja też nienawidzę żadnych dodatkowych dźwięków poza dzwonkiem i powiadom. o wiadomości (uwielbiam przypomnienia co jakiś czas.nokia też już wprowadza powoli).Najczęściej mam telefon na wibrację, ale nie wszędzie to jest skuteczne. Powodzenia. Daj znać ja rozwikłasz swój problem.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie wiadomo w jakiej sieci ma telefon
![]() Najprościej będzie jak przejdziesz się do salonu, wszystko Ci włączą/wyłączą. Mam inny model, ale mmsy możesz włączyć w książce telefonicznej, wchodzisz i szukasz gprs/mms włącz, wyłącz w zależności od potrzeb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
a ja przed chwilą odkryłam, że nie mogę zapisać (niewiadomo czemu) kontaktów w pamięci telefonu, na karcie sim zapisują się normalnie, a jak chcę zapisać jakiś w pamięci telefonu to pokazuje sie, że zapisano, a potem patrze i kontaktu nie ma wcale na liście
![]() (samsung e900)
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj tez szperałam w ustawieniach mmsow,bo nie chcial dotrzec mms ze zdjeciem czyjegos prezentu.
Jako ze mam tel w sieci orange to weszlam na ich strone i tam jest zakladka ustaw swoj telefon-to odnosnie mmsow. Natomiast jezeli chodzi o dzwieki-pojecia zielonego nie mam,zawsze mam nokie-ale sprobuj zadzwonic na infolinie sieci w ktorej masz tel. POmagali mi nie raz w ten sposob ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
No pewnie, masz rację, a ja zadudrana jakaś podałam jej swoją sięc.
Wybacz Nadia, ale z rady skorzystaj. Tylko zadzwoń do biura obsługi klienta w swojej sieci. Jeśli chodzi o mmsy w okresie świątecznym to wiem, że zawsze dochodziły z opóźnieniem. Moja siostra w Hiszpanii dostała mojego mmsa dopiero po prawie 2 tygodniach, czyli w nowym roku.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wiecie co wszystkie ustawienia wapa i mmsow mialam dobrze ustawine
![]() wczoraj pierwszy mms poszedl bez problemu.. ale one chyba tak na zmiane beda : raz sie wysle, inny nie :/ Moj chlopak tez ma nowy telefonik samsung x660 - tez ustawilismy wap i mmsy a internetem on nadal nie moze sie polaczyc ![]() Dziekuje za pomoc wszystkim ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
tez mam ten telefon od niedawna i niestety również nie moge wysyłac ani odbierać mmsów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.