| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-03-19, 11:15 | #1 | 
| BAN stały | takie upięcie :)

Hey dziewczyny   Bardzo podoba mi sie to upięcie włoskow. Jak takie cos zrobic? czy one sa jakos splecione czy skrecone? i czy sa gumkami zwiazane czy czyms innym. I czy mi sie uda takie cos zrobic, bo mam wlosy bardzo geste i do łopatek gdzies. Bardzo bym prosila zeby mi ktos opisal jak takie cos zrobic Pozdrawiam http://img74.imageshack.us/img74/9152/1467cs.jpg | 
|     |   | 
|  2006-03-19, 11:34 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Wrocław i okolice 
				 | 

Dot.: takie upięcie :)

Jak dla mnie, to tu włosy są skręcone w wałeczki (po uprzednim zrobieniu przedziałków) i na końcu upięte spinkami, a te "resztki" włosów co zostały sągumką związane w kucyk i natapirowane. Ta fryzurka nie jest trudna, popróbuj ją zrobić   | 
|     |   | 
|  2006-03-21, 15:14 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

jak zrobiłam zbliżenie tego zdjęcia to wydaje mi się że one są skręcone i gumką, każde pasemko oddzielnie, zwiazane, a końcówki wszyskie razem też związane, tylko ze włosy nie mogą być zbyt długie bo wtedy nie wyjdzie, i końcówki bedą nieładnie zwisały, zamiast sterczeć

| 
|     |   | 
|  2006-03-21, 15:51 | #4 | 
| BAN stały | 

to własnie nie potrafie ich tak skręcic   nie wiem jak to jest zrobione moze mi ktos to opisze  a moze ktos ma fotki podobnych fryzur do tej albo cos takiego jak ta tylko wlosy zwiazane w konski ogon na koncu? bo juz jestem znudzona tym swoim zwyklym konskim ogonem   | 
|     |   | 
|  2006-03-21, 16:00 | #5 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: z domu :) 
				 | 

Hej   Ja prawie identyczne uczesanie miałam na studniówce swojej i z tego co pamiętam to fryzjerka najpierw wymyła mi włosy ;p potem chyba troche podsuszyła, nawinęła na grube wałki i wysuszyła, jak zdjęła te wałki to potem dzieliła na głowie kilka pasm, tapirowala je, skręcala wlasnie tak jak na focie i podpinała szpilkami i wsuwkami   | 
|     |   | 
|  2006-03-21, 16:10 | #6 | 
| BAN stały | 

ja jakie masz wlosy? bo ja mam wlasnie bardzo geste i nie wiem czy uda mi sie cos takiego zrobic | 
|     |   | 
|  2006-03-21, 16:17 | #7 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Białostoczek 
				 | 

niestety mam tylko pierwszy etap, ale mam nadzieje ze jakos Ci on pomoze, bo w zasadzie wszystko dokaldnie opisaly dziewczyny:p

__________________ "(...)jak gdybym zamknęła motyla w puszce po landrynkach i spisywała na papierze nutowym trzepot jego skrzydeł tam(...)w blaszanej ciemności, aż by nie ucichł..."  | 
|     |   | 
|  2006-03-21, 16:30 | #8 | 
| BAN stały | 

dzieki   dobra ja ide trenowac ta fryzure, zobacze czy cos z tego wyjdzie   | 
|     |   | 
|  2006-03-21, 16:46 | #9 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Białostoczek 
				 | 

trzymam kciuki   
				__________________ "(...)jak gdybym zamknęła motyla w puszce po landrynkach i spisywała na papierze nutowym trzepot jego skrzydeł tam(...)w blaszanej ciemności, aż by nie ucichł..."  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.