|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
dowcipy:]
sorki jezeli za kims powtarzam ale to moje ulubione
![]() Wiosna, ładna pogoda więc mąż z żoną wyszli na dwór .Żona zaczeła plewić w ogrodzie a mąż siedzi na krześle i się na nią gapi w końcu wypala: - kochanie ty masz tyłek jak kombajn Żona nic, ani słowem ,więc na tym rozmowa się skończyła. Wieczorem mąż pyta żony no to co może pod kołderkę i bara bara a na to żona: -na takiego mizernego kłosika nie ma co kombajna odpalać ![]() Premier M* przemawia do Polaków. - Polacy, pragniemy waszego dobra.... (i od tej pory Polacy zaczęli ukrywać swoje dobra) Mąż uszczypnął żonę w pośladek i zażartował: - Gdybyś to trochę ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć twoich wyszczuplających majtek. Potem uszczypnął ją w piersi i powiedział: - A gdybyś to ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć wszystkich twoich staników. Oburzona kobieta łapie męża za penisa i krzyczy: - A gdybyś to ujędrnił, to moglibyśmy się pozbyć ogrodnika, listonosza, hydraulika i mleczarza! ![]() Jasio idzie z mamą do sklepu. Przed sklepem widzi pijaka z krzywymi nogami. I głośno mówi do mamy: - Mamo, ale ten pan ma krzywe nogi! - Jasiu, ale tak nie wolno! Możesz tego pana obrazić! Następnego dnia Jasio znowu idzie z mamą do sklepu, widzi tego samego faceta z krzywymi nogami i głośno mówi: - Ale ten pan ma krzywe nogi! Wtedy mama już straciła cierpliwość i mówi do Jasia: - Jasiu, ile mam ci powtarzać, że tak nie wolno! Za karę będziesz siedzieć w domu i nie wyjdziesz dopóki nie przeczytasz Szekspira. Po trzech miesiącach Jasio znowu idzie z mamą do sklepu i widząc faceta z krzywymi nogami mówi: - Cóż to za moda nastała w tych czasach, żeby swe jaja nosić w nawiasach. ![]() Przychodzi pijak do monopolki i mówi: -2 wina prosze sprzedawczyni przynosi 2 winiaki kladzie na ladzie, wyciaga rece po zaplate a pijak odwraca sie, sciaga spodnie i wypina tyłek. sprzedawczyni pyta: -co pan robi?! pijak na to: -kto wypina tego wina ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dowcipy:]
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Boskie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
1,3,6 najlepsze:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
kto wypina
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie no wszystkie dobre są!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
W biurze w czasie ostrej dyskusji szef zwraca się do pracownika:
- Już sam nie wiem, czy to ja jestem niespełna rozumu, czy pan. Podwładny wtrąca: - Jestem głęboko przekonany, że nie zatrudniłby pan wariata… |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.