|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() A może by tak przestać się zamartwiać??;)
Może zacznę od początku. Ostatni tydzień był dla mnie koszmarny. "Rozstałam" się z przyjaciółką. Osobą, której zaufałam tak jak nigdy nikomu i którą widziałam przy swoim boku za lat 60 przy herbatce malinowej wspominające młodość...
![]() ![]() ![]() Postanowiłam więcej czasu poświęcicć sobie. Przez ostatnie dwa lata ne miałam go dla siebie praktycznie w ogóle. Zamierzam w końcu pójść do kina na zaległe filmy, wybrać się na zakupy i do kosmetyczki, ponieważ nie było mi to dane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, że tak się rozpisałam. Musiałam się komuś wygadać ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: A może by tak przestać się zamartwiać??;)
Masz calkowitą racje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wiosna w sercu upragniona wymarzona..
przyroda jest mądrzejsza od ludzi co roku zaczyna żyć na nowo.. tak właśnie teraz czuję i chciałabym przebudzić się z zimowego letargu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Oj tak jestem za!
![]() Ja chce rowniez troszke lepiej zacząć się organizować , poświecać swoj czas na coś pożytecznego np. praktyki Również więcej czasu poświęcić sobie : zmienić fryzurkę i spełniać marzenia bez względu na to co mówia inni ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nio, na wiosnę budzę się do życia. Basen, siłownia - to dla ciała. Więcej książek, spotkań ze znajomymi - to dla duszy
![]() ![]() P.S. Tyle jest fajnych ludzi na świecie, że przyjaźnie jeszcze się znajdą ![]()
![]() |
#6 |
BAN stały
|
witam....wraz z wiosna witam sie z Wami...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Właśnie. Pewnie wiele z nas chciałoby się trochę zmienić. A wiosna jest ku temu najlepszym powodem
![]() ![]() ![]() Yedanna: Dziękuję za pocieszenie ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | ||
Rozeznanie
|
Oby nasze smutki odeszy wraz z zimą
![]() ![]() ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Zadomowienie
|
[QUOTE]
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Oho Paris telepacja?
![]() Kurcze dzisiaj tak slonecnie, aż chce się żyć uśmiechać etc. Później dorzucę optymistyczne zdjęcia ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
To fakt, słoneczko nas napawa optymizmem, mimo iż nadal zimno to przynajmniej nie jest ponuro. Jakoś tak łatwiej uwierzyć że wiosna tuż tuż. Też już mam dosyć tej pogody i tej nudy, kiedy wreszcie będzie ciepełko może znajdę w sobie więcej energii bo narazie to jakoś tak usycham. Ciągle zmęczona i ciągle niewyspana i nie mam siły - DOść MAM TEGO!! Chcę wiosnę i tej pozytywnej energii jaką niesie za sobą zapach zielonej trawki i młodziutki listeczków na drzewach, kwitnące kwiaty, ciepły wiaterek i słoneczko - rany jak ja do tego tęsknię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.