|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pierwsza randka, fajna dziewczyna
Hej wszystkim.
Potrzebuje porady bo wczoraj spedzilem 3h z kobieta ktora mi wpadla strasznie w oko. Swietny charakter, wyglad. Inteligentne zarty. Bylo naprawde swietnie. 1.5h w kawiarni przy kawie a pozniej spacer po parku. Dziewczyna odwiozla mnie do domu bo byla samochodem. Wysiadla z niego twierdzac ze jeszcze sie pozegna ze mna (buzi buzi). Caly dzien dzis o niej mysle, szok !!!! Mam nadzieje ze tez bedzie zainteresowana ta znajomoscia. Nie wiem czy juz dzis dzwonic do niej oferujac kolejne spotkanie, zeby nie wyjsc na desperata??Jeszcze nawet 24h nie minely od spotkania (od wczoraj). Czy jeszcze na spokojnie do jutra poczekac... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza randka, fajna dziewczyna
Ja bym pisala. Chociaz juz jest pozno. To moze jutro do poludnia?
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jasne, że pisz jak najszybciej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jasne pisz. "Kuj żelazo póki gorące" jak to mówią. Jesli jej sie podobało to pewnie czeka na wiadomosc od ciebie. Nie czekaj przypadkiem tych "2-3 dni" o których sie czyta w gazetach bo to głupie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Trzeba było ustalić termin kolejnego spotkania zanim się pożegnaliście. Ale skoro tego nie zrobiłeś na żywo, no to dzwoń do niej... Nie ma na co czekać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.