![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Beznadziejny mąż.
Cześć kobietki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Beznadziejny mąż.
Cytat:
Po cholerę wzięłaś ślub z kimś takim????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wiedziałam jaki jest. Ale był starszy,o podobnych doświadczeniach życiowych,inteligentny,ty m bardziej przed ślubem było trochę lepiej. a poza tym przeraża mnie fakt bycia samotną. nie zniosła bym tego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
:/ A przed ślubem oczywiście był ideałem? Bardzo mi przykro, ale nie. Nie. On się nie zmieni. On taki jest. Lepiej wiej póki dzieci nie macie. Serio, chyba naprawde lepiej żyć samej i sobie kota przygarnąć, niz marnować życie z takim niemiłym człowiekiem. Bedąc po rozwodzie , przynajmniej będziesz miała szansę na poznanie i związanie sie z kimś o lepszym charakterze i który będzei Cię szanował, lubił, kochał i pożądał. A swoja drogą, Ty nie umiesz mu uświadomić, ze jak nie będzie o Ciebie dbał i zabiegał, to właśnie wtedy go zostawisz? Nie przyszło ci to do głowy, ze to w tą stronę powinno działać ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tego meza to chyba z losowania dostalas, co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Trol? Raczej nie przypominam trolla. ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, czyli Ty mu nie uświadomisz, że jak przegnie pałkę to go zostawisz za parszywość charakteru i postępowania. To nie wiem. Pozostaje Ci się z nim męczyć i przegrać swoje życie, w imię strachu przed samotnością. ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Wolałabym samotność niż bycie z kimś takim, ale wybór jest twoj.
![]() |
![]() |
#10 |
niecnotliwa dziewica
|
Ano nie.
Trolle, o ile mi wiadomo, coś tam na podobieństwo mózgu mają - i nawet czasem używają. Ktoś Ci tego buraka siłą narzucił czy sama sobie wybrałaś? Bo jak sama, to wiesz - widziały gały, co brały.
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
My Ci męża nie zmienimy, ale Ty powinnaś go zmienić (najlepiej na innego faceta, bo z tym na pewno nie będziesz szczęśliwa).
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Nie był. problem juz widzialam wcześniej. kiedyś kiedy byłam z nim u jego znajomych i nie zbyt dobrze sie czułam, wiec nie za wiele rozmawiałam to zapytal mi sie przy wszystkich na glos, co siedzę jak ciota i nic nie mówię. A innym razem gdy byłam minimalnie grupsza to powiedział ze mam brzuch jak po 4 ciazach. A sam miał bojler jak stary dziad.:-(
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- 9 lat starszy ode mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracujesz? Jakby co, to masz gdzie się podziać? Czy jesteś od niego kompletnie uzależniona materialnie? Bo psychicznie to w ciemno strzelam, ze masz sporo do przerobienia, bo odnoszę wrażenie, ze potraktowałaś pierwsze lepsze męskie gacie jakie się napatoczyły, jako lek na całe zło świata. A to tak nie działa i chyba już sama to zaczynasz dostrzegać?
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Rozstanie, albo ultimatum i terapia. Tylko do tego drugiego musi być chęć szczera po obydwu stronach - zarówno pracy i jak i zmiany pewnych rzeczy, a nawet siebie. Do tego pierwszego wystarczy chęć jednej ze stron. Ja bym się ewakuowała. Problemy problemami, ale ja tu za bardzo (po opisie) sympatii względem siebie nie widzę. Za to dużo "myślałam, że będzie inaczej".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
niecnotliwa dziewica
|
Doris, jaka terapia pomaga wykorzenić chamstwo?
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Pracuje i zawsze mogę wrócić do rodzinnego domu. W sumie miałam nadzieję że te męskie gacie będą dla mnie idealnie. niestety nie są ;-) mogę mu grozić,płakać i mówić o rozstaniu on i tak będzie udawał że go to nie obchodzi. No ale tak czy siak dzięki za uświadomienie mi kilka rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak grozisz, realizuj groźby.
