|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Potrzebuję pomocy
Cześć dziewczyny!
Nie wiem już sama gdzie szukać pomocy. Może tutaj uzyskam jakieś porady. Mój problem to wiecznie nieszczęśliwa miłość. Zawsze obiektem moich westchnień staje się chłopak, który nie odwzajemnia mojego uczucia. Ja natomiast nie odwzajemniam uczuć facetów, którzy są mną zainteresowani. Czuję się bardzo samotna. Coraz częściej znajomi i rodzina pytają dlaczego nadal nikogo nie mam. Serce mi wtedy pęka, jednak odpowiadam z uśmiechem, że widocznie nie spotkałam jeszcze nikogo odpowiedniego. Nie szukam nikogo na siłę i nie mam wygórowanych oczekiwań. Kiedy już się kimś zainteresuję to jestem w tym stała, jednak nigdy nic z tego nie wychodzi. Pół roku temu poznałam wspaniałego chłopaka, ale od tego czasu znajomość stoi w miejscu. Wydaje mi się, że znowu trafiłam na kogoś, kto traktuje mnie jedynie jako dobrą znajomą. Boję się kolejny raz zostać odrzucona. Napisałam to chaotycznie, ale mam nadzieję, że zrozumiecie w czym problem. Co robię źle? Czy coś jest ze mną nie tak? Z góry dziękuję za pomoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Potrzebuję pomocy
Nic nie jest z tobą nie tak. Wnioskuję, ze jesteś bardzo młoda, więc proszę teraz odpowiedz mi na pytanie : po co właściwie Ci ten chłopak?
Oprócz oczywiście do łóżka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie chodzi o to, że koniecznie potrzebuję chłopaka. Po prostu bardzo rani mnie to, że nigdy nie wychodzi mi z nikim na kim mi zależy i z kim chciałabym stworzyć coś na stałe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może problem rozwiąże zamiana taktyki? zamiast wzdychać do obiektu uczuć "na odległość" to po prostu jak ktoś Ci się wyda atrakcyjny - ale jeszcze nie wpadniesz jak śliwka w kompot - to się z nim umówić, zobaczyć czy zaiskrzy i poczekać jak się sprawa rozwinie?
może się wtedy okazać, że część tych chłopaków się na partnerów nie nadaje (bo nawet jak się kogoś zna na stopie koleżeńskiej i wydaje nam się super materiałem na partnera to na faktycznej randce czar może prysnąć), masz szanse dowiedzieć się na czym stoisz zanim stracisz dużo czasu (jak chłopak odmówi albo spotkanie się nie uda to wiadomo, że do niczego to nie doprowadzi) a może się okazać, że spotkanie się uda, potem nastąpi kolejne i tak ze spotkania na spotkanie będziesz mogła spokojnie rozwijać to uczucie
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Przybij piątkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.