|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() jak zachować młodosc
<P>własnie przekroczyłam magiczną granicę 30 lat</P>
<P>ale z tą chwila właśnie zdałam sobie sprawę jak ulotna jest mlodość.</P> <P>Jak ja zatrzymać by czuć się dobrze we własnej skórze?</P> <P>do tej pory nie przywiązywałam zbytniej uwagi na to co jem, jakiego kremu używam itp.lecz wiem że muszę to zmienić jeżeli chcę być atrakcyjna.</P> <P>bardzo proszę was moje kochane o rady , w szczególnosci dotyczące diety, ale także inne np, króry krem na noc, co zrobic z tradziekiem, który mnie nawiedził.</P> <P>przyznać muszę że jest troszkę uciążliwy, zdążyłam sie przyzwyczaić do gładkiej skóry- a ty masz babo placek! ropne białe plamy zaczerwienienia- rozpacz</P> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Odpowiedzi na twoje pytania już się znajdują na forum
![]() Na dzień: -Filtry Na noc: -retinaldehydy -retinoidy. Aby tobie pomóc i poradzić w doborze kremów powinnaś opisać swoją cerę dokładniej, poniewaz tylko napisałaś nam ,że masz trądzik i to wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak zachować młodosc
Miałam podobny problem,skończyłam 29 lat nic mi nie pomagało na moje rozszerzone pory, zaskórniaki, przesiedziałam w internecie paredziesiąt godzin (na szczęście mam lużną pracę)w poszukiwaniu cudownego środka i udało się...........pomógł mi krem z kwasami AHA i BHA z Avene,stosuje na noc od 1,5 tyg. i moja cera jest coraz piękniejsza, odmłodzona, rozszerzone pory niemal znikneły, jestem zachwycona.
Ale mam jeszcze jeden sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej Sylwia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak Was czytam to mam wrażenie ,ze rozmawiam ze staruszkami.Boże jaki to piękny wiek mieć 30-tkę.Co ja bym dała zeby cofnąć czas o 10 lat.Ale wcale nie czuję się stara, mam poczucie humoru, lubię robić psikusy mojemu TŻ i myślę pozytywnie.Chociaż czasem pyta mnie kiedy zmądrzeję.Odpowiadam, że w trumniei i to kazalam sobie trumnę postawić pionowo, żeby widzieć kto nie przyszedł na pogrzeg.Już ja się z nim rozprawię. I żadnych kwiatów, bo boję się robaków.Miejsce też ma być suche, bo mam reumatyzm.Dziewczyny śmiać się z życia ile wlezie, bo na drugie nie macie szans...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ależ my jesteśmy radosne i cieszymy się życiem, ale przy okazji chcemy jak najdłużej zachować ładny wygląd
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A ja uwazam, ze 30 lat to przepiekny wiek dla kobiety. Najbardziej mi sie podoba z calego mojego zycia (mam 29 ale mysle ze to to samo co 30 czy 35 czy 27
![]() ![]() Oczywiscie tez mam klopoty z cera (tradzik ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
A ja mowie, ze mam 29 i tak bedzie do 40, potem bede juz zawsze miala 39 lat. Dobre, co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja też nie tracę dobrego humoru i staram się przyzwyczajać do myśli, że za chwilkę będę "przed 40" ![]() W każdym razie stwierdziłam, że filtry i retinol to za mało i trzeba też popracować nad sylwetką i cellulitem. W związku z tym trzymam (mniej lub bardziej ![]() Zobaczymy co z tego będzie jak zastanie mnie 40 ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=104056 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Sylwia, trzydziestka to nadal młody wiek. Zreszta i tak pewne procesy zachodzą w organiźmie już wcześniej, a tylko tego poczatkowo nie widać. Z kosmetyków "naturalnych" zawsze sprawdza się zdrowy sen, ruch i dobre zdanie o sobie, bo każdy stres szybko ujawnia się na skórze. A z tych bardziej chemicznych substancji idealne są kremy i serum z witaminą C (LRP, Flavo C Aurigi), retinoaldechydy (Ystheal Avene)i w ogóle od czasu do czasu jakiś dobrany przez lekarza kwas. Kiedyś korzystałam z porady dermatologa i nie żałuję, bo każda skóra jest inna i inaczej reaguje. Specjalista jest w stanie wyłapać różne kosmetyczne pułapki i oszczędzić skórze szoku. Zawsze też doradzi porządne nawilżanie. Na zimę polecam gorąco bardzo ekonomiczną Xerialine 500 SVR.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.