Cava Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety. Liz Williams Edytowane przez cava Czas edycji: 2016-11-22 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Zależy skąd się to chamstwo bierze. Czasami ludzie są burakami, z myśleniem nie do zmiany, a czasami zaczynają się kłócić, nie potrafią się dogadać i frustracja, a nawet agresja narasta. Pytanie, czy on jest chamski z natury, czy po prostu to efekt tego, że nie umieją normalnie ze sobą rozmawiać. Że przestali się lubić. A czy da się? To pytanie do Autorki i o to, czy chce się rozstać od razu, czy jednak spróbować zmian.
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
Po co grozisz, jeżeli nie zamierzasz zrealizować? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy troll, czy nie, ale ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś na własne życzenie pakuje się w małżeństwo z takim burakiem. Serio lepiej dać się traktować jak ścierkę do podłogi niż być singielką?
Rada? Odejść i poważnie przemyśleć swój sposób podejmowania decyzji życiowych, żebyś znowu nie wylądowała w beznadziejnym związku, bo "chłop musi być".
![]() |
#21 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
kiedyś kiedy byłam z nim u jego znajomych i nie zbyt dobrze sie czułam, wiec nie za wiele rozmawiałam to zapytal mi sie przy wszystkich na glos, co siedzę jak ciota i nic nie mówię. A innym razem gdy byłam minimalnie grupsza to powiedział ze mam brzuch jak po 4 ciazach to bym momentalnie wyszła, kazała mu spadać na drzewo i byłoby to moje ostatnie spotkanie z tym czymś - a nie preludium do ślubu. No, ale raz już napisałam - niektórzy mają mózg i czasami go używają, a niektórzy lubią robić za biedną ofiarę "bo ja misi koooocham i on się przecież zmieni ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Może tak jak szlacheckie dzieci - no przydarzyło się i co zrobisz bożenko, nic nie zrobisz
![]() Serio nie ogarniam jak ludzie tak sobie marnują życie na własne życzenie. Bez urazy ale takie podejście, że lepsze jakiekolwiek gacie niż samotność to tragedia. Jak już się od palanta uwolnisz to zrób coś z tym bo ewidentnie problem jest głębszy i znowu będzie Cię ciągnęło do uwieszenia się na pierwszym lepszym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -upijał się ( czy czesto mu sie to zdarzało wczesniej?) -obniża Twoja pewność siebie, krytykuje - obraża Cię, poniża, po prostu cham i burak -nie szanuje Cię -nie kocha Cię -Ma za to seks, obiadki i kogoś kogo może poniżyć i upodlić czyli CIEBIE. Być moze nie traktował Cie od poczatku powaznie bo jestes młodsza 9 lat- niektorzy tak mają. Młoda wiec można ją przerobić jak sie chce. Ale bądź sobie z nim w końcu nie jesteś sama ![]() ![]() Nie wiem jaką trzeba być biedną kobietą by tkwić w takim małżeństwie tym bardziej że wczesniej miałaś symptomy.. Wdepnęłaś w TO na własne życzenie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Widziały gały co brały. Miłego 'nie życia w samotności' życzę
![]()
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Faktycznie inteligentny chyba "inaczej" ![]() ![]() Nigdy nie pojmę jaki jest sens wychodzić ŚWIADOMIE za buca, dupka i prostaka? Autorko ile masz lat że tak sie boisz samotnosci?? Ile lat byłas sama? Czy to był pierwszy facio ktory Cie chciał czy wybierałas, przebierałas i ten był " najlepszy z najgorszych"? ( chociaz nie wiem czy o gorszego by sie dało ![]() Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2016-11-22 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma to jak tkwić w byle jakim związku bo samotność taka bleh Cytat:
![]() Cytat:
albo zmądrzejesz i rzucisz go czym prędzej albo będzie tylko gorzej - powodzenia w podejmowaniu dalszych decyzji o Twoim życiu i naprawdę mam nadzieję, że to jednak troll bo aż głowa boli jak człowiek pomyśli, że ktoś może być aż tak oderwany od rzeczywistości
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
.
|
no cóż. nie ma ofiar, są ochotnicy. a jeśli w profilu podałaś prawdziwy wiek to żałość straszna i powinnaś się zastanowić, czemu w tym wieku tak chorobliwie potrzebujesz męskich gaci. dodam, że mocno zasranych.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.