| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2016-12-06, 22:27 | #1 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2016-01 
				 | Prezent dla czekoladoholika

dziewczyny, pomooooooocy szukam pomyslu na prezent dla faceta - czekoladoholika, oby nie był banalny   uwielbia czekolade w kazdej postaci i chcialaybm zrobic mu jakis oryginalny prezent - kupienie hurtowej iilosci czekolady nie wchodzi w gre, to byloby zbyt proste  bede wdzieczna za podpowiedzi, moze mialyscie kiedys podobną zagwostkę | 
|     |   | 
|  2016-12-06, 22:38 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dot.: Prezent dla czekoladoholika

Może czekoladowe narzędzia? Wyglądają świetnie, co roku widzę je na kiermaszu świątecznym w moim mieście. Coś takiego: http://www.czekoladowywarsztat.pl/ | 
|     |   | 
|  2016-12-06, 22:39 | #3 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2016-01 
				 | 

aaaa jeszcze dodam, ze byloby idealnie, gdybym mogla to ogarnac stacjonarnie, nie przez neta (wawa)

| 
|     |   | 
|  2016-12-06, 22:50 | #4 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

urządzenie do fondue coś z pijalni czekolady Wedla coś w kształcie czekolady typu pendrive/notes itp. wielkie kinder jajko czekolada di picia masaż czekoladą | 
|     |   | 
|  2016-12-06, 22:50 | #5 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Cytat: 
 może jakieś większe zakupy różnorodnych produktów z różnych stron świata? na pewno w warszawie są jakieś sklepy typu "kuchnie świata" - ja bym się ucieszyła z możliwości spróbowania zagranicznych hitów słodyczowych 
				__________________ ... Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich. 15.02.2017 ♥ | |
|     |   | 
|  2016-12-07, 00:24 | #6 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Może coś z "Manufaktury czekolady"?    | 
|     |   | 
|  2016-12-07, 08:23 | #7 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

własnoręcznie zrobiona czekolada jak Ci się chce

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2016-12-07, 08:39 | #8 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Fajny pomysł. W najłatwiejszej wersji kupić foremki do lodu z różnymi wzorami, przetopić czekoladę (różne rodzaje), dodać bakalii, kawałków owoców, wlać do foremek. Czekoladki w różnych kształtach, z różnymi dodatkami gotowe.

| 
|     |   | 
|  2016-12-07, 08:53 | #9 | 
| Naczelna Wizażanka:) Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Też jestem czekoladoholikiem i z tych propozycji w sumie wiele rzeczy by mnie nie ucieszyło   Mam swoje najlepsze czekolady i żadne tam udziwnienia w postaci czekoladowych narzędzi itp. by mnie nie ucieszyły. Wolałabym te moje "the best of" w każdej ilości  Ale fakt, nie znam obdarowywanego faceta   
				__________________ All I Have To Do Is Dream... | 
|     |   | 
|  2016-12-07, 09:48 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: podkrakowskie 
				 | 

Jeżeli lubi sam coś pichcić: - kilogram kuwertury czekoladowej + silikonowa foremka na czekoladki w fajnych kształtach; - surowe kakao - ciekawsze dodatki do wyrobów czekoladowych np. orzechy macadamia, suszone porzeczki. Jeżeli lubi tylko konsumować, to zapas różnorakich czekolad. Optymalne byłyby czekolady belgijskie, szwajcarskie, a najlepiej z manufaktury. Jeżeli mają być łatwo dostępne, to Aldi ma w swojej ofercie dobre niemieckie "Chateau", szczególnie polecam gorzką z migdałami, rumową, białą z kokosem. Też jest czekoladomaniaczką i nie chciałabym dostać ogólnie dostępnych czekolad, bo nie są one wybitne (nawet Wedel się popsuł). Czekolada z jajka niespodzianki moim zdaniem nie jest jadalna. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Prezenty | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.