|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Huśtawka nastrojów z TŻ
Czesc , moja sytuacja i dolek spowodowal ze postanowilam napisac ...
Znam sie z moim TŻ juz preszlo miesiac , ogolnie to znamy sie dluzej no ale razem jestesmy od miesiaca(sory za te powtarzanie) Napada na was czasem taka huśtawka nastrojow ze uwazacie ze wasz TŻ was olewai was nie kocha? ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis mam hustawke nastrojowa i zupelnie nie wiem jak sobie dac z nia rade ![]() ![]() ![]() gadam wam o ******lach ale musialam sie wygadac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego faceci udaja takich wazniakow, macho, i takich twardzieli przed innymi ![]() ![]() ![]() Smutno mi, przepraszam za nudzaca wypowiedz ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Huśtawka nastrojów z TŻ
nie nudzisz kotku :P Każda z nas tak ma, ostatnio już mam doś szczerze mówiąć swoich fochów i swoich dwóch przyjaciółek: mają cudownych kochających je facetów a ciągle jakiś mega foch: bo nie dostały przez pół dnia SMS'a, no straszne
![]() A ja to samo, jestem na etapie pierwszych randek z kimś kto zwala mnei z nóg totalnie i jak nei napisze mi kilka godzin to szajby dostaję, a wiem że mu zależy tylko nie może do mnie ciągle pisać. Głowa do góry!! Każda z nas jest tylko skomplikowaną kobietą, która wiecznie narzeka, nawet jak jej TŻ na rękach ją nosi :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Nie martw sie tak
![]() Podobno faceci mają tak, że potrzebują chwili oddechu, a my kobiety za to zbyt szybko panikujemy :P To jest dopiero Wasz początek, uczycie sie siebie, swoich przyzwyczajeń i tego ile jestescie w stanie bez siebie wytrzymać (zapewniam że będzie coraj trudniej ![]() Na pocieszenie powiem Ci, że ja będąc juz ponad rok z moim TŻ nadal miewam (choć bardzo rzadko) takie hustawki nastroju dotyczące naszego związku - sama zdaję sobie sprawę z tego jakie to głupie, bo przecież widzę jak mnie kocha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Uśmiechnęłam się, gdy przeczytałam Twoją wypowiedź. Bynajmniej nie ironicznie i nie z politowaniem. Szczerze się uśmiechnęłam, bo dzisiaj w przelocie plotkowałam z koleżanką o podobnych dylematach i o naszych babskich skłonnościach do histeryzowania, wyolbrzymiania problemów, szukania dziury w całym, o naszej babskiej tęsknocie, która czasem nie pozwala logicznie myśleć. Wydaje mi się, że rozumiem Twój stan, potrzebę ciągłej adoracji, bycia wciąż z Ukochaną osobą, napawania się stanem zakochania. To takie piękne, napełniające optymizmem, więc która z nas nie chciałaby, aby taki stan rzeczy trwał nieprzerwanie? W momencie, gdy górę bierze szara codzienność, obowiązki, które zwalają nam się na głowę i nie pozwalają na spotkania z Ukochanym zwyczajnie "wariujemy". Tak przynajmniej to sobie tłumaczę. Spokojnie, przecież nic poważnego nie stało się. Jeśli chodzi o mnie, kiedy dopada mnie podobny stan, jakaś wewnętrzna melancholia czy huśtawka nastrojów staram się wytłumaczyć ją sobie w miarę rozsądny sposób, chociaż bywa to trudne. Pomagam sobie wypełniając czas spotkaniami ze znajomymi, przeznaczam go na rozwijanie zainteresowań albo sprawianie sobie przyjemności. Głowka do gory
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() A co do huśtawek nastrojów, to chyba każda kobieta od czasu do czasu tak ma... Niestety, wiem po sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Cytat z pewnej strony www :
"Mężczyzna czasem chce się zdystansować. On jest jak satelita - oddala się od ciebie na pewną odległość po to, by po chwili znowu się zbliżyć. Ciebie to przeraża, on natomiast w ten sposób zaspokaja swoje pragnienie niezależności. Raz chce być z tobą tak bardzo blisko, jak to tylko możliwe, innym razem umyka do swojej jaskini, jak samotny myśliwy. Ale potem wraca w stęsknione ramiona. " ![]() Spokojnie... Pozdrawiam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie do końca, choć... poniekąd tak. Najważniejsze jest przecież to, jaki jest dla swojej kobiety, nie musi się uzewnętrzniać przed całym światem ze swoją miłością
![]()
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Nie mówię, że to źle, ale...nie każdemu to odpowiada, z różnych względów - może np. poczuć się skrępowany, albo chociażby stać się obiektem głupich, ale w gruncie rzeczy niewinnych żarcików
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.