|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pierwsza miesiaczka po ciąży
Czesc Wizazanki mam pytanie martwi mnei pewna sprawa otoz ponad rok temu urodzilam córeczke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsza miesiaczka po ciąży
Słyszałam ,iż nie ma reguł na to kiedy miesiączka powróci po ciąży ale rzeczywiście może powinnaś isc do lekarza i zapytac czy to normalne że minęło juz tyle czasu a miesiączka się nie pojawiła( a wystepuje taki ból jak podczas niej co m-z).Nasze hormony czasami działaja w zaskakujący sposób.Polecam pójśc do lekarza , aby się upewnić czy wszystko w porządku
pzdr asia26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wątpię,żebyś uzyskała odpowiedz ,jakiej oczekujesz.Cżyżbyś przez ten rok nie była u ginekologą?Tak to zrozumiałam.Jeśli tak ,to odpowiedz jest jedna-wizyta u ginekologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nie napisałaś czy i kiedy przestałaś karmić. To bardzo ważne. Jeśli wogóle nie karmiłaś to faktycznie długo czekasz.
Dobry ginekolog powinien zlecić w tej sytuacji badania hormonalne zanim Ci poda jakieś leki Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
No właśnie ja mam ten sam problem. Sama nie wiem czy już powinnam się martwić i udac do lekarza czy to jest normalne, że jeszcze nie mam miesiączki. Dziecko urodziłam 12 listopada 2005, trzy m-ce karmiłam piersią (z czego ostatni miesiąc pierś była tylko do usypiania
![]() Ale czekać rok... Podziwiam. Ja nie dam rady tyle czekać. Jak nie uzyskam w najbliższym czasie odpowiedzi to wybieram się do lekarza. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.