|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Potrzebuję nowej fryzurki...![]() Wklejam zdjecie, ktore zrobilam sobie do Photoshopa.. niestety nie poradzilam sobie tak swietnie jak Wy ![]() ![]() Moje wlosy siegaja ramion, grzywka jest prosta do brwi (nie wiem czy ja zostawic czy zmienic..) No i chyba wolalabym troszke rozjasnicmoje wlosy ![]() Same widzicie ze kompletnie nie mam pomyslu na siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Potrzebuję nowej fryzurki...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może cosik takiego... Hmm - myślę, że pasowałaby Ci grzywka na bok tak jak u Magdy Mołek. Kolor i cieniowanie tak jak na następnym zdjęciu
![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Hmm cięcie jak tej modelki? Ale jakie ona ma ciecie ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
pokaz jakie masz wloski teraz :yes:
moim zdaniem faktycznie fajna by byla grzyweczka, taka jak yedanna proponowala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cd..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
,,,,,,,,
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Jesteście kochane!! Bardzo dziękuję !!
![]() Swojej fotki na razie nie wkleje, bo uciekam na zajęcia, ale postaram się wieczorem ją wrzucić ![]() Mam jeszcze kilka zdjęć fryzurek, ktore wpadły mi w oko, jakbyście miały chwilke i mogłybyście mnie w nie przemienić byłabym bardzo wdzięczna ![]() Szukam wciąż fryzurki krotkiej, tzn włosy z przodu dłuzsze sięgające poniżej brody a z tyłu pocieniowane, jak znajde to ją wkleje ![]() BUŹKI wielkie bo jesteście WSZYSTKIE wielkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
cd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Okej
![]() ![]() I wklejam swoje aktualne zdjęcie - zależy mi na obiektywnej ocenie kogoś z boku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Nie pomożecie dziewczynki?
Znalazłam jeszcze jedno fajowe zdjecie.. Proszę bardzo o pomoc.. Bardzo bardzo !! Odwdzięczę się czym będę mogła! Promise ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hej Megg, jak dla mnie to masz troszkę za szeroką buźkę, jak na taką prostą grzywkę, może spróbuj ją zaczesywac na bok, powinien być też ciekawy efekt.Ale włoski masz śliczne, i kolor i wyglądają na takie zdrowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Dziękuje Ci
![]() Właśnie planuję grzywkę na bok.. dlatego bardzo pięknie proszę dziewczyny o dopasowanie mojej buźki do fryzur, ktre zamiescilam ![]() ![]() Ewentualnei zastanawiałam się żeby zostawić grzywkę taką jaką mam, ale zapuścić ją po bokach samych, co by na kościach policzkowych się kończyła.. Ale nie wiem czy i tak nie będę za szeroka do tej fryzury ![]() A co do kolorku to myślę o takim jak na ostatnim zdjęciu załączyłam. Co myślicie ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
Witaj jestem poczatkujaca robienia symulacij,i troszke pobawilam sie z Twoimi fotkami,troche zabawnie to wyszlo z kolorem skory,ale co tam
![]() ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Dziękuję
![]() Śmiesznie wygląda moja cera do tych strasznie ciepłych włosków ![]() Tak jak na tym pierwszym zdjęciu, tak wygląda moja grzywka w stadium zapuszczanai ![]() ![]() Ale ślicznie Ci dziękuję! Czekam również na dalsze propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Hej Megg, zrobilam Ci trzy fryzurki, które chciałaś zobaczyć. Jako że Twoja twarzyczka wychodzi na zdjęciach zbyt różowo w stosunku do innych zdjęć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A tego pierwszego zapomnialam odbarwić,więc widzisz różnice w kolorze skórki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
A jeszcze nie odkryłam jak w Photoshopie zmienić troszkę kolor twarzy, może ktoś mógłby to jakoś opisać. Widzę Whitebeth, że Ty nie masz z tym problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
To ja
![]() ![]() Bardzo Ci dziekuje za zdjecia !! Teraz czekam na fryzjera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Megg, Aggie czy jak tam sobie chcesz,to wklej koniecznie swoje zdjęcia po przemianie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.