|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
tabletki, czy plasterki, co wolicie?
z czym jest wam wygodniej?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: tabletki, czy plasterki, co wolicie?
z archiwum.
to forum aby zadac pytanie lekarzowi a nie robic wywiad srodowiskowy. |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
to znaczy że dziewczyny mogą odpowiedzieć na pytanie 'czy moge zajść w ciążę przez majtki' a nie moga poradzić mi co jest lepsze?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ile dziewczyn tyle odpowiedzi ,z czym tobie bedzie wygodniej powinnas wiedziec sama ,wiesz jak dzialaja plastry i jak pigulki wiec w czym problem?
wolisz codziennie pigulke czy co tydzien plaster ,jelsi chcec wiedziec inne plusy i minusy wystarczy przeszukac archiwum ,jest mnostwo wypowiedzi na temat plastrow i pigulek. a decyzja i tak zostanie podjeta przez ciebie. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Bez przesady, wydaje mi sie ze kazdy ma prawo zadać pytanie a to jest calkiem fajne i ja tez jestem ciekawa jakie dziewczyny maja upodobania, ciekawosc to chyba nic zlego. Ja jestem za plastrami
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy ma prawo zadać pytanie,ale tak jak napisała Paula,jeśli temat był już poruszany to wystarczy podpiąć się pod niego,a nie zakładać takie same wątki
|
|
#7 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie ma to jak życzliwa odpowiedź, eh... Kochana, jak dla mnie lepsza tebletka, mimo, że muszę brać codziennie to nie muszę martwić się, że gdzieś mi się odklei, bo i tak się zdarzyć może. No i też jak dla mnie plastry są za drogie :/ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczyny za odpowiedzi, to bardzo przyjemne kiedy ktos odpowiada na nurtujace mnie pytanie - nie 'napadając' na mnie, miło z waszej str, polecam się na przyszłość, na pewno nie wyśmieję pytania, przecież nie po to jest to forum prawda? dziękuje za odpowiedzi!! bardzo ciekawi mnie ta różnica a problemem pauli jest chyba źle zadane pytanie, więc specjanie dla niej : panie doktorze, czy istnieje wieksza różnica pomiędzy plasterkami a tabletakmi?" dziekuję
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
wez jeszcze wszytskim wyslij kartki z podziękowaniami.
co do twojego kolejnego pytania to owszem istnieje wieksza roznica,plastry sa poprostu wieksze od pigułek.-jakie pytanie taka odpowiedz. |
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
wiesz, nie do końca sie z toba zgodzę, listek tabletek jest JEDNAK większy od plasterka
jak tam 'pracowanie nad sobą' nie wychodzi?? nic dziwnego, że przez nieprzyjemne osoby ludziom prolaktyna rośnie ![]() mimo wszystko pozdrawiam |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie malo wiesz na ten temat ,plasterek jest wiekszy od pigulki bo wiesz listka piguek nie zazywasz na 1 raz,natomiast 1 plasterek na tydzin no i w opakowaniu sa 3 plasterki ktore razem sa większe od listka pigulek
![]() oo widze odrobilas lekcje i sprawdzilas moj profil
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu135. Paula ma rację, w ciągu ostatnich kilku dni założyłaś na forum "Ginekologia" kilka wątków o plasterkach - jak czyścić, porównanie z tabletkami, interakcje z innymi hormonami/lekami, zaśmiecając tym samym forum prześlicznie ;] Jeśli już bardzo chciałaś mieć swój wątek, można było wszystkie te pytania zmieścić w jednym, nie mówiąc już o podpięciu się na przykład pod ogromny wątek o plastrach na forum "30 z plusem".
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Dioska ,dzieki
![]() piękny błękitnooki
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Też uważam, że zakładanie nowego wątku było nie potrzebne. Ale nasze gderania nic nie pomoga... Ja jestem jakaś dziwna chyba, i nie zdecydowałabym się na plaster. Nie moge uwierzyc, że to się przykleja na skóre i już. Miałabym obawy, że to jako metoda antykoncepcji jest mało skuteczna. Tak już mam, czytalam dużo na tamat skuteczności palstrów i mimo to, nadal nie wierze
Stosuje tabletki... jak na razie działają Wole łykac je codziennie niż plaster... Ale to chyba moja paranoja
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Mimo wszystko przeszłam na tabletki ze względu na: a) samopoczucie; b) wygodę - jednak tabletki są dla mnie wygodniejsze; c) cenę
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
plasterków nigdy nie uzywałam bo jakoś cieżko mi sie do nich przekonać na razie zażywam tabletki i jestem zadowolona chociaż te które używałam musiałam zamienic na inne bo mi zatrzymały okres
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
ja bralam 5 lat tabletki teraz stosuje plastry bo podobno mniej obciażają watrobe.Ale są widoczne troszkę bo naklejam na ramię aby mieć nad nim kontrole i droższe
wybór należy do Ciebie bo usłyszysz tu zdania podzielone ja z plastrów jestem zadowolona ![]() asia26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.