|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Niezrozumiałe zachowanie dziewczyny
Cześć, tydzień temu spotkałem na siłowni bardzo ładną dziewczynę. Ma 17 lat, ćwiczy razem z mamą. Wiedziałem, że wpadłem jej w oko, słyszałem też jak mama namawia ją żeby zagadała skoro jej się podobam, ona odpowiadała, że nie, że może zajęty itd.
Kilka dni później spotkałem ją jeszcze raz, więc zagadałem. Rozmowa zeszła na różne tematy, okazało się nawet, że mamy wspólnych znajomych, widziałem, że jest trochę zawstydzona i nieśmiała. Pisaliśmy 2-3 dni na fb i tutaj pojawia się problem. Kiedy napisałem do niej pierwszy raz odpisała po minucie, może dwóch, pisaliśmy do późnej nocy. Następnego dnia odpisywała po kilku godzinach mimo, że była bardzo często dostępna. Kolejnego dnia to samo i było już dużo mniej rozmowna tj. odpowiadała półsłówkami itd. Pytałem o nią naszej wspólnej koleżanki i okazało się, że od około 4 miesięcy pisze z jakimś facetem, który mieszka 500 km dalej i znają się tylko przez internet. Znalazłem jej konto na instagramie i faktycznie razem z jakimś kolesiem wypisują sobie miłosne komentarze pod zdjęciami. Dosłownie jakąś minute po tym jak zacząłem ją obserwować napisała mu komentarz pod zdjęciem coś w stylu dobra daj już spokój, ogarnij się. Dziwne jest też to, że polubiła moje zdjęcie, dostałem powiadomienie, że to zrobiła, a następnie szybko je odlajkowała. Jutro chce zaprosić ją na kawę i nie wiem czy pytać coś o tego faceta czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niezrozumiałe zachowanie dziewczyny
Daje Ci wyrazne znaki, ze nic z tego.
Na wiadomosci odpowiada z opoznieniem,pisze, zebys sie ogarnal,lajkuje, a pozniej zabiera. Myslalam, ze chcesz sie zapytac, czy jesy sens sie umawiac na kawe, nie rzykujac odmowy, a Ty sie pytasz, czy zaptac ja masz o tego faceta z internetu ? Nie, nie pytaj o niego.Przynajmniej na tym etapie znajomosci. Ile masz lat ? Tez 17 ? Nie badz natretny, nie wypisuj do niej, nie okazuj az takiego zainteresowania jej osoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
To w odpowiedzi na jego komentarz pod jej zdjęciem napisała mu żeby się ogranął, nie do mnie. Ja jej nic nie lajkowałem, nie komentowałem, ani nic. Poza tym to ona pierwsza do mnie napisała, popisaliśmy spoko. Potem nie odzywałem się dzień. Dopiero po dniu do niej napisałem i np. nie wiem skąd, ale dowiedziała się, że lubię imprezować jak temat zszedł na jakąś imprezę to jakoś dziwnie pisała, że np. cenni sobie ludzi, którzy mało piją albo, że takie imprezowanie co tydzień nie jest fajne itd Póki co nie zapraszam jej nigdzie i nic do niej nie pisze, zobaczę może się odezwie sama.
Edytowane przez realek Czas edycji: 2016-11-22 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Klasyczny stalking na insta, przeglądała Twój profil i kliknęła niechcący lajka, więc od razu odkliknęła, ale komunikat dostałeś. Takie pisanie na FB, zastanawianie się czy ktoś odpisał w ciągu minuty czy godziny z poznawaniem kogoś nie ma wiele wspólnego. Być może się jej spodobałeś, ale po rozmowie stwierdziła, że coś jej jednak w Tobie nie pasuje, może sposób wypowiedzi, może coś innego, możliwości jest multum. Na Twoim miejscu zaprosiłabym tę dziewczynę na kawę, co masz do stracenia? Odmówi to będziesz miał jasną sytuację, a tak rozkminiasz jej aktywność w necie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapraszaj ją autorze na kawę ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jej zachowanie nie jest dziwne. Narzucasz się jej, a ona daje Ci do zrozumienia, że nie jest zainteresowana bo jest obecnie zauroczona kimś innym.
To, że kobieta wpada Ci w oko wcale nie oznacza, że ona ma obowiązek Twoje zainteresowanie nią odwzajemnić. I to dokładnie taki przypadek.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Już wiem o co chodzi od naszej wspólnej znajomej. Ona była i jest nadal zainteresowana i nie chodzi o to, że jest zauroczona tym facetem z internetu. Tutaj pojawia się problem mojego charakteru. Pracuje jako trener personalny i początkujący fitness model. Powiedzmy, że wyglądam lepiej niż przeciętny Kowalski. Od kilku lat z tego korzystałem, moje związki były bardzo, krótkie i kończyły się na "zaliczeniu". Przez ostatnie 2-3 lata karmiłem swoje ego tym, że dziewczyny na mnie leciały, bo jestem przystojny i dobrze wyglądam bez koszulki (wiem to, że to pisze to narcyzm). Powiedzmy, że naprawdę chcę się zmienić. Z tego co się dowiedziałem to Ona nadal jest zainteresowana. Jak dać jej do zrozumienia, że staram się zmienić i nie myśleć tylko o sobie? Przeprowadzić z nią jakąś szczerą rozmowę, że staram się nad tym pracować itd czy może jakoś powoli w nie dosłowny sposób dawać jej do zrozumienia, że chciałbym się zmienić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
...
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wyslij jej kilka fotek bez koszulki.Wtedy na pewno sie umowi, i to nie tylko na kawe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.