|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
szalona fryzura-zdjęcie
Dziewczyny poszukuje zdjęcia fryzurki: włosy (właściwie grzywka) zaczesane do tyłu i u góry kucyk...a wszystko nizej co nie wchodzi w skład kucyka wygolone
widziałam tą fryzurkę gdzieś na wizażu, ale szukam i szukam i nie ma pomóżcie mi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Dot.: szalona fryzura-zdjęcie
prosze
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
dziękuje pięknie
|
|
|
|
|
#4 |
|
... choć nie Westwood
|
Wow, odważna fryzurka
Czyżbyś chciała sobie taką zafundować?
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
odwarzna czy nie zalezy czy bedziesz sie wym dobrze czyla
ta frizyra niejest na codzien do jest modelka.niechodzi mi oto czy jestesz czy nie ale taka friza zbyt rzuca sie w oczy co poze twiedzic porzszke w niekturzych oczazh poraszke lup zwyciestwo zalerzy ot ciebie czy jestesz bardzo pewna sobie czy masz jakis zchizy czy jestesz ladna czy nie itd.fakt frizura jest odwarzna ale ma swuj urok w swojm dowarzystwie zalerzy jaki tryp rzycja prowadzisz czy cos sie dzieje caly czas cos nowego cos jak by to powiedzic idzie w sexy tryp hehehe to ta frizurka bedzie pasowala bedziesz poprostu blysk z daleka![]() pozdrawiam! |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo podoba mi się ta fryzura, ale nie wiem czy jestem gotowa na tak wielkie zmiany
co o niej myślicie?hmmm a moze ktoś chciałby zmodyfikować moje zdjecie i ,,nakleić" na mnie taką fryzurkę? |
|
|
|
|
#7 |
|
♥
|
moja kumpela sie podobnie obcieła... fajnie wyglada
) fajan fryzurka jest j tez jak masz połowe głowy obciete na krótko a z drugiej strony dłuższe i ich długosc schodzi po ukosie )
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Jej nie podobaja m isie strasznie te fryzurki... Za dowazne na moja skromna osobe
Podobna chyba ma ta laska, co gra w pierwszej milosci...
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

widziałam tą fryzurkę gdzieś na wizażu, ale szukam i szukam i nie ma
pomóżcie mi