|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak wziąć rozwód kościelny?
Przepraszam, że smutny wątek. Moja mama w końcu dojrzała do opuszczenia ojca, który nigdy jej nie szanował i poniżał. Chce się uwolnić i mieć czystą kartę, by zacząć nowe życie. Poszukuje informacji, bo chce jej pomóc. Czy powinna Waszym zdaniem udać się do zwykłego prawnika czy to nie ma sensu i lepiej do takiej firmy jak ta - xxx
Jeszcze raz przepraszam za smutek. Może Wam się uda, czego Wam życzę. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-05-20 o 22:22 Powód: Link. |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak wziąć rozwód kościelny?
Nie ma czegoś takiego jak rozwód kościelny, tutaj poczytasz o unieważnieniu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=357680
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Proszę podpowiedzcie, jak mam napisać głos obrończy?? Zupełnie nie wiem o co chodzi.... czy na tym etapie potrzebny jest adwokat, skoro nie miałam go do tej pory? został mi tydzień na napisanie tego głosu obrończego, czy ktoś pomoże mi wybrnąc
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki bo podobno bardzo ciezko unieważnić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.