|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy skóra ma duszę?
http://www.uroda.wp.pl/kat,24549,wid...?P%5Bpage%5D=1
To jest link do artykułu z najnowszej "Urody". Co o tym sadzicie? Kretactwo, które ma wyciągnąć kasę, czy jest w tym coś trafnego? Ja uważam, a nawet wiem, że zdrowie psychiczne ma wielki wpływ na zdrowie fizyczne, ale nie jestem przekonana do tego co tu piszą, choć sam artykuł wydał mi się interesujący. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy skóra ma duszę?
Wg. mnie to pier**ła na kółkach. Duża pier**ła na dużych kółkach. Dobry sposób na wyciągnięcie kasy. Dobry bo nowy, nikt wcześniej na to nie wpadł i dlatego jest chwytliwy. Owszem, stan psychiczny ma wpływ na skórę, np. steres może nasilić trądzik. Ma to jednak wpływ na cały organizm, bo może równocześnie opóźnić miesiączkę, o kilka dni lub tygodni.
atopowe zapalenie skóry wyraża zadawniony, nierozwiązany konflikt z matką, Gdyby to było prawdą to już dawno powinnam się leczyć na atopowe zapalenie skóry ![]() No i moja perełka z artykułu Ale przecież na atopowe zapalenie skóry zapadają już niemowlęta w 3. miesiącu życia, które nie są jeszcze nawet świadome swojego istnienia. Jakie one mogą mieć problemy psychiczne? Pomiędzy 3. a 5. miesiącem niemowlę dopiero się budzi. Nie ma jeszcze świadomości odrębności swojej osoby – matka i ono to jedno. Niepokój matki może więc przejść na dziecko, jej lęk zostanie przeżyty przez niemowlę jako swój własny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Głupie to i bez sensu
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.