|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() 1
1
Edytowane przez justad2 Czas edycji: 2011-01-23 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
Jeśli lekarz powiedział, że wszystko jest tak jak być powinno to chyba nie masz sie czym martwic. Jeżeli mu nie ufasz może odwiedz innego specjaliste
![]() A przyczyn skrócenia miesiączki może być wiele... Może np. odchudzałaś się ostatnio? Może właśnie przez ten rok chudniesz stopniowo? Jakiś nerwowy rok? Zażywasz jakieś lekarstwa bądź zażywałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: skąpa miesiączka
ja rowniez mam z tym problem.mam dwoje dzieci 3 m-ce temu odstawilam pigulki antykoncepcyjne.moj okres trwa 2-3 dni:/.mialam obfitszy z odstawienia wczasie brania pigułek.ciekawe czym to jest spowodowane?ostatnio sie badałam w styczniu i wszystko jest w normie.cytologia i wyniki krwi.usg mialam we wrezsniu ub.roku dopochwowe i tez wszystko bylo ok no ale w tedy bralam jeszcze tabletki.obserwuje temperature niby jest skok i 14 dni pozniej dostaje miesiaczke ale ona naprawde jest slaba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Po odstawieniu tabletek organizm dopiero po jakimś czasie się ureguluje.Więc w twoim przypadku,jak na razie nie masz powodu się martwić
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
napewno to nic złego , bo inaczej lekarz by Ci powiedził , że coś jest nie tak.Ciesz sie tym , bo ja np. mam 7 dni i to bardzo bolesną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziewczyno zazdroszcze ci! Mój okres trwa prawie tydzień i czasami strasznie obfity! A skoro lekarz powiedział że jest OK to ma racje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Oj ja również Ci zazdroszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Mi tez możecie zazdrościć
![]() ![]() ![]() i pierwszy dzień tez jest skapa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jeju zazdroszczę Tobie i to bardzo
ja mam takie obfite i bolesne marzę o takich!!!Jak lekarz Ci nie powiedział ,że jest niedobrze to nie ma powodu do zmartwień pzdr asia26 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